Šta je novo?

RapidShare - zarada novca?

IgorHW

Slavan
Učlanjen(a)
15.09.2006
Poena
390
Moja oprema  
CPU & Cooler
Intel i7 13700
Matična ploča
Asus Prime Z790-A
RAM
Kingston 64GB
GPU
Nvidia 4070
Storage
2TB+2TB+2TB+8TB+8TB
PSU
Seasonic PX-750
Kućište
Define R6
Monitor
Dell 27"
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
Od malopre imam ovo na Collector nalogu: Money earned with winning new customers: 0 Euro (0 RefererPoints. Exchange-Rate: 2 Euro pro RefererPoint)

Jel zna neko nesto vise?

Ja trenutno imam 6 na prvom akauntu a na drugom 0 a pritom ne znam kako...

Vec su prosla tri dana a jos uvek pise da ce biti vise informacija za 1-2 dana :)

nisam se logovao ovih dana i danas me docheka ovo

Money earned with winning new customers: 10 Euro (5 RefererPoints. Exchange-Rate: 2 Euro pro RefererPoint)

ja bih nekako shto pre da saznam kako sam uspeo nesvesno da zaradim 10 eura, da bih krenuo to svesno da ponavljam, hvala.

ne stvarno, ako neko iskopa ili sazna neshto, javljajte, poshto i ja sumnjam u tih 1-2 dana

najlogichnije je da neko ko je doshao da skine fajl koji ste postavili, tu negde klikne za otvaranje premium naloga i vi kao referrer zaradite, samo tu onda ne moze previshe da se utiche :/

Poslednja izmena:
Pa to bi bila ludost ako je samo klik u pitanju a ne i kompletna registracija. Dajte info a ja odoh po lopatu za zgrtanje para :D

nisam se logovao ovih dana i danas me docheka ovo

Money earned with winning new customers: 10 Euro (5 RefererPoints. Exchange-Rate: 2 Euro pro RefererPoint)

ja bih nekako shto pre da saznam kako sam uspeo nesvesno da zaradim 10 eura, da bih krenuo to svesno da ponavljam, hvala.

ne stvarno, ako neko iskopa ili sazna neshto, javljajte, poshto i ja sumnjam u tih 1-2 dana

najlogichnije je da neko ko je doshao da skine fajl koji ste postavili, tu negde klikne za otvaranje premium naloga i vi kao referrer zaradite, samo tu onda ne moze previshe da se utiche :/

Pa najlogičnije je da neko klikne na lik koji si postavio i onda klikne i kupi premium, i ti dobiješ 2€

Ja imam 0€ iako sam skupio nekih 18K poena. :(

Jedan lik na stranom forumu ima preko 100k poena i nije dobio jos nijedan poen,tako da to sa poenima nije neko merilo.Ja sam do pre deset dana tu negde oko 100k medjutim produzio sam nalog 6 meseci tako da sad imam oko 40k poena i 6 evra :D

A u cemu je fora?
Da li naprimer ja postavim link dodje neki lik hoce da skine to sto sam postavio i onda odluci da kupi premium nalog a ja dobijem e.

Dal gresim???

Ja imam 16 evra.:) Dobija se tako shto neko preko vasheg fajl kupi premium nalog.

Poslednja izmena od urednika:
Znachi ovaj novac niko bar u Srbiji nece ni videti. Isplacuje se samo preko Paypal-a, a pre toga se proverava legalnost downloadovanih fajlova.:d

Josh su uveli da se za svaka konvertovana 2 evra mora prikljuchiti i 1000 poena.:sceptic:

Da mi je znati kako proveravaju legalnost... pretpostavljam da bi password na arhivu sprecio njihovo njuskanje po fajlovima?

Nemam pojma, josh se niko nije pofalio za isplatu....kad budem video neko svedochanstvo, javljam ovde. :)

pitaj momke sa rapidserbia.oni ce ti sve potanko pojasniti ako budu hteli :)

...eto imam 22 jevra i kad odem na Request Payoff izbaci mi Error login što i mogu da razumem (nismo u zoni PayPal) ali šta znači ReferrerString: zeigen ?

Ma neostaje nista drugo do sa tim parama da kupis novo vreme.

Ai zasto vishe ne radi rapget. :( Kad ukljucim direct download i iskljuchim isto. ne radi, chekanje 5 min. Šta sad koristiti za premium download?

Ja nisam zaradio ništa? Na koji način dolazi kinta? Moram nešto da okačim izgleda.

Poslednja izmena:

Ai zasto vishe ne radi rapget. :( Kad ukljucim direct download i iskljuchim isto. ne radi, chekanje 5 min. Šta sad koristiti za premium download?

