Ko golim okom primeti razliku u navedenim odzivima, taj ce istim oko da provali i da li je memorija na 533 ili 667 a procesor 2.8 ili 3.0, licno bih voleo da ga upoznam. Sad kad malo razmislim, onaj tip iz filma Trula Čula to sigurno moze. Naravno tu podrazumevam da se porede brand name 8ms vs brand name 4ms, a ne no name vs Samsung. Najbitnije pitanje je da li je panel A grade , B grade ili ne daj boze C grade. Mislim da negde imam tabelu sa standardom za ovu kategorizaciju, ali ne znam gde, potrudicu se da je nadjem pa cu je okaciti, jedna od karakteristika je bila i intenzitet boja, a najvaznija je bela koja je retko bas bela, kod losijih panela vise vuce na prljavo belu do sive. Posto pretpostavljam da planiras nabavku svog prvog tft-a, evo jedan tip: desni klik na desktop, arange icons by pa odstikliraj show desktop icons, skloni taskbar i postavi belu pozadinu i proveri ovo sto sam napisao, onda postavi crnu i vidi da li "prosijava" lampa sa ivica panela, postavi ostale boje, cisto zbog njihovog intrnziteta i to je osnovna i najvaznija provera za obicnog korisnika. Profiji imaju svoje sisteme za proveru, ali i drugacije namene koriscenja.