Kako si uspeo skoro 1TB? Učlanjenje bih se zbig 4K materijala, uskoro uzimam 4k TV"Just bear with us....were writing this new platform from scratch. So hope you stick around for the journey in what will become the best nex-gen tracker platform out there."
Blutopia mi se sve vise i vise svidja. Ubacuju i UHD mada su tek poceli. Ko hoce da nagura ratio sad je momenat. Za manje od 24h nabacio sam skoro T.
![]()
This site can’t be reached
crnaberza took too long to respond.
Isto pitanje, posto sa slike nije jasno nistaKako si uspeo skoro 1TB? Učlanjenje bih se zbig 4K materijala, uskoro uzimam 4k TV
Pozdrav svima, može li invite za e-rock?
Imam dve pozivnice za torrentday.
Hhaaha, kratko ali je*****o sto bi rekli maratonci [emoji1] . Donirao sam 5$ IPT-u, jer sam svojom gluposcu bio zakljucao nalog, pa sada imam valjda dve nedelje neki VIP status. Zna li neko kakve su pogodnosti? Konkretno sta znace ove zadnje tri stavke? Pogledajte prilog 229005Ne moze
crna berza, yuwa...
Mogi li da te banuju ako nakupis dosta H&R? Ima li neka konkretna granica? Vidis, ovo mi je novo da cujem, moram se paziti oko toga. Ima naloge na fililist i IPT, vecina stvari se moze naci, kakav je rutracker, tamo je registracija slobodna?3 nedelje , posle toga mozes da obrises..
za sve torrente imas H&R, cak i za FL.. Jedino sto ti oni ne doprinose download. PA mozes da ih skines a da ne promenis ratio!!
Posalji mail za crnu berzuOk hvala.Jel moze neko ko ima viska pozivnicu za neki od ova dva torenta da posalje?
U pocetku skidaj freeleech i ne brisi nista. Ubrzo ces imati dovoljno poena da radiš hit and run kada god zatreba.Mogi li da te banuju ako nakupis dosta H&R? Ima li neka konkretna granica? Vidis, ovo mi je novo da cujem, moram se paziti oko toga. Ima naloge na fililist i IPT, vecina stvari se moze naci, kakav je rutracker, tamo je registracija slobodna?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari