Šta je novo?

Razmena pozivnica za torrent trackere (pravila su u prvoj poruci)

Moze i meni pozivnica za kvalitetan Comic tracker? Hvala unapred

Sent from my iPad using Tapatalk

Opet FL down, bojim se da njega ne ugase. To bi bilo strasno za mene :)

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

Ni ultrahdclub.org ne radi vec par dana.. šta se ovo dešava?! Od kad je čika Trump pobedio sve je otišlo u...

Sent from my D6603

Radi FL, i meni je on omiljeni treker.

Kod mene od jutros neće da skida sa FL. Nađeni peer-ovi, ali nema download-a.

Meni bi najgori scenario bio gasenje Rutrackera. Daleko bilo. Ipak sve drugo ima alternativu, a Rus nema, narocito sa tako laganim upadom i uslovima.

Edit: probah i ja FL, i otvara i skida bez problema. Sacekajte, imali su havariju pre desetak dana pa se verovatno jos nisu stabilizovali.

Poslednja izmena:
Ma ja bez FL-a ne bih mogao da zivim. Stvarno meni tracker bez alternative.

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

Рутрекер је већ мало касапљен када су забранили приступ из Русије па је мање дељења али ипак ради солидно. Како год, што се запад више одаљава од Русије, ови имају све мање разлога да им повлађују и гасе нешто овакво. ;)

Meni je i Partis jako dobar. Ima vise torenata od FL, dosta korisnika i takodje dobre brzine. Ko juri internale i jake encodove, njemu FL jeste najbolji i generalno je za filmove odlican. Dok nema bas neki izbor starijih serija i muzike, makar ono sto ja trazim ... zato kombinacija P + FL + RUTR kod mene resava 95% posla. I sa Zamunde skinem povremeno jer mi je njen layout omiljeni :D brzine su isto jako dobre, sa svega par seedera vuce maksimalno, tako da je u rezervi.

calexx, nadam se :)

Kako na rutracker-u videti ratio?

Čisto me interesuje kako stojim tamo, informativno :)

kad uđeš na rutracker desno gde piše "Профиль" klikneš i tu će ti izaći podaci za download i upload. Lako možeš onda da izračunaš ratio :)

Kod mene toga nema.

Moraš da uključiš tu opciju, ideš na profil> Настройки / Изменить профиль> pa Включить показ активных раздач и учет отданного

Pozdrav ljudi. Da li ima neko pozivnicu za yuwabits, exyushare, torrenthr za neki od ovih sajtova. Savestan sam, imam brzinu od 20mbs, drzim seed. Ne mogu vise preko javnih torrent sajtova da skidam, ludim od svakojakih trolova, mogucih virusa, uvek navucem neko ******...

Pozdrav ljudi. Da li ima neko pozivnicu za yuwabits, exyushare, torrenthr za neki od ovih sajtova. Savestan sam, imam brzinu od 20mbs, drzim seed. Ne mogu vise preko javnih torrent sajtova da skidam, ludim od svakojakih trolova, mogucih virusa, uvek navucem neko ******...

Pročitaj prvi post ove teme!

Nisam obracao paznju, tacnije nisam ni ulazio na sam pocetam teme, prosto sam se vodio nazivom teme i u skladu sa tim obratio ovde. U svakom slucaju hvala na usmerenju, cujemo se onda za 6 meseci povodom moje potraznje :D poz

Svakako cemo te imati na umu, pa se cujemo za 6 meseci da ti urucimo pozivnice. Srdacan pozdrav od torrent ekipe benchmark foruma! :)

"Due to some recent events, What.CD is shutting down. We are not likely to return any time soon in our current form. All site and user data has been destroyed. So long, and thanks for all the fish."

Ne verujem. Zaplenili su im 12 servera...

Ninoslave, koliko se sećam ti si imao brdo uploada tamo. Da li nekako ako/kada se povrate možeš da imaš opet isti ratio?

"It's not about backups or what was on the servers. The self-destruct button has been pressed."

https://www.reddit.com/live/xy8t2f6nvglb

Izgleda da su wipe-ovali sve da bi zastitili korisnike, to je neka prica za sada. Ovih 12 servera pretpostavljam nisu imali nista bitno, a da li su obrisali one servere iza njih videcemo...

Ne nadam se da cu povratiti profil sem ako nisu imali bekap...

Nazad
Vrh Dno