Šta je novo?

Rapidshare PREMIUM iskustva

Da li je neko skoro placao preko InfoPano ? Meni danas u Intesi rekose da racun nepostoji ? (provereno 100 puta da je broj ispravan)

Plaćao sam ja, uskoro mi ističe nalog od godinu dana što sam uzeo kod njih, i uzeću opet.

Račun je bio na fizičko lice, a ako se ne varam, naš zakon nije preterano naklonjen ka situacijama gde fizičko lice nešto kupi u inostranstvu i to ovde preproda bez fiskalnog računa ili validnog računa (narodski poznatog kao faktura).

Ovo je njihov račun: 160-5500100335450-03, da li je on bio nevažeći?

Pre neki dan je bio vazeci kada sam ja uplacivao, proveri da ne koristis stari broj ziro racuna jer ga oni stalno menjaju!!!

Samo da obavestim ljude koji koriste dl menadzere da u svojim opcijama na premium strani chekiraju direct downloads i save. Meni je prestao da radi rapget (samo vrti linkove) i ovo je resilo problem.

nemoj nista da diras i rucno preimenujes jer se preimenovanje automatski odradi kada se fajl u potpunosti skine tj 100%

Vidim sad da je RS povecao sa 25 na 50Gb za 5 dana! Vrlo lepo! Odusevljen sam!

Uf ljudi, sta je ovo. Pokusavam jedan DVD da skinem i sa kog god izvora da probam izbaci mi :

This file is suspected to contain illegal content and has been blocked. After the file has been blocked for 7 days it will automatically deleted, if the block is not removed by RapidShare. For this reason, a download of this file is currently not possible.

Nije valjda neka nova vrsta provere i zastite autorskih prava, ako jeste, dzaba su povecalavali limit.

Jednostavno su dobili prituzbu na taj fajl,videli sta je i obrisali.

E da je samo taj jedan, problem je sto se za prvih 10 koje sam pokusao ista poruka pojavljivala. No na srecu posle dosta traganja, nasao sam linkove koji rade.

Nisi jedini, i ja sam par dana imao isti problem i odjednom je nestalo:)

Na novoj stranici Rapidshare accounta, ne mogu vise da pronadjem jos koliko mi je ostalo dozvoljenog skidanja za poslednjih 5 dana, moze li mi neko pomoci?

Ako se nalazi na ovoj slici, recite mi sta je sta, kolko sam skinuo i kolko mi je ostalo za skidanje, deluje mi ne jasno!

Poslednja izmena:
Pise ti desno Traffic Left, znaci imas jos 48Gb left (samo sto je u KB)

Imao sam acc do kraja decembra i ukraden mi je nekako pass, sad sam probao da mi posalju na moj mail ali kaze da mail nije tacan...
Kako je moguce da mi ukradu?!? Video sam da je phishing rapid accova veoma popularan, ali ja uglavnom skidam fajlove preko rapget-a i ide direktan DL.I sta sad da radim?!?

Imao sam acc do kraja decembra i ukraden mi je nekako pass, sad sam probao da mi posalju na moj mail ali kaze da mail nije tacan...
Kako je moguce da mi ukradu?!? Video sam da je phishing rapid accova veoma popularan, ali ja uglavnom skidam fajlove preko rapget-a i ide direktan DL.I sta sad da radim?!?

Skoči s Brankovog mosta!

Vrh Dno