Šta je novo?

Rapidshare skinuo kocnice

A čekanje za free korisnike koji ne mogu da promene IP adresu je i dalje 45-60 min?

Ne mogu da verujem

* Your storage space: As of now, automatic file deletion will no longer exist. With RapidPro, your files are saved until you delete them yourself!
* Your Traffic: From now on, it is absolutely unlimited. TrafficShare included. It’s that easy!
* Your data transfer rate: We have polished up our software! Uploads, as well as downloads, have been successfully carried out at 500 MBit/s per stream!
* Your safety: Politics call for the complete monitoring of all internet users. We protect you with automatic SSL-encryption.

Cupaju se jer im je puno korisnika preslo kod drugih kompanija. :d

Nekoristim RapidShare ali ovo mi je zapalo za oci * Your safety: Politics call for the complete monitoring of all internet users. We protect you with automatic SSL-encryption.
Zvuci veoma zanimljivo zar ne?

Šta bi sa onom prodavnicom "originalnog" sofvera što su promovilasi proteklih godina. Nije se primilo? :d

Pajseri, oduvek su bili i uvek će ostati. To što su bili među prvima u tom poslu ne opravdava džukačko ponašanje prema korisnicima. Da bog da propao Rapidshare, do samog kraja!

http://torrentfreak.com/rapidshare-goes-unlimited-110416/

Bilo bi lepo od pro korisnika da kazu kakva su im sada iskustva i da li ima svrhe uplacivati!

ne znam tacno na kakva iskustva mislis. ja placam pro nalog godinama, i gotovo nikada nisam imao problema sa aspekta brzina ili dostupnosti njihovih servera. dobro, bilo je par minornih, ali generalno ne kvare moj utisak.

e sad, nesto drugo je ponuda, koja je sada dosta losija, jer uploaderi vise nista ne dobijaju zauzvrat (a nekada jesu), pa su se samim tim oni najaktivniji preorijentisali na fileserve & filesonic & co. ovo nije od juce, i ta agonija i dalje traje... osim toga, prilicno su revnosni u skidanju ilegalnog sadrzaja sa servera. sad, ako se snadjes za linkove, problema sigurno neces imati.

promene koje su uvedene zapravo i ne znace mnogo. sve je to vise kozmeticke prirode. free useri i dalje imaju waiting time, a uploaderi nemaju nikakav reward, tako da je sve manje-vise isto...
unlimited storage space & unlimited traffic - pa dosadasnju kolicinu saobracaja (150GB) inace nisam trosio u celosti, jer nisam imao bog zna sta da skinem, a da budem down-maniac necu. s druge strane, kad nemas interes i nameru da uploadujes, cemu neogranicen prostor za to?

Šta bi sa onom prodavnicom "originalnog" sofvera što su promovilasi proteklih godina. Nije se primilo? :d

Pajseri, oduvek su bili i uvek će ostati. To što su bili među prvima u tom poslu ne opravdava džukačko ponašanje prema korisnicima. Da bog da propao Rapidshare, do samog kraja!

Bravo za post!

Ja takodje placam premium vec par godina i apsolutno nemam nikakvih zamerki. Malo smara sto se vecina stvari sada tovari na FS ali i dalje moze da se nadje dosta toga.

pozd.

Znaci zato su ukinuli limit, jer su ljudi poceli da prelaze na druge kompanije. Vec neko vreme na par vecih warez foruma sam primetio da je sve vise fileserve i filesonic linkova a da je rs linkova sve manje i manje. Nekad je bukvalno 95 procenata fajlova bilo kaceno na RS a sad definitivno vise nije tako.

Pa da, zato sto je RS ukinuo ono nagradjivanje poenima, kada su ljudi koji su imali mnogo downloada mogli da zarade premium nalog, a i vise od toga, jer su ti nalozi uglavnom bili prodavani.

Sada to isto postoji kod drugih file hostera, kao sto su fileserve, filesonic, hotfile...

I, koliko max moze da razvije sa free acc?
Meni ide 500K, ali ja sam na click4, mozda moze i vise.

Apsolutno se slazem, bili su i ostali smradovi.
Sad placam Fileserve na ima ubedljivo najvise linkova.
Rapid tone sve dublje.

sent by tapatalk

Koristim torente, ali mnogo je lakse lociranje usera od raznih agencija za zastitu autorskih prava kod torenata nego kod share sajtova. Ovo je jedan od jacih razloga za popularnost share sajtova na zapadu.

znali tko kako da podesim jdownalder da mi po ponovnom ukljucivanju racunara ne vraca film na pocetak skidanja a koji je prije toga bio skinut do pola.racunar sam malo falilo da razbijem zbog toga

Poslednja izmena:
Evo, posle "skidanja" kocnica i malo povecanja cene usluga, a sve pod motom "Quality has its price" :)

Tako sada imamo cinjenicu da je mesecni RS nalog poskupeo duplo (sada je 9.90 evra), a pored njega u ponudi su nekakav "Student Package" koji traje 150 dana i "Professional Package" koji je dvogodisnji.

Student Package kosta 29.90 evra i negde je oko 20% skuplji nego dosadasnji 150-odnevni period (bilo 5x4.95 evra=24.75 evra).
Ovaj Professional Package mu dodje jeftiniji nego do sada za tih 20%, ali treba se u startu "isprsiti" za 100 evra.

Uglavnom - opet neka nova imena paketa, novo trajanje, nove cene, nove zabune...

Nisu skuplji od ostalih hostera koji isto toliko kostaju, ali je pitanje da li ce ljudi koristiti opet rs i da li se isplati uzeti nalog kod njih. I plus rizik da ce opet nesto da promene sto ce korisnike ponovo dovesti u los polozaj.

+1 ....

Ko me jednom napravi na vola .....

a i ide nam u prilog što ih sada bar ima .....

nisi osudjen samo na njih, pa da moraš da trpiš njihove "inovacije" ...

Ja sam imao 30000 poena kod njih zaradjenim velikim trudom, i tako odem na odmor i vracam se kuci kad ono 0 poena, promenili politiku dali par dana ljudima da prebace poene u neki novi tip poena, ko nije prebacio dobio je tuki i to je to od njih. Tad sam zavrsio s njima zauvek, sto kaze neko iznad da Bog da propali skroz...

Vrh Dno