Šta je novo?

Razmena PC igara

poklanjam Earth 2150 - The Moon Project

Game of Thrones Season - Telltale Games - (Sve epizode) Key, prvi dajem key na steamu uz potvrdu ovde, trazim Kingdoms of Amalur (10e jeftiniji na steamu), moze uz bar jednu expanziju od 9e a ako neko nema za toliko nebitno (ima 3 komada po 9e pa nije realno).

Pm.

Game of Thrones Season - Telltale Games - (Sve epizode) Key, prvi dajem key na steamu uz potvrdu ovde, trazim Kingdoms of Amalur (10e jeftiniji na steamu), moze uz bar jednu expanziju od 9e a ako neko nema za toliko nebitno (ima 3 komada po 9e pa nije realno).

Pm.

Da se ne zaboravi

Aktiviran vaucer od Nvidie za FC4, istekao vaucer 31-og tj sinoc pa sam morao da uzmem kljuc, za uplay je bez season passa normalno. Vec imam igru. Ako ga neko zeli u zamenu za nesto slicno u tom rangu pm.

Kontaktirao sam člana vrlo brzo, i počeli da se dogovaramo oko zamene, posle nekog vremena ćaskanja odluči da uzme "The Elder Scrolls V: Skyrim - Legendary Edition", igru sam već imao u inventaru i posalo sam je odma, a ja sam dobio key za FarCry 4 za Uplay. Dan-dva kasnije sam probao da aktiviram igru, i nisam mogao, jer je ključ već bio upotrebljen, naravno javio sam da postoji problem, i da meni nije hitno, mogu da sačekam da kontaktira support, i da vidi sa njima o čemu se radi. Dotični član se mnogo puta izvinjavao, i obećavao da će da mi kupi FarCry 4 u slučaju da ovi sa Uplay supporta ne urade ništa, na šta sam ja rekao da nema potrebe za time, FC 4 je skuplji od Skyrim-a, ne želim da bude oštećen na bilo koji način, i da u krajnjem slučaju plati Skyrim. Više puta smo se čuli u medjuvremenu i normalno se dopisivali preko Steama o razmim temama, dok ga nisam u jednom trenuku (mart mesec) pitao šta je bilo sa FC-om, od tad ni traga ni glasa, posle me izbrisao iz prijatelja, takodje ne odgovara na poruke koje sam mu poslao na Bench. U poslednjoj poruci na Benchu sam ga za zamolio da mi plati Skyrim LE (1600din) od toga je prošlo dve nedlje, niti je uplatio niti se javio, a na Steamu me je blokirao. Od samog početka sam bio fer i pošteni veoma strpljiv, tako da mi nije jasno ovakav razvoj dogadjaja. Eto da vam skrenem pažnju da vodite računa kad "trgujete" sa dotičnim članom.
Pogledajte prilog 167798
Pogledajte prilog 167800

Imam Steam kod za Fearless Fantasy, menjam ga za nešto sa liste:
Red Alert 3; Deat to spies 1; Sniper Elite 1 ili 2; Life Is Strange 1; A Story About My Uncle; LIMBO; Psychonauts; RISK: Factions

Ili dajem za džabe, ako onaj ko 'oće igru nema ništa od navedenog

Menjam origin account sa FIFA 2016 igrom, za WOT account. Origin account sam dobio pre par dana u razmeni, ali sam brzo shvatio da Fifa baš i nije za mene, a i štuca mi poprilično na laptopu. Dobijate mejl adresu sa šifrom, security answer, sve... Ponude u inbox.

poklanjam anno 2070 uplay

prvi se javio vlada1 otišlo.....

Poslednja izmena:
Imam (nudim):

Abyss Odyssey (Steam)
Outland SE (Steam)
Trials Evolution Gold edition (Uplay)
Super Puzzle Platformer Deluxe (Steam)
Double Dragon Neon (Steam)
A Story About My Uncle (Steam)
Blackguards (Steam)
Citizens of Earth (Steam)
Contagion (Steam)
MoW:Assault Squad GOTY (Steam)
Teslagrad (Steam)
---------------------------------------

Trazim:

Torchlight II (Steam)
Galactic Civilizations III (Steam) - dajem sve odozgo u zamenu za ovaj naslov
Silent Hunter 5 (Steam)
Baldur's Gate: Enhanced Edition (Steam) - zanima me samo prvi deo

ponudite nesto, ako mi se ucini interesantno

sve na PM, naravno

Da se ne zaboravi

Citat Citiram korisnika: smith_bre Pogledaj poruku

Kontaktirao sam člana vrlo brzo, i počeli da se dogovaramo oko zamene, posle nekog vremena ćaskanja odluči da uzme "The Elder Scrolls V: Skyrim - Legendary Edition", igru sam već imao u inventaru i posalo sam je odma, a ja sam dobio key za FarCry 4 za Uplay. Dan-dva kasnije sam probao da aktiviram igru, i nisam mogao, jer je ključ već bio upotrebljen, naravno javio sam da postoji problem, i da meni nije hitno, mogu da sačekam da kontaktira support, i da vidi sa njima o čemu se radi. Dotični član se mnogo puta izvinjavao, i obećavao da će da mi kupi FarCry 4 u slučaju da ovi sa Uplay supporta ne urade ništa, na šta sam ja rekao da nema potrebe za time, FC 4 je skuplji od Skyrim-a, ne želim da bude oštećen na bilo koji način, i da u krajnjem slučaju plati Skyrim. Više puta smo se čuli u medjuvremenu i normalno se dopisivali preko Steama o razmim temama, dok ga nisam u jednom trenuku (mart mesec) pitao šta je bilo sa FC-om, od tad ni traga ni glasa, posle me izbrisao iz prijatelja, takodje ne odgovara na poruke koje sam mu poslao na Bench. U poslednjoj poruci na Benchu sam ga za zamolio da mi plati Skyrim LE (1600din) od toga je prošlo dve nedlje, niti je uplatio niti se javio, a na Steamu me je blokirao. Od samog početka sam bio fer i pošteni veoma strpljiv, tako da mi nije jasno ovakav razvoj dogadjaja. Eto da vam skrenem pažnju da vodite računa kad "trgujete" sa dotičnim članom.
Atačment 167798
Atačment 167800

Zasto doticni clan nije "popio" ban sa bencha...?!

napravi novi acount,tera dalje,banuju ga,i opet jovo na novo,cajber crajm

jel ima neko mozda grid keca na prodaju/zamenu?
bilo ga je na nekom humble bundle-u nedavno, kontam da neko ima.

au al si ih se nakupio xD mene interesuje samo grid za sada... reci kako mozemo da se trampimo/sta god... moze i na pp

Imam Witcher 3 voucher za GOG viska... Ponudite nesto u tom rangu ako imate... Pozz ;)

Imam Steam kod za Fearless Fantasy, menjam ga za nešto sa liste:
Red Alert 3 Uprising; Deat to spies 1; Sniper Elite 1; Life Is Strange 1; A Story About My Uncle; LIMBO

Ili dajem za džabe, ako onaj ko 'oće igru nema ništa od navedenog

Evo ga kod dok nisam skroz zaboravio za igru :D
Kod:
28VZB-FFDNV-HBQNP

Uzeo, hvala :d

Trazim Wolfenstein 2009 i Quake 4 na steamu nudim svasta u zamenu (moze i zamena + moja doplata) :

DiRT Showdown

Operation Flashpoint: Dragon Rising

Overlord™

Overlord II

Overlord Raising Hell (Expansion)

Coin Crypt

Freedom Planet

Company of Heroes™ 2

Warhammer® 40,000: Dawn of War® - Game of the Year Edition

Warhammer® 40,000: Dawn of War II

Stacking

Syberia

Hearts of Iron III

Magicka

Magicka Wizard Wars Paradox Playtpus Robe

Teleglitch: Die More Edition

War of the Roses: Kingmaker

Bejeweled™ 3

Poslednja izmena:
imam i ja nesto ako je neko zainteresovan
Tomb Raider I,II,III
Tomb Raider GOTY Edition
Magicka
Magicka: Dungeons and Daemons
Magicka: Vietnam

Drustvo, zanima me posto jos nikad nisam kupio PC igru :d , a imam zelju da igram Fifu 16, vidim da dosta ljudi na nekim stranim forumima prodaje origin account sa fifom za nekih $20?
Pretpostavljam da ima tu dosta prevara, jer uvek moze da vrati svoj account, jel postoji neki nacin da budem siguran kad kupujem tako nesto?

Napravi svoj account čisto zbog sebe, skupljaćeš verovatno još igara na njemu. Kupovina tudjeg accounta je mačka u džaku, taj neko je ukrao možda account podatke od nekoga. Igra ti je 30 evra na bilo kom drugom mestu a zbog 10 evra da rizikuješ mislim da nema potrebe...

Napravi svoj account čisto zbog sebe, skupljaćeš verovatno još igara na njemu. Kupovina tudjeg accounta je mačka u džaku, taj neko je ukrao možda account podatke od nekoga. Igra ti je 30 evra na bilo kom drugom mestu a zbog 10 evra da rizikuješ mislim da nema potrebe...

Slazem se :) hvala

Menjam Fifa 15 ili Battlefield 4 ACC za Dead Space 3.

Jel ima neko nesto od zadnjeg Humble Bundle koji je prosao pre 2 dana, zanima me i ceo ako neko ima kao gift. U pitanju je sa Civ5, Starships itd.
"Civilization V DLC and the X-COM: Complete Pack join the Firaxis Bundle!"

Moze dogovor na pp.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno