Šta je novo?

Razmena PC igara

I da ima neko viška, morao bi da platiš. Najbolje na kupujemprodajem da odeš, može da se nađe jeftino.

Znam, evo upravo sam iscimao čoveka. Rekoh možda ovde neko ima viška. Dao bih nešto u zamenu ili bih kupio nešto u vrednosti csgo pa zamenio. No, jednostavnije je da sam pazarim za 5-6e.

Sme li u podforumu Mali oglasi/igre postaviti oglas o prodaji igara/naloga, ako vec imam postavljen oglas u Komponente? Naravno, nalog koji bih okacio na prodaju nije okacen na prodaju u oglasima komponenata. U pravilima nema nista o tome, ali indirektno stoji da moze

Danas se vise forsira taj cloud gaming i cuvanje igara na stream i ostalo. Samo neki mmo naslovi dolaze sa kljucem i to mozes da pazaris lepo na ovlascenim mestima. Imas ih po NS i BG

Sme li u podforumu Mali oglasi/igre postaviti oglas o prodaji igara/naloga, ako vec imam postavljen oglas u Komponente? Naravno, nalog koji bih okacio na prodaju nije okacen na prodaju u oglasima komponenata. U pravilima nema nista o tome, ali indirektno stoji da moze

Ne, samo jedan oglas sme biti aktivan.

Bilo i proslo, nisam dobio opomenu. Ali koliko znam, cak i pre je bilo moguce imati 2 aktivna oglasa, jedan u kupujem, drugi u prodajem (nije bilo PC komponenti).

Menjam Bf4 Acc za Fifu 15.

Imam Papo & Yo, Nosgoth veteran Pack i Evolve Alha keyeve viska... Ako je neko zaintersovan za neku razmenu (ako uopste vredi nesto u kompletu da se otarasim) neka mi baci poruku na PM...

Imam XCOM Enemy Unknown kljuc za Steam, kao i za servis Onlive koji daje 7 dana probe. Hteo bih da menjam za nesto, svaka ponuda je dobrodosla, jer ne bih da propadnu kljucevi.

Ako nudiš free stvari onda očekuj slične free stvari za zamenu...

Igre koje su mi ostale a menjao bi ih za nešto drugo
Arma 2: Combined Operations
Left 4 Dead 2
Tropico 4 Collector's Bundle
Counter-Strike: Global Offensive
Counter-Strike Complete
State of Decay
Deponia: The Complete Journey
Call of Juarez Gunslinger + Far Cry 3 - Blood Dragon
Terraria

Sve su Steam Gift

A šta kažete da napravimo još jednu vrstu menjaže, a to je Sharovanje Steam naloga kroz Friends And Family
Npr meni se igra Alien, a taj koji je ima na Steam-u bi igrao nešto za mog naloga, uradimo samo share, naravno ne mogu da igraju u isto vreme.
Šta kažete na ideju?

mislim da za to nije neophodna menjaza. ukoliko su ljudi zainteresovani, bilo bi bolje da bude na nivou dobre volje. da se jave oni koji su spremni da podele nalog i sacekaju da im se ljudi jave.

Ko prodaje Evolve kljuceve (full igra) po pristojnoj ceni neka me kontaktira na pp. Trenutna cena na indonezijskom steamu je 5 dolara, trejderi traze 5 kljuceva. Nemam kljuceve, a novac na kartici cu imati tek sutra pa ako ima neke dobre duse da prodaje po pristupacnoj ceni neka me kontaktira. Hvala.

Ko prodaje Evolve kljuceve (full igra) po pristojnoj ceni neka me kontaktira na pp. Trenutna cena na indonezijskom steamu je 5 dolara, trejderi traze 5 kljuceva. Nemam kljuceve, a novac na kartici cu imati tek sutra pa ako ima neke dobre duse da prodaje po pristupacnoj ceni neka me kontaktira. Hvala.