Ja nisam zaradio ništa? Na koji način dolazi kinta? Moram nešto da okačim izgleda.

Internet Download Manager.

Nisu ponudili opciju da se pretvori u poene.

... i to kad okačiš moli boga da ti ne obrišu linkove.
...a stavljanje passworda na arhivi ni to ne pije vodu.Brišu samo tako.
:crash:

... i to kad okačiš moli boga da ti ne obrišu linkove.
...a stavljanje passworda na arhivi ni to ne pije vodu.Brišu samo tako.
:crash:

Ma za sad me i ne interesuje up jer mi je samo 128k.

Nego poludeh :wall: od kako ne radi rapget. Šta su sad promenili. Svi ostali programi su mi teshki bloatware. Ništa nije bilo jednostavnije od rapgeta a funksionalnije. JDownloader je teški puž koji traži da se updtejtuje na svkih pola sekunde a ne da je spor i prosto me smor da radim sa njim.

IDM skineš i onda mu traži lekić, ma posle moli boga da ti nalog ne otmu.
Totalno nepraktičan program. Ja ne znam kako to ljudi mogu da koriste.

Ovde je bre dovoljno samo da pustiš linkove i zaboravish.

USD nema izgleda za premium a flashget isl su trubeeeee.

rapget :Klanjanje:

Kako mogu obrisati my.pictures.from.egypt.part1 zaštićen šifrom? :smoke:

...čekaj malo.
Većina nas koristi rapid da bi ''maznuo'' neki film,igru,itd.E sad lične fajlove nisam uzeo u obzir da ih neko sa rapida briše već arhivirane fajllove recimo najnovijeg filma tog i tog režisera,naravno da ih štitiš šifrom ali kada linkove postaviš na neki od warez foruma obrisaće ih u roku od 24 h.
O tome se radi kada sam mislio na brisanje sa RS servera.

Ma za sad me i ne interesuje up jer mi je samo 128k.

Nego poludeh :wall: od kako ne radi rapget. Šta su sad promenili. Svi ostali programi su mi teshki bloatware. Ništa nije bilo jednostavnije od rapgeta a funksionalnije. JDownloader je teški puž koji traži da se updtejtuje na svkih pola sekunde a ne da je spor i prosto me smor da radim sa njim.

IDM skineš i onda mu traži lekić, ma posle moli boga da ti nalog ne otmu.
Totalno nepraktičan program. Ja ne znam kako to ljudi mogu da koriste.

Ovde je bre dovoljno samo da pustiš linkove i zaboravish.

USD nema izgleda za premium a flashget isl su trubeeeee.

rapget :Klanjanje:

Od kako koristim RS mislio sam da je IDM zakon za Premium a evo već duže vreme koristim Cryptload i to me čini srećnim. Dovuče mi fajlove,sam raspakuje zaštićene arhive i nakon toga ih lepo i obriše Program za svaku pohvalu a koristiti ga za Free account e to je čist mazohizam.

...čekaj malo.
Većina nas koristi rapid da bi ''maznuo'' neki film,igru,itd.E sad lične fajlove nisam uzeo u obzir da ih neko sa rapida briše već arhivirane fajllove recimo najnovijeg filma tog i tog režisera,naravno da ih štitiš šifrom ali kada linkove postaviš na neki od warez foruma obrisaće ih u roku od 24 h.
O tome se radi kada sam mislio na brisanje sa RS servera.

Pa razmisli malo. :) Što ja ne bih spakovao najnoviji film u pomenutu arhivu, i zaštitio ih passwordom. U tom slučaju samo mogu da mi pljunu pod Windows (7). :smoke:

Pa razmisli malo. :) Što ja ne bih spakovao najnoviji film u pomenutu arhivu, i zaštitio ih passwordom. U tom slučaju samo mogu da mi pljunu pod Windows (7). :smoke:

Ok,
'ajde da sam razmislio ali...
ako najnoviji film upakuješ u pomenutu arhivu i otvoriš Post pod nazivom stvarnog naziva filma jel misliš da su ovi sa RS glupi.

Moj primer pakovao sam vangelisa pod svakojakim imenom i ... delete.
To je to.

Ok,
'ajde da sam razmislio ali...
ako najnoviji film upakuješ u pomenutu arhivu i otvoriš Post pod nazivom stvarnog naziva filma jel misliš da su ovi sa RS glupi.

Moj primer pakovao sam vangelisa pod svakojakim imenom i ... delete.
To je to.

Znachi na samom sajtu bi nashli password i to je to.:d

20 evrica cami na nalogu :D Vrede mi isto kao novac u Monopolu.

Meni 22 evra.
biggrin.gif

Nazad
Vrh Dno