Šta je novo?

Razmena pozivnica za torrent trackere (pravila su u prvoj poruci)

Taj tracker je ugasen bro. Prelistaj nekoliko postova unazad, ja sam pitao i dobio odgovor.

***, iskreno, nisam citao. Mada, stekao sam utisak da je jos uvek ziv. Ima li jos neki koji je dobar za igre?

Kada na RuTracker-u i sličnim muzičkim trackerima nađete FLAC kako ste sigurni da je 100% FLAC u pitanju a ne na primer MP3 (ili bilo koji drugi format) konvertovan u FLAC?

Bas tako, pustis pesmu i poslusas.

Da li neko ima pozivnicu za ComicBT? Odužiću se, samo recite kako

Sent from my iPad using Tapatalk

Ima više načina ali ovo je najjednostavniji. Otvorite Notepad i iskopirate sledeći tekst

@echo off
"C:\Program Files (x86)\Exact Audio Copy\CheckLog.exe" %1
pause

Bitno je da je drugi red tačno link to EAC podprograma Checklog.exe (podrazumeva se da imate instaliran Exact Audio Copy) u zavisnosti od vašeg sistema će putanja da se razlikuje, ovo je putanja do fajla u Win7x64
Snimite fajl kao bilokako.txt
Preimenujete .txt u .bat
Stavite ga negde zgodno gde može da se pristupa, može na desktop.

Log fajl koji hoćete da proverite prevučete i ubacite u bat fajl, a on će odraditi dalje.

Napomena: log fajl mora da sadrži log checksum inače ovo nema smisla.

Kada na RuTracker-u i sličnim muzičkim trackerima nađete FLAC kako ste sigurni da je 100% FLAC u pitanju a ne na primer MP3 (ili bilo koji drugi format) konvertovan u FLAC?
Moze i preko auCDtect Task Manager-a. Sve sto je potrebno je da se skine FLAC fajl koji zelis da proveris ubacis u program, pokrenes proveru i posle par minuta pogledas rezultat.

Moze i preko auCDtect Task Manager-a. Sve sto je potrebno je da se skine FLAC fajl koji zelis da proveris ubacis u program, pokrenes proveru i posle par minuta pogledas rezultat.

Ovakvi programi će ti pomoći (možda) da li je neka numera transcode ili ne ali ti neće pomoći da utvrdiš da li je pri ripovanju došlo do grešaka. Zato služi log fajl. Pošto je u pitanju najobičniji txt fajl svako može da se igra sa onim što piše u njemu. Log checksum pravi sam Exact audio copy i njegovom proverom si jedino siguran da je sam proces ripovanja prošao kako treba, da nije bilo grešaka, da album nije narezan sa CD-R diska, bugarskog, bootleg-a i sl.

Sada trenutno gazellegames.net

Jel crna berza briše naloge posle određenog vremena neaktivnosti?

Imam dve torrentleech pozivnice, prvo dvoje koje se javi putem PP, dobija. Ne tražim ništa sem da budete aktivni sa upload-om.

Hvala :)

@jorgovan Brišu se nalozi. Treba da se loguješ na sajt. Nije dovoljno da samo siduješ. Naučio na ličnom primeru.

@dovicin Ako ti niko nije poslao, javi se na pp

Jedno kratko pitanje u vezi torrentleecha: da li je dozvoljen cross-seed? Na netu sam našao neke stare informacije da jeste, ali ne znam da li se nešto promenilo u međuvremenu.

Ostala još jedna pozivnica, pravilo isto, ko se prvi javi na PP dobija pozivnicu za TL

Ima li neko pozivnicu za neki kvalitetan Comic tracker?
Za uzvrat mogu da dam pozivnicu za TorrentDay i obećanje o kvalitetnom seedu (40/40 veza)

Nazad
Vrh Dno