Šta je novo?

Rapidshare uveo čekanje između dva downloada

abc011abc

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
06.07.2008
Poena
169
Q Hi, RS-stuff!

Quick question: you have again pause between two downloads for free
users? Seems so, but nothing on your News page!

A: Hello,

thank you very much for your feedback, it allows us to improve our services.

We previously used Captchas to protect our system from congestions caused by
automated downloading.
Because there are hardly any simple and at the same time safe captchas
available and many users had difficulties deciphering the captchas, we have
decided to drop them and use bandwidth limitation instead.

Due to the repeated increase of automatic download from our Free User option
we were forced to implement a waiting time.
Without this waiting time we would have to reduce the Free User download speed
to a minimum.

Now that you have more background on the matter, we hope that you favour our
decision.
We are always trying to implement those security measures that suit the
majority of our users.

Best regards,

Support Team

RapidShare AG
Gewerbestrasse 6
6330 Cham
Switzerland

Ne. Ovo je cekanje od ravno 15min izmedju 2 downloada i plus ono klasicno odbrojavanje. Znao sam da ce da zavrnu slavinu.
Premium here I come :)

i ja mislim da nije stalno 15 minuta, nego da je 3-15min, gledajući prema logovima ovde kod mene...

meni ovo i dalje ok, dokle god ne mora da se kuckaju kodovi! :D

inače, ako se ne varam, kada se skida iz browsera, čekanje je samo 1-2 minuta!

Da , uvedeno je cekanje od 15 minuta ali cryptload ima automatski rekonekt.....tako da nema zime. Evo kod mene radi bez problema.

Kod mene radi bez tog čekanja od 15 minuta ali je vreme odbrojavanja pošuntavelo.
Pa tako za fajl veličine 20MB čekao sam 110 sekunde a za fajl od 100MB 63 sekunde.:S:

Hmm...malo smor...ali novi CryptLoad radi posao bez problema..

Mali Off **...Kolko ono bi premium u zemlji srbiji i preko koga se uzima tj kako se plaća?**

Recimo: infopano

E bedak.:(
A baš je bilo fino.

Nema nista dzaba, ali da je bilo cool bilo je..al dok postoji gasenje rutera nama nema zime : )

Dosta se osjeti na broju premium bodova od uvodjenja cekanja u prosjeku 200 bodova manje...

Ja napunim 255 premium poena za oko 4 sata,ali poeni od free usera su se smanjili i to izmedju 100 i 200 dnevno,ali opet sam tu oko cifre 1000 :D

Tako sto tvoje fajlove skidaju premium useri ali se dnevno ogranicen na 255.

Reciti mi jel mogu nekako da podesim crypload da nema cekanja od 15 min,imam hauwei hg510 koga na zalost nema na listi cryptload-a.

Poslednja izmena:
Totalno bezveze. Sad mi redovno prsne download preko JD-a :(
Ili se skuca da nakon 500mb vishe ne skida ili naprosto odbacuje fajl koji je download-ovao i cheka mene da dodjem i udaram glavom o zid...

Kao da nije dovoljno shto nemamo dobar protok u zemlji nego nas i ovo zadesi :(

meni je podeseno da u USD pre uzimanja linka se rikonektuje, et voila, problem je resen...

Poslednja izmena:
USDownloader i meni malopre pravio probleme, stalno ispocetka skida isti fajl, i ne preimenuje ga u originalni naziv.

Meni cryptload ne radi,ne prelazi na naredni link od kada su uveli ovo cekanje,zna li neko kako da resim ovo

Ja sam na SBB-u (Postpaid Flat Plus 384/192 – 512/384) i koristim CryptLoad i meni izbacuje 800s kad treba da skidam izmedju dva linka,sta treba da uradim da mi se reconnect-uje(citam gore i vidim da tako nesto ipak moze) i da li moze na SBB-u uopste tako nesto jer ne znam da li imam mogucnost dinamicke IP.
Ako neko moze da pomogne!?!
Hvala!

Pokusacu pa cu da javim sta sam uradio.
Hvala na brzom odgovoru!

I kolko je to cekanje na kraju ?
Meni skida po 15 fajlova sa cekanjem ko do sad 2 minuta a onda odjednom ceka 30 minuta za sledeci fajl
posto niasm non stop za kompom nisam uspeo da uhvatim koja su ogranicenja tacno

Ja sam na SBB-u (Postpaid Flat Plus 384/192 – 512/384) i koristim CryptLoad i meni izbacuje 800s kad treba da skidam izmedju dva linka,sta treba da uradim da mi se reconnect-uje(citam gore i vidim da tako nesto ipak moze) i da li moze na SBB-u uopste tako nesto jer ne znam da li imam mogucnost dinamicke IP.
Ako neko moze da pomogne!?!
Hvala!
Idi na ovaj link, skini shta treba, opusti se :)
http://rapidshare-free-users-download.blogspot.com/2008/05/usdownloader-sbb-ip-change.html
I ljudi, manite se cryptload-a. Usd troshi mnogo manje resursa, i na ovome blogu lik redovno izbacuje nove verzije usd-a za besplatno skidanje sa rapida. Aj poz svima :)

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno