Šta je novo?

Rapidshare

geo.dule

Čuven
Učlanjen(a)
21.11.2004
Poena
620
Moja oprema  
Laptop
Lenovo Thinkbook 16 G6
Mobilni telefon
ZTE Blade A51
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
Citao sam po forumima ali nisam nasao zadovoljavajuci odgovor.Da li postoji program za skidanje sa Rapidshare u kome mogu da mu zadam part 1-part 5 po 100 mb ukupno 500 mb i da ga pustim da skida a ja odoh.Ovo da bude Free skidanje bez placanja.Samo mi ne kazite da mnogo hocu.

Citao sam po forumima ali nisam nasao zadovoljavajuci odgovor.Da li postoji program za skidanje sa Rapidshare u kome mogu da mu zadam part 1-part 5 po 100 mb ukupno 500 mb i da ga pustim da skida a ja odoh.Ovo da bude Free skidanje bez placanja.Samo mi ne kazite da mnogo hocu.
Mnogo hoćeš.
Ne može - bar ne legalno.

CryptLoad rulez za to, a ima i neki US Downloader, koji nisam probao, ali ovaj prvi radi provjereno.

CryptLoad rulez za to, a ima i neki US Downloader, koji nisam probao, ali ovaj prvi radi provjereno.

realno nisu ni u rs ludi ako se nesto provali zatvore za cas.Jedino sto ja zznam da radi bar meni promenis lepo ip adresu i odmah skidas sledeci.itd.samo ne znam kako ce ti programi da upisu sami kod sa slike ... kad je free i da pritisno download ali dobro ova tema je straija i od vatre.Nemoj se za dz muciti

realno nisu ni u rs ludi ako se nesto provali zatvore za cas.Jedino sto ja zznam da radi bar meni promenis lepo ip adresu i odmah skidas sledeci.itd.samo ne znam kako ce ti programi da upisu sami kod sa slike ... kad je free i da pritisno download ali dobro ova tema je straija i od vatre.Nemoj se za dz muciti

NE MLATI! CrypzLoad radi. Ima i opciju da čita slova, nisam se igrao sa njom, ali ima. Dalje, CryptLoad ima opciju da se rekonektuje, i ima opciju da čeka HappyHour. Još jednom NE MLATI kad ne znaš!

Dakle da ponovim,pokrenete Cryptload.exe,onda Opcije,zatim Router,cekirate Start File,zatim Browse,nadjete ipchanger.bat i OK.To bi bilo to,prostije ne moze da bude!!!
Kopiranje linkova:Obelezite linkove i kad kliknete COPY otvara se jos jedan prozor,kliknete na + pored Directlinks i on ucita sve linkove.Ako su zelene boje onda su OK,a ako su crvene boje onda ne valjaju.

Ovo je citat sa jednog sajta.Ja sam instalirao program Ipchanger,ali ne mogu da nadjem fajl ipchanger.bat.

Trenutno nijedan programg to ne moze da ti uradi. Promenili opet slicice. Doduse, moze dok je happy hours,

Rapget

rapget ne moze za free-ovce, moze za sada samo kad su srecni sati, doduse update za us downloader( koji ja koristim) ce sigurno izaci za par dana...

NE MLATI! CrypzLoad radi. Ima i opciju da čita slova, nisam se igrao sa njom, ali ima. Dalje, CryptLoad ima opciju da se rekonektuje, i ima opciju da čeka HappyHour. Još jednom NE MLATI kad ne znaš!

kao sto kaze covek

nexilion

Trenutno nijedan programg to ne moze da ti uradi. Promenili opet slicice. Doduse, moze dok je happy hours,
NISTA NIJE SAVRSENO
BILO KAKO BILO ,TI SE ZEZAJ AKO SI DOKON
JA LICNO MENJAM IP I ODMAH SLEDECI FAJL

CrypzLoad radi. Ima i opciju da čita slova, nisam se igrao sa njom.-PA PROBAJ PA KAD TI SVE BUDE RADILO U FULLU TI JAVI DA RADI I OSTALIMA-NEMA LjUTNJE

kao sto kaze covek

nexilion

NISTA NIJE SAVRSENO
BILO KAKO BILO ,TI SE ZEZAJ AKO SI DOKON
JA LICNO MENJAM IP I ODMAH SLEDECI FAJL

CrypzLoad radi. Ima i opciju da čita slova, nisam se igrao sa njom.-PA PROBAJ PA KAD TI SVE BUDE RADILO U FULLU TI JAVI DA RADI I OSTALIMA-NEMA LjUTNJE

Otprilike si ti dokon cim sedis i cekas da menjas IP izmedju fajlova.

Kad su provalili one kuce i mace (jeste da je trebalo mesec dana) provalice i ovo. Inace, sa ovim programima nema nista nelegalno. Oni samo automatizuju ono sto korisnik bez placenog naloga radi rucno.

Ne budite stipse uplatite rapid i ne smarajte se.

puno vam je 700din?! A u planu imate da skinete par hiljada evra...

I ja sam se pre 1god jebavao sam razno raznim programima dok nisam odlucio da prvi put uplatim. Zatim malo uploadovao, overim 10k poena, ponovo uplatim itd.

Uplatis sa jos 3 ortaka, још откад је скочио лимит на 50гб, бог да те види.

Сви по 400 динара 3 месеца... дивота.

ma moze 2 ortaka, pa recimo ovaj od ponoci do podne, a ti od podne do ponoci, samo da ne skidate u isto vreme sa istog akaunta

Ja i nisam upoznat sa tim forama za skidanje muzike prekao neta jer obichno muziku kupujem ili rezem od ortaka.Ali poshto vec jako dugo sam trazio jednu domacu grupu Kameloni nashao sam ih preko jednog blog za download.Kada krenem da downloadujem izbaci me rapidshare i kao da kucam dole neka slova.Odradim ja to idem na free verziju skinem ja Kamelone i spakovani su oni u win.raru ja otvorim preko win.rara i krenem da prebacujem ikonice na deskopt kada ono nece TRAZI NEKU SHIFRU.Koja je to shifra sada i shta da radim?
Hvala

pa vole ljudi da stave sifru na svoju rar arhivu, pogledaj na tom blogu, sigurno ima te sifre!

Tamo gde si naso link za skidanje u 99 % slucajeva mora da bude i sifra samo malo bolje pogledaj

Eventualno probas adresu sajta da ukucas za sifru ali kao sto su vec rekli najbolje da pogledas tamo gde si nasao linkove.

ako ne uspes tako samo izguglaj ceo naziv fajla i mozda tako nadjes sifru, meni je tako uspevalo stalno kad ne zapisem sifru :)

Sada je ovo sasvim lako izvodljivo, pošto je Rapid ukinuo kodove i čekanje za između dva downloada i za Free korisnike (mada, brzina je ograničena na oko 50kB/s, ali, imho, to i nije baš neki problem)...

Znači, programi koji to rade su npr.:
- USD (Universal Share Downloader)
- RapGET
- Rapidshare-ov download manager
- a verovatno i sad to može i većina običnih dl managera (Orbit, FDM, FG...)

Sada je ovo sasvim lako izvodljivo, pošto je Rapid ukinuo kodove i čekanje za između dva downloada i za Free korisnike (mada, brzina je ograničena na oko 50kB/s, ali, imho, to i nije baš neki problem)...

Znači, programi koji to rade su npr.:
- USD (Universal Share Downloader)
- RapGET
- Rapidshare-ov download manager
- a verovatno i sad to može i većina običnih dl managera (Orbit, FDM, FG...)
Vec nekoliko dana Rapget i USD ne rade iako imam premium account.
Ne znam u chemu je problem.

Ne znam za RG, ali USD apdejtuj i trebalo bi da radi skroz normalno (bar je tako kod mene).

evo meni USD vec par dana ima kako je skinuo vise od 100 linkova kao free user (ako ovako nastavi ja ne placam vise premium :d:smash:)

i meni radi usd perfektno, mada kao free user za sada, evo sutra cu uzeti premium

i meni radi usd perfektno, mada kao free user za sada, evo sutra cu uzeti premium
a što uzimaš premium, ako ti free radi dobro? koliko ti je brz net? ako imaš neki paket od 1mbit, onda premium ima opravanje - ispod je diskutabilno...

Izmenili su i minimalnu velicinu fajla da bi skupljao poene: "Subject to the condition is that the file is at least 3 Megabyte in size". Ranije trebalo samo 1MB

Sta me brige sad je djabe :d

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno