Šta je novo?

Rapidshare

Ja pricam da rapidget da mi ne radi sa free
Us downloder nisam ni probao niti mi treba jer imam premium
Ne znam zashto kod mene ne radi Rap Get 1.41. Znam da nije sluchaj samo kod mene.

Puno hvala za USD, WIZ 011.:wave:

Poslednja izmena:
Šta je RapidGet? To nije isto što i RapGet, zar ne?

Inače, ja USD koristim i za Free i za Premium...

ja mislim da jeste!!

nisam znao da se tako zove, mislio sam da je nesto rapidshare download manager, mada mozda sam ja pomesao ta dva proga...
I da , USD je zakon

Da li neko mozda zna neki dobar download manager za linux za rapidshare sa kojim bih mogao da skidam vise fajlova odjednom logovan kao premium?

Ja koristim Crypt Load i koristim free, pa me interesuje da li mogu recimo da pauziram skidanje pa da nastavim kasnije tamo gde sam stao?

Ja sam vec probao, ali uvek kada pauziram i startujem opet pocinje da mi skida iz pocetka.

Ne podržava pauziranje za FREE korisnike.

za Linux probajte jdownloader (moze i za win mada tu USD caruje)

braaaate, 50 kbs... uzas zivi... a ne isplati se premium ako ne skidas svakodnevno....

Sada je ovo sasvim lako izvodljivo, pošto je Rapid ukinuo kodove i čekanje za između dva downloada i za Free korisnike (mada, brzina je ograničena na oko 50kB/s, ali, imho, to i nije baš neki problem)...

Znači, programi koji to rade su npr.:
- USD (Universal Share Downloader)
- RapGET
- Rapidshare-ov download manager
- a verovatno i sad to može i većina običnih dl managera (Orbit, FDM, FG...)

E pa sad moze ranije nije moglo.A tema je pokrenuta kad nije moglo.Ma sve sto ima na rs ima i na nekim drugim mestima.Zato je kralj GOOGLE!!!

Skinuo sam CryptLoad_1.1.4 sa home page i stavio vise rs linkova i skidao je bez problema jedan za drugim jer sada na rs nema kucanja kodova.Mozda nekad ne radi uradis update i onda radi!POzz 4all

Ma, i za 1mbit nije loše > skidaš brzinom oko 60kBs, a ostatak imaš za komforan surf, youtube, još neki download (eMule, npr)... Ma, super je sada, nadam se samo da će RS zadržati ovakvo stanje još duuugo :D

Hehe, najgore će sada proći domaći reselleri Rapidshare-a ;)

uzimaju ogromnu proviziju ti domacini, ja to lepo preko paypala za 7e kad mi zatreba i mirne sam dushe...

paypal , platiš i ne misliš :D

uzimaju ogromnu proviziju ti domacini, ja to lepo preko paypala za 7e kad mi zatreba i mirne sam dushe...

ajde kad si tako pametan daj primjer.

ja sam kod domaćih uplatio za 9€ u dinarskoj protivvrijednosti za mjesec dana RS-a (zadnji put 736 din)

jel to ogromna provizijaaaaa????

nerealno naplaćuju skuplje. Kada telekom pusti malo brže linkove i ja ću da počnem da plaćam rapidshare.

ja koristi CryptLoad 1.1.4 i radi .
zadao sam mu pa bar 200 fajlova i skida ih .
doduse ne radi perfektno , ali radi OK
u smislu da nekada kada prekine sa skidanjem nekog fajla do pola onda se malo zablesavi pa ne ume da nastavi , mada to mozda i nije do samog programa
u svakom slucaju preporucujem vam da isprobate ovaj programcic

Ja ga koristim već duže vreme. Baš je dobar, malo siromašan sa opcijama ali vrši posao. Potpuno je besplatan i funkcionalan. Moje preporuke.

20% je mala provizija kad zivis u Srbiji i nemas mogucnosti da otvoris paypal a trebas nesto da platis :d
Po meni je USD bolji od cryptoload-a zato sto podrzava vise FS servera :d

Možda je to samo stvar navike ili sa čime si već prvi počeo.

Da li je USD besplatan ?

Besplatan i toliko jednostavan da mi ne pada na pamet ni da plaćam RS ni da isprobavam druge programe, nisam neki xxx k GB downloader, ali sve što treba, stigne. Koristio sam i CryptLoad, ali mi nešto nije legao, a i bio je problem u eri kučiča i mačića jer program za resetovaje modema nije sarađivao sa Crypt-om, pa sam se vratio na USD gde je sve radilo perfektno. Fajl u kome bude grešaka, a bude ih na 100 bar 2-3 skineš ponovo, a ukoliko je došlo do prekira veze fajl će se skidati od početka.

Poslednja izmena:
Kako se USD tacno zove i koja je verzija aktuelna?

poslacu ti link foruma na pp ili oces da ti okacim verziju koju ja koristm za rapid???

Koju verziju ti koristiš za rapid, i pošto je legalan program (Free) možeš da mi postaviš i link ka downloadu

Nazad
Vrh Dno