Sasa je napisao(la):Od nimalo bolje do dosta bolje, zavisi od monitora + nema podesavanja, uvek je slika max dobro razvucena bilo koja rezolucija bilo koja kartica.
Pozdrav!
Na LG 1710B probao i jedan i drugi. Sa DVI na Matroxu G550 slika ostra kao zilet. :smoke:Sasa je napisao(la):Od nimalo bolje do dosta bolje, zavisi od monitora + nema podesavanja, uvek je slika max dobro razvucena bilo koja rezolucija bilo koja kartica.
Pozdrav!
Marti Misterija je napisao(la):Imam PHILIPS 170B5 i teram ga preko DVI kabla. Slika je jednostavno savrsena, primetno bolja u odnosu na analognu vezu. Mislim da se isplati kabal, doduse nemam pojma koliko su sad u Srbiji...
zendraqla je napisao(la):a nidza nije upravu za viewsonic-a zato sto je to fenomenalan monitor ...
radio sam nekoliko dana sa dva monitora Philips 170C5 i 170B5 i onada sam C5 povezao na VGA a B5 na DVI i pravo da ti kazem nisam video razliku .... Onda sam testa radi povezao B5 na VGA i testirao to sa drugarom i on je u 4 od 10 slucajeva pogodio da li monitor na DVI-ju ili VGA-uMarti Misterija je napisao(la):Imam PHILIPS 170B5 i teram ga preko DVI kabla. Slika je jednostavno savrsena, primetno bolja u odnosu na analognu vezu. Mislim da se isplati kabal, doduse nemam pojma koliko su sad u Srbiji...
Ahahahah... sjajno, Sale, sve si bolji i bolji! :d:d:dSasa je napisao(la):... znaci zaboravi sve sto si pomislio...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari