pantelejmon
Slavan
- Učlanjen(a)
- 05.11.2005
- Poena
- 320
P. S. Imam i Demon's souls
Samo ako je fizicki dobijena. Ako je na kodu, onda nalog na kome se iskoristi kod, oataje na tom naloguIgra koja je dobijena uz konzolu jel moze da se igra na drugoj konzoli?
Kao i na svakom forumu, ima super likova, a ima i onih idelanih za izbegavanje.Možda je off topic,ali neki članovi sajta ili foruma razmena igara su toliko bahati,da više nemam nameru da trgujem tamo.Lik ima 400 plus ocena,ugovorim trampu sa njim,on prihvati i ispali me.Čekam,namerno,deset dana,samo da vidim,dokle bezobrazluk ide.Kad sam mu ostavio negativnu ocenu,tek tada se javio da me pita zašto?
Kao da vršim razmenu sa Bajdenom ili Koštunicom.
Elem,toliko egoizma i bahatosti nisam video.Čovek me je prijavio administraciji,ukinuli su mi alat za ocenjivanje,a on mi šalje drugu poruku,da će me kompromitovati i da mogu da prođem gore,verovatno sa BANOM.
Još kaže:"maknuta mi je negativna ocena.Ti ćeš meni da udaraš negativnu"
Divan Forum
Ackopopce... Ja sam tonu igara od njega kupio... Nikad problem nije bio...Verovatno je član ovog foruma,ne bih da izazovem buru,lik se zove ACKOPOPCE
Ako je isti član,kao sa razmena Igara i od mene.Verovatno je član ovog foruma,ne bih da izazovem buru,lik se zove ACKOPOPCE
Imas poruku u inboxu.Imam Assassins Creed Valhalla Drakkar Edition PS5 u zamenu moze Sackboy: A Big Adventure ,Call of Duty Vanguard...
Ako bi neko da delimo share za MK1, trenutno je oko 25usd na turskom PSN. Meni je svejedno da li sam guest ili nosilac, javite.
Ja bih pravio.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari