Box varijanta sadrzi CPU u kutiji sa sve coolerom i slikovitim uputstvom za montazu :beat: i sto rece Panos na to se dobija 3 godine garancije i malo je skuplje od Tray varijante gde dobijes samo godinu dana garancije i CPU u ruku :mrgreen:kiza_m je napisao(la):Koja je razlika izmedju BOX i TRAY processora?
Znam da TRAY kupish u foliji za puckanje, a BOX u originalnoj kutiji.
Sta BOX varijanta sve sadrzi? Da li se mozda i cooler nalazi u BOXu?
![]()
Sta svi potencirate JNC, radim u servisu za reklamacije i u svim racunarima su iskljucivo JNC napajanja (a promet je prilicno veliki). Jos nisam video da je napajanje spalilo procesor, a milion puta sam video da ga spali mamlaz koji ne montora kuler kako valja (overklokeri amateri) ili da kuler skoro stane od nenormalne kolicine prasine, ali da vlasnika bas boli **** za to, pa da se pregreje i otkaze. JNC nije Enermax, ali nije nista losiji (cak naprotiv) od ostalih u svojoj cenovnoj klasi.shone190 je napisao(la):Samo da se zna (a verovatno zna), da za izgorele procesore nema garancije tako da dzaba i 100 godina garancije ako imas neko silno JNC napajanje!
Netacno!frogman je napisao(la):Proizvodjac daje godinu dana garanciju, a nasi ti daju jednu zato sto i oni nisu prva ruka, jer i njima neko daje jednu godinu.
Sve u svemu nije vazno jel BOX ili TRAY posle godinu dana ga mazi i pazi jer ako crkne, kupiti novog moras.
Vojkan je napisao(la):Servis za procesore?
Koji naši daju godinu dana za BOX procesore?
Možda neke lopurde, ja imam BOX i 3 godine garancije (valjda :mrgreen.
][V][ATRIX™ je napisao(la):...
Jasno sam napisao.. nisi razumeo.![]()
AMD daje 3 godine, ali dzaba ti to kod nas! To sam hteo da kazem.. Nasi daju godinu dana i posle toga stvar je on your own!
Razumeo sam, i pitao sam te KO daje samo godinu dana na BOX procesore?][V][ATRIX™ je napisao(la):Jasno sam napisao.. nisi razumeo.![]()
AMD daje 3 godine, ali dzaba ti to kod nas! To sam hteo da kazem.. Nasi daju godinu dana i posle toga stvar je on your own!
frogman je napisao(la):Zato sto i mi od naseg dobavljaca dobijamo samo godinu dana.
Koji su vasi? (odakle)][V][ATRIX™ je napisao(la):Kad smo kod te garancije, posto ovi nasi daju 1 godinu, a proizvodjac 3....
Vojkan je napisao(la):Primeti da je čovek u Banja Luci.
Ja sam tebe pitao *KO* (aaaa ****** kako da naglasim više :mrgreen, imenom i prezimenom, daje samo godinu dana.
Panos je napisao(la):...
Koji su vasi? (odakle)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari