Popudopulus
Slavan
- Učlanjen(a)
- 23.10.2007
- Poena
- 305
Pise ti desno Traffic Left, znaci imas jos 48Gb left (samo sto je u KB)
HVALA!
Pise ti desno Traffic Left, znaci imas jos 48Gb left (samo sto je u KB)
Imao sam acc do kraja decembra i ukraden mi je nekako pass, sad sam probao da mi posalju na moj mail ali kaze da mail nije tacan...
Kako je moguce da mi ukradu?!? Video sam da je phishing rapid accova veoma popularan, ali ja uglavnom skidam fajlove preko rapget-a i ide direktan DL.I sta sad da radim?!?
Imao sam acc do kraja decembra i ukraden mi je nekako pass, sad sam probao da mi posalju na moj mail ali kaze da mail nije tacan...
Kako je moguce da mi ukradu?!? Video sam da je phishing rapid accova veoma popularan, ali ja uglavnom skidam fajlove preko rapget-a i ide direktan DL.I sta sad da radim?!?
Da li je neko primetio da opet moze da se downloaduje sa vise IP adresa u isto vreme?
Massive RapidShare hack attempts detected. IP block 59.170.0.0 - 59.189.0.0 blocked.
There are a group of Indian hackers attempting to brute force into the admin panel, hence why they blocked Indian traffic. Or so i've heard.
Ako su neki od tih 10-15 već skinuli više od 3 stvari poslednjeg časa, ne dobijaš poene.Each time a Free Users downloads your files, you gain points. You get a RapidPoint for each download, provided that the file is bigger than 5 megabyte and the user has not generated more than 3 RapidPoints in the last hour. Premium users can generate for you up to 255 points per day. Your files have to be stored in the Collectors� Zone or the Premium Zone so that we can assign the download to your account.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari