Šta je novo?

Razmena pozivnica za torrent trackere (pravila su u prvoj poruci)

Ja sam na sbb-u.

Dobro je poznato da Zamunda dozvoljava pristup samo iz nekoliko zemalja. E sad, moguće da su određeni ip blokovi adresa blokirani sa njihove strane (zbog čitera, itd).

Zamunda je malo haknuta, navodno drže šifre u enkriptovanom obliku pa ne bi trebalo da bude opasnosti po naloge ...

Evo najava i na ttg trakeru za nove mesecne uslove, smorise kinezi sa ovim u pm..:)

"月考核和HR系统正式下线

新人考核维持原有规则不变.

取代月考核的新制将于近期公布.

同时用户等级、做种积分、邀请系统等都会有变化.

网站工作组也将大浪淘沙,精简重组.

特此通知."

Invite za Awesome-HD? Konkretno, zbog D-Z0N3 1080p ripova mi treba (TL mi ne odgovara).

Nije omogućeno slanje pozivnica za obične user-e, pa reko' da nema nekog ko je VIP i slično koji bi da podeli jednu. :)

Ne mogu. :D

Čekam već par meseci da daju svima pozivnice, ali ćorak. Inače, sad kad dođe toplije vreme, zbog vrućine ću slabije da seed-ujem (osim ako neću saunu u sobi da napravim), pa hoću što pre da napunim buffer. :)

Poslednja izmena:
Sto lepo ne prebacis komp za seed u podrum, kao ja, pa neka greje koliko 'oce :d

Pa kad je u trenutku kupovine nudio najbolji odnos uloženo-dobijeno. :)

Poslednja izmena:
nudim pozivnice za xspeeds.eu, vrlo pristojan privatni tracker sa odlicnim communityem...

samo proverenim clanovima! svi zainteresovani morace da screenshotuju ratio na nekom trackeru, prosao sam skolu da boostujem ljude koji nece da se potrude oko ratia pa posle ja ispadnem indijanac

Dzoni imam ja 3 pozivnice za awesome hd al im je zatvoren invite sistem za sada. Kad se otvori, baci mi poruku i dobijas pozivnicu. ;)

Hvala dulsrules na ponudi. Doduše, rezervisao sam jednu kod Duleta (dule0911), pa tako... :)

Ovo sam sad samo hteo da vidim da l' neko nema ranije, da ne čekam da/ako otvore pozivnice u sred leta na 40C.

Pitacu ovde, ne vidim ni jedno drugo logicno mesto. :d
Treba mi Battlestar Galactica cela serija, sve 4 sezone. Ne znam da li ima valjanog 720 ili 1080 ripa pa nesto od toga ali na nekom trakeru gde ne treba pozivnica za registraciju i da se moze skinuti sto pre. Ovi poznati javni trackeri nude neke uzase od naslova a seedera ni od korova a dok poskidam sve sa file sharing hostiva, rodicu mecku.
Ako nekom nije tesko da potrazi pa neka javi.
Danke...

Imaš na rutrackeru 2, 3. i 4. sezonu 720p bdrip, vidi da li ti odgovara.

Poslednja izmena:
Prvu sezonu imas na PublicHD, 1080p svih 13 epizoda + miniserija + jos nesto, ukupno 85GB, YiFY je uploader.

Komplet u 720p, isto pHD, uploader wretched, na kraju fajlova stoji REPTiLE.

Poslednja izmena:
Ne mogu da se smaram sa rusima i njihovim prevodom a i po potrebi bih gledao na telefonu a na playerima nema mogucnosti saltovanja jezika.
Pustio sam komplet sa PublicHD, u naredne 3 nedelje ce biti gotovo. :sceptic:

@edit....31 nedelju :D

Poslednja izmena:
Imaš i na hdreactor-u 4 sezone u 720p i nekoliko filmova, imaš po 3-4 seedera, verujem da ćeš brže svući odatle nego s publicHD-a. Imaš ruski audio pored engleskog DTS-a i AC3-a. Od prevoda imaš ruski, engleski, francuski itd...

Prva i druga sezona su ti oko 40gb, a treća i četvrta oko 70 i kusur gb.

Mislim da mx player za android ima mogućnost biranja audio stream-a i prevoda, ali nisam sto posto siguran.

Svakako možeš da uposliš mkvmerge preko noći i da se rešiš svih nepotrebnih streamova itd.

Poslednja izmena:
Može da se bira audio na MX playeru a možeš i pomoću skripte da povadiš streamove sa ruskim, kačio je neko svoju skriptu koja to radi na ovoj temi... :)

Pa nista, moracu od rusa da skidam i da se patim sa jezikom i podesavanjem srpskog prevoda. :(

Nije mi jasno zasto skidas dobar kvalitet da bi gledao na fonu. Za to je dobar i Xvid od 300 MB po epizodi.

Sad se setih a isteklo vreme za edit posta, ta skripta nije u ovoj temi nego ovde, negde pri kraju...

Nov jesam na forumu, ali nisam bas pocetnik sa trakerima. Pozivnicu necu traziti tek sam se ulogovao. Mene ineresuje muzika sa ex-yu prostora. Koji je traker ima najveci sadrzaj. Ali da nisu ovi trakeri. Posedujem vec CB,THR, Yuwa.., i BalkanElite. Obicno na njima nenadjem sve sto mi treba. Pozdrav

Nazad
Vrh Dno