Šta je novo?

Razmena igara za PS5

Imam Horizon Forbidden West PS5 na DVD, menjao bih za nesto... Ponudite sta imate... Naravno na disku

Da li moze dogovor da se napravi sa nekim u vezi igre Stellar Blade?

Jos jedno pitanje,
Da li ovde na forumu postoje ljudi koji se udruze i zajednicki kupe igru, podele troskove kao sto rade za Netflix, Disney+ i ostalo

I meni treba, za Elden Ring SOTE

Zainteresovan sam takođe za share - Elden Ring SOTE, s tim što preferiram PS5 nosioca. Ja bih bio kreator i odgovoran za nalog. Ako ima još dvojica zainteresovanih, jedan da bude gost (PS5 ili PS4), drugi da bude PS4 nosilac, možemo da se dogovaramo na PP.
Za gosta bi bilo 3000, za PS4 nosioca 2500.

Menjam Spidermana 2 nosilac nalog (USA) za isto, samo turski nalog.

menjam spiderman 2 japanski nalog za stellar blade, gt7 ili nesto slicno tome.

Menjam Spiderman 2 na disku za recimo ragnarok, ili dajte neke vase ponude

I ja bih Astrobot-a novog , moze i gost

Završio sam Black Myth: Wukong, tako da prodajem za 3800 ali sam i za zamenu ako je neko zainteresovan 🙂
Moze Astro bot npr ili pošaljite u poruci sta biste menjali.
Nalog je od pouzdanog prodavca sa KP koji ima preko 1600 pozitivnih, vec sam nekoliko igara uzeo od njega sve je ok, saglasan je da nalog ide dalje.

Да ли неко има Slime rancher?
Или где се може узети повољно?

Ako može još malo da se pričeka, ta igra je vrlo često oko 5$, skoro svakog meseca.

Могу чекати, треба за клинца.
Где буде за 5$?
Ако се крше правила, извињавам се, нека моделатор обрише пост.

Poslednja izmena:
Preko PS store-a. Kupi se gift card od recimo 10$, toliko može najmanje i ako je US nalog, i ostane kusur za još koju igricu. Druga varijanta je sa UK store-a, uz kreiranje novog naloga, tamo najmanje može 5£ koliko je i igra.
Ako treba dalja uputstva, možemo preko PP.

Inače, za klinca mogu da pozajmim nalog na kome su Goat Simulator i Delivery Service. Mislim da negde imam i Sundjer Boba Battle for Bikini Bottom

Знам то, тако већ купујем игрице годину дана, синоћ допунио јутрос узео Метро.
Значи да пратим кад буде за 5$, иначе немам PS+.

Mozes i da stavis igricu na wishlistu i da te obavesti ksda je na akciji. Na telefonu instaliras PS aplikaciju i onda ti notifikacije i na fonu izlaze. Stim sto PS app nemas na nasem google play vec moras ili da sideloadujes ili preko vpn da je instaliras. Druga opcija je bolja posto onda idu i updateovi aplikacije. Npr windscribe imas free Istanbul a oni imaju nativno PS app na google play store. Posle obrises VPN i vozi.

Mozes i da stavis igricu na wishlistu i da te obavesti ksda je na akciji. Na telefonu instaliras PS aplikaciju i onda ti notifikacije i na fonu izlaze. Stim sto PS app nemas na nasem google play vec moras ili da sideloadujes ili preko vpn da je instaliras. Druga opcija je bolja posto onda idu i updateovi aplikacije. Npr windscribe imas free Istanbul a oni imaju nativno PS app na google play store. Posle obrises VPN i vozi.
Која је то апликација, како се зове? Ја имам неки PS store tracker.

Playstation app kucaj u google ali kao što rekoh nema je na našem play store.

Покушавам преко VPN али неће, па сам нашао неки .apk.

Ima neko Crash Bandicoot trilogy ili 4?
Ubi me klinac da mu nađem

Imam Fifu 23 za PS5 neotvorena, dakle u celofanu jos uvek. Nudite sta imate u zamenu.

Nudim Silent Hill 2 Nosilac, share sa susednog foruma koji se bavi razmenom igara, 3000 din ili zamena za nosilac Cyberpunk Ultimate

Nazad
Vrh Dno