Šta je novo?

RapidShare - zarada novca?

Pomoc

ja u colector zoni imam 30.000 rapidpoena ali nemam ni jedan refferer poen i sad ne mogu da uzmem nov nalog. Imam veliki problem,kako da dodjem do tih poena. citao sam poruke washe unazad ali nije mi jasno kako ste uspeli toliko da sakupite a u pitanju je cista sreca da li ce neko da kupi premium nalog preko twog linka. Stvarno bih bio veona zahwalan ako bi neko uspeo da mi pomogne.

Pa naravno da je u pitanju cista sreca . Ja imam 18e . E sad , kad sam hteo da prebacim na premium iz Collector's videh da mi treba samo 5000 , a ne 10k poena za novi nalog i iznenadio se . ali sam video da uz tih 5k poena ide i jedan ReferrerPoint . Ja sad ne znam da li je smanjeno na 5k jer imam i ReferrerPoint ili moras da imas ReferrerPoint da bi prebacio na premium .

A imam ja jedno pitanje ! Da li mogu da namestim Premium nalog iz Collectors naloga ali da namestim novi nalog , znaci ovde samo da mi se skinu poeni a da otvorim novi ?
Ako ne , posto nikad nisam otvarao premium , jer mi stvarno ne treba (torrent sve resava) , da li mogu, posto imam dosta poena , da otvorim odma nalog na duze ? I sta se desava uopste sa nalogom koji predje sa kolektors na premium , da li se samo skinu poeni i prebaci na premium i sve ostalo ostane isto ?

Dexter a postoji li sansa da ja ovih 30.000 poena prebacim na premium nalog dok mi je jos uvek ziv pa da ih tamo iskoristim. majki mi cu poludim,ako mi sve ovo propadne!!!

I na koje strane forume bih ja mogao da bacim svoje linkove od hous muzike pa da zamolim nekoga da preko mene kupi nalog

Za prebacivanje sumnjam da moze ! To ni ja ne znam! A i ako bih prebacivao , koliko vidim po ovom novom ,ako hoces da produzis svakako moras imati te ref. poene .
Pa neam pojima , opet kazem to ti je samo cista sreca , meni je za dva dana doslo tih 9 poena(18e) i od tad ni jedan jedini . pa share-uj na sto vise mesta i nadaj se da ce neko preko tvog linka kupiti .

Poslednja izmena:
aj da ne otvaram novu temu

interesuje me sledece i veoma mi je hitno , ako neko zna , sta se desi kad idem Convert RapidPoints?skine mi poene i sta onda , sve ostaje isto , i sta se onda desi kad istekne premium , jer mogu da ga proiduzim preko poena ili sta ?

Nazad
Vrh Dno