Šta je novo?

Rapidshare

a ja ko ludak skidao svoj fajl od 1MB zadnjih 5dana, vidim ja nesto ne idu mi poeni.... :)

Moze li pomoc oko RapGet-a?
Skinuo verziju 1.41, ubacio linkove sa rapida, i nista se ne desava, nece ni prvi da pocne da skida, samo odborajava miute do pocetka (namestio sam na 2), i tako u krug. Pise mi da imam i neki error, ali ne znam gde da procitam u cemu je problem. Neki savet?

setting server
pa u rapidshare ukucaj user i pass

Ja sam free user :)
Resio sam problem na drugi nacin - krenuo redom da skidam programe iz jedne druge teme, i treci po redu je proradio - jDownloader. (trebalo mi je samo nesto da ubacim fajlove u que, da ne sedim pored kompa )

Btw, RapGet sam skinuo preko zvanicnog sajta (sa Rapida), i AVG mi je nasao 1 spyware i 12 virusa...

rapget nikako nisi mogao da skines s rapidshare.com, jer on nije njihov program nego nekih rusa...

Citao sam po forumima ali nisam nasao zadovoljavajuci odgovor.Da li postoji program za skidanje sa Rapidshare u kome mogu da mu zadam part 1-part 5 po 100 mb ukupno 500 mb i da ga pustim da skida a ja odoh.Ovo da bude Free skidanje bez placanja.Samo mi ne kazite da mnogo hocu.

Da se razumjemo, jel ti zelis da stavis pet dijelova od po 100 mb da skida jedan za drugim? (tj. posto si free user da ti skida jedan, pa kada zavrsi da predje na drugi, treci itd...?)

Ako si to htio da pitas onda je odgovor - DA, moze tako! I ja sam imao istu nedoumicu, ali su mi dobri ljudi sa ovog foruma pomogli i rekli da instaliram samo CryptLoad, sa njim sve radi odlicno!

Klinkes desnim na link i odaber "copy link location" i crypload ce ti sam ubaciti link u "queue" tj. u red za cekanje!

Nadam se da smo mislili na isto! pozz

Moze li pomoc oko RapGet-a?
Skinuo verziju 1.41, ubacio linkove sa rapida, i nista se ne desava, nece ni prvi da pocne da skida, samo odborajava miute do pocetka (namestio sam na 2), i tako u krug. Pise mi da imam i neki error, ali ne znam gde da procitam u cemu je problem. Neki savet?

http://www.benchmark.co.yu/forum/showthread.php?t=168756

pogledaj temu, ni meni nije htio rapget, pa sam presao na cryptload i sve fura odlicno.

Da li se nekom desilo da uopste ne moze da skida sa rapida,izbacuje mi vec nedelju dana "Your IP address 80.74.163.130 is already downloading a file. Please wait until the download is completed.".A to nije moja IP adresa...:mad:

Tu istu...A ova 10.1.58.88 .Onda sam ja pobrkao neke loncic oko IP.Dal onda imam posebnu IP u mrezi i posebnu ka NET-u.Ako je tako onda se izvinjavam.Al svejedno zbog cega mi stalno izbacuje onu poruku,kada sam zadnji link skinuo pre nedelju dana.

Poslednja izmena:
Ne znam u kakvoj si mrezi ali ako delis IP sa vise korisnika onda neko drugi skida vec nesto sa rapida pa ti ne mozes dok on ne zavrsi.

Ja sam free user :)
Resio sam problem na drugi nacin - krenuo redom da skidam programe iz jedne druge teme, i treci po redu je proradio - jDownloader. (trebalo mi je samo nesto da ubacim fajlove u que, da ne sedim pored kompa )

Btw, RapGet sam skinuo preko zvanicnog sajta (sa Rapida), i AVG mi je nasao 1 spyware i 12 virusa...

pa rapget niej za free usere ako zelis pogodnosti uplati premium
a za free usere imas druge programe cryptlord i slicne

pa rapget niej za free usere ako zelis pogodnosti uplati premium
a za free usere imas druge programe cryptlord i slicne
Sada i RapGet i USDownloader rade normalno za Free juzere, jer više nema unošenja kodova niti čekanja između dva downloada!

jel neko provalio kolko je potrebno vremena da prodje da bi ti downloadovao fajl kad neko drugi skida sa druge IP adrese???

jel neko provalio kolko je potrebno vremena da prodje da bi ti downloadovao fajl kad neko drugi skida sa druge IP adrese???
Hm... Neko skida fajl X sa IP adrese, koja nije ista kao moja? Pa, u tom slučaju, ja mogu d askidam odmah, zar ne? ;)

@ABC
Ne naravno, ako imate istu ip adresu e tek onda mozes da skidas istovremeno.
pozz

Vas dvojica govorite o free ili premium? Premium user moze istovremeno sa jedne ip a kao free user ne moze dva fajla sa jedne ip.

zamislite, sada smo mi iz Srbije prvi put u istoriji interneta u prednosti u odnosu na sve druge zemlje, naime Rapid je ogranichio free skidanje na 50KB/s, a nama merak jer za vece brzine nismo ni chuli, tako da je ovo nama dobro doshlo, dok zamislite jadne ljude u Belgiji recimo, ljudi su primorani da kupe premium account osim ako nece da od svojih maximalnih 20Mb/s koriste samo jadnih 50KB/s... zar ne? :)

jaooo, blago nama, kako smo mi divna zemlja :(

Probao sam sinoc da namestim kod drugara RapGet za skidanje sa premium naloga medjutim nikako da krene,podesio sam sve uredno,medjutim ni da pipne tj krece kao free user.Da li neko ima predlog kako da resim problem tj da krene down sa premiuma?

Probao sam sinoc da namestim kod drugara RapGet za skidanje sa premium naloga medjutim nikako da krene,podesio sam sve uredno,medjutim ni da pipne tj krece kao free user.Da li neko ima predlog kako da resim problem tj da krene down sa premiuma?
Rap Get ne radi od kako je Rapidshare promenio pravila za skidanje. I mene je to smorilo pa chekam da izbace novu verziju na kojoj bi popravili problem. Probaj sa Internet download managerom ako zelish da iskoristish taj premium account, provereno radi.

znam za IDM,ja njega koristim al ovo mi sinoc nije bilo jasno.U svakom slucaju hvala na informaciji.

Ne bih reko kad god iskljucim premium pise wating i tako u beskraj
Definitivno USD radi normalno, ja već danima štošta skidam US downloaderom kao free. Ne znam šta je pobrkano kod tebe, da ti nisu stari pluginovi?

RapGet ja odavno ne koristim jer je autor vrlo spor u prilagođavanju programa promenama na RS-u, tako da sam digao ruke od njega.

Poslednja izmena:
Koristim rapget 1.40 vec nekoliko dana sa premium acc i radi odlicno :) Preko ff(posto mi je namesten za def. browser) sam se logovao, stiklirao za direct down., upisao u rapget opet user/pass i sve je ok.

Definitivno USD radi normalno, ja već danima štošta skidam US downloaderom kao free. Ne znam šta je pobrkano kod tebe, da ti nisu stari pluginovi?

RapGet ja odavno ne koristim jer je autor vrlo spor u prilagođavanju programa promenama na RS-u, tako da sam digao ruke od njega.
Koju verziju USD koristish, i ako moze link bio bih ti zahvalan?

Ja pricam da rapidget da mi ne radi sa free
Us downloder nisam ni probao niti mi treba jer imam premium

Poslednja izmena:
moze USD i za premium!!!

Nazad
Vrh Dno