Full igra izlazi 10. februara a do sutra uvece moze da se proba Alpha. Do kljuca dolazis besplatno ako skines Curse ili ako imas XCOM na Steamu (info sa njihove steam strane).

preorder je 50evra. tesko da moze da ide za 5 cak i na suludim regionskim popustima. to sto nude je verovatno alpha od 2 dana, mada ne znam kako neko misli da proda kada ima toliko kljuceva.
ja imam jos 4 kljuca ako neko hoce da proba danas do kraja dana

preorder je 50evra. tesko da moze da ide za 5 cak i na suludim regionskim popustima. to sto nude je verovatno alpha od 2 dana, mada ne znam kako neko misli da proda kada ima toliko kljuceva.
ja imam jos 4 kljuca ako neko hoce da proba danas do kraja dana

Bio je price bug jedno 2 sata, ko je uzeo uzeo je. Izadje oko 5-7 evra igra, ali to je vec sve rasprodano 🙂

Na malezijskom steam-u je bila postavljena pogrešna cena, igra je jedno vreme koštala ~5$, ko je trejdovao za gift i aktivirao ga na vreme ostala mu je 🙂

To sto nude je full igra jer je doslo do greske na indonezanskom steamu pa je igra bila 5 dolara neko vreme.

ne bih rekao da je greska, pre deluje da je bila ciljana promocija obzirom koliko su hajpovali igru. Sve u svemu alpha je odlicna, zaista sjajna igra. Valjda ce opet biti nekih akcija za sitan kes da se uzme igra. Inace ovo nije prvi put da namerno ili slucajno naprave gresku u ceni. Alien isolation preorder je isao za 0,9 dolara ( amd never setle gold kljucevi). Titanfall je pre recimo dve nedelje isao za 2,99 evra na nekoj nemackoj online prodavnici. Skyrim (vanila) je bio dzabe pre dva dana , dead rising 3 je bio dzabe, greska u ceni na gamesplanetu itd. Zaista za smesan novac ili jos bolje za 0 evra je moguce uzeti igre. Sve zavisi koliko pratite gaming forume. Pozz

Poslednja izmena:
pa sto se nista onda ranije javili da mozemo i mi da pokupimo?
igra je odlicna, ali 50e ne vredi ni izbliza. ovakav multi najlakse mogu da poredim sa mass effect 3. on je kostao isto toliko, a imao je i kompletnu sp kampanju, a cak je multi malo bogatiji po mom misljenju. preko 15$ ne bih dao ni u ludilu.

Ja lično ne volim da reklamiram takve stvari po forumima, jer po pravilu ako se desi da steam odradi "revoke" ili naknadno postavi neku regionalnu blokadu ja na kraju ispadnem kriv 🙂

Ne znam da li može naknadno da ti blokira igru steam. Ja sam uzeo Tropico 5 koji je pola sata nakon aktivacije region lokovan i nemam nikakvih problema.

Revoke mogu samo ako je u pitanju cc prevara ili slično, u suprotnom nije krajnji korisnik kriv zbog "baga" tj. greške nekog sajta u ceni, i na samom steam-u se takve stvari često dešavaju.
Ne mogu da ti uzmu nešto što si platio pa makar to bio i 1 cent.
Kako god, takve greške obično ne traju duže od par minuta, ko uzme uzeo je i to je to.

Ne znam da li može naknadno da ti blokira igru steam. Ja sam uzeo Tropico 5 koji je pola sata nakon aktivacije region lokovan i nemam nikakvih problema.

Bilo je par takvih, nešto slično se desilo sa XCOM:EU kada je izašao, ljudi su trejdovali za ruske preorder giftove, trejdovali i aktivirali ih bez bilo kakvih restrikcija, a što je najgore ni sam preorder gift ni na koji način nije ukazivao na bilo kakvu mogućnost loka, niti davao bilo kakvo upozorenje da je kupljen u drugom regionu. Ali kada je igra izašla, iako je prvih par sati radila bez ikakvih problema naknadno je nametnut lok svima onima koji su prethodno aktivirali te ruske giftove i ostali su sa igrom koja ne može da se pokrene. 🙂

A kako se radi o istom izdavaču, svakako postoji mala šansa da se tako nešto opet ponovi, ma kako ona mala bila.

http://forums.2k.com/showthread.php?154876-X-Com-is-region-locked-BL2-esque-saga-continues

Poslednja izmena:
Koliko god glupavo zvučalo, mislim da je to protivzakonito, ne smeju to da radi, i verovatno da uz najmanju pretnju advokatom i slično da bi dobio igru nazad, jer ako malo razmislimo, to što piše na gift-u je deklaracija, samim tim ako ne piše da je LOCK onda sme ni da bude Lock

Nazad
Vrh Dno