DBraveZ
Čuven
- Učlanjen(a)
- 30.04.2010
- Poena
- 685
Ipak nemam, preskočio sam taj paket, jer mi je ta igra bljak 😛
nema veze, hvala u svakom slucaju 🙂
Ipak nemam, preskočio sam taj paket, jer mi je ta igra bljak 😛
Sme li u podforumu Mali oglasi/igre postaviti oglas o prodaji igara/naloga, ako vec imam postavljen oglas u Komponente? Naravno, nalog koji bih okacio na prodaju nije okacen na prodaju u oglasima komponenata. U pravilima nema nista o tome, ali indirektno stoji da moze
Ako nudiš free stvari onda očekuj slične free stvari za zamenu...
Ko prodaje Evolve kljuceve (full igra) po pristojnoj ceni neka me kontaktira na pp. Trenutna cena na indonezijskom steamu je 5 dolara, trejderi traze 5 kljuceva. Nemam kljuceve, a novac na kartici cu imati tek sutra pa ako ima neke dobre duse da prodaje po pristupacnoj ceni neka me kontaktira. Hvala.
preorder je 50evra. tesko da moze da ide za 5 cak i na suludim regionskim popustima. to sto nude je verovatno alpha od 2 dana, mada ne znam kako neko misli da proda kada ima toliko kljuceva.
ja imam jos 4 kljuca ako neko hoce da proba danas do kraja dana
Ne znam da li može naknadno da ti blokira igru steam. Ja sam uzeo Tropico 5 koji je pola sata nakon aktivacije region lokovan i nemam nikakvih problema.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari