http://torrentfreak.com/rapidshare-goes-unlimited-110416/
Bilo bi lepo od pro korisnika da kazu kakva su im sada iskustva i da li ima svrhe uplacivati!
ne znam tacno na kakva iskustva mislis. ja placam pro nalog godinama, i gotovo nikada nisam imao problema sa aspekta brzina ili dostupnosti njihovih servera. dobro, bilo je par minornih, ali generalno ne kvare moj utisak.
e sad, nesto drugo je ponuda, koja je sada dosta losija, jer uploaderi vise nista ne dobijaju zauzvrat (a nekada jesu), pa su se samim tim oni najaktivniji preorijentisali na fileserve & filesonic & co. ovo nije od juce, i ta agonija i dalje traje... osim toga, prilicno su revnosni u skidanju ilegalnog sadrzaja sa servera. sad, ako se snadjes za linkove, problema sigurno neces imati.
promene koje su uvedene zapravo i ne znace mnogo. sve je to vise kozmeticke prirode. free useri i dalje imaju waiting time, a uploaderi nemaju nikakav reward, tako da je sve manje-vise isto...
unlimited storage space & unlimited traffic - pa dosadasnju kolicinu saobracaja (150GB) inace nisam trosio u celosti, jer nisam imao bog zna sta da skinem, a da budem down-maniac necu. s druge strane, kad nemas interes i nameru da uploadujes, cemu neogranicen prostor za to?