Šta je novo?

rapidshare,kako uplatiti novac

daj neki link

StevaMan je napisao(la):
Sto se rapida tice, koristim nekoliko stranih foruma (od toga jedan turski :D ) i u potpunosti sam zadovoljan izborom i kvalitetom ponudjenog materijala...a to sto se arhive drugacije zovu od onoga sto nude je zbog toga sto se tako maskiraju...naravno razlog je sam sadrzaj, da je napisan originalan naziv onoga sto nude, vrlo brzo bi sami linkovi bili ugaseni...

Na kraju krajeva ni ja vise nisam uplacivao rapid, samo zato sto preko free accounta skinem vise :d

I na kraju samo da kazem da nisam imao problema sa tim sto je sve arhivirano...odpakujem prvi deo i pogledam vlc playerom ibudem siguran u kvalitet...

Pozdrav !!!

Daj neki link tih foruma koje posecujes

kako si ostvario uplatu

Srga je napisao(la):
Hm, izgleda da ipak ne prolaze uplate sa naših kartica - ortak je isprobavao i sa Visa i Master ali nije uspeo. Ako je neko sada - u poslednje 2-3 nedelje uspeo da odradi uplatu u zemljici Srbiji - bilo bi lepo da to podeli sa ostalima...

Što se mog naloga tiče - jedna "ptičica" mi je uplatila isti preko PayPal-a i sad opet "dišemo internet punim plućima" ;)
Bilo bi lijepo kada bi nam objasnio kako si ostvario uplatu,da i mi znamo.I na kraju, poslije ove diskusije,niko nije rekao da li moze iz nase zemlje da se ostvari uplata i na koji nacin????:crash:

Poslednja izmena:
Pa napisao sam - preko PayPala :)

Ortak (sa ovog foruma) ima nalog otvoren vec neko vreme pa mi je ucinio uslugu i uplatio za mene nalog (uz proviziju od 10 din :) )

da ne otvaram novi tread. kakva je ovo ponuda gde se dobija 10000 poena za otvaranje premium accounta.
koliko znam 10000 je kvota za novi mesecni account, da li to znaci da se za 10E dobija 2 meseca...

Poslednja izmena:
Poslednja izmena:
I jel može neko da mi završi uplatu za taj rapidshare ???
Pošto izgleda da druge kombinacije nema.

Kod:
The credit card number you have entered cannot be verified. Only credit cards from approved countries may be used on PayPal.

Ako neko može danas ili sutra ujutru da mi uplati bilo bi cool da se dogovorimo na PP ili mail. HVALA!

dakle, da li je ispravan zakljucak da je nemoguce otvoriti premium account iz Srbije, bilo preko inet cash-a ili pay pall-a? Ja sam pokusao da upisem Sloveniju ali nista.

ako nekom treba rapidsher i megaupload,posto padam na 64 k nema smisla da skidam velike stvari :S: zato prodajem!!!rapidsher account istiche u februaru a megaupload mesec dana kasnije..PM me ako treba nekom jeftino..

imam i ja megaupload (platinum membership) --> (Lifetime) iliti dozivotni account.
Ako nekog zanima - info na pm.
PS. Cena 10% manja nego na megauploadu.

Poslednja izmena:
Sentenced je napisao(la):
I jel može neko da mi završi uplatu za taj rapidshare ???
Pošto izgleda da druge kombinacije nema.

Slazem se.Takodje,ako neko moze da mi uplati za rapidshare neka mi poslaje mail ili kontakt na pp.
Hvala puno!

Javite mi se na pm ko hoce rapidshare...

Evo ja da se javim da imam jedan megaupload nalog koji važi do marta 2008. godine. Pa ko je zainteresovan neka mi se javi na PP/MSN/ICQ...

p0zdrav

Ti si neki opasan diler a ? :p:D

Da li je moguce uplatiti preko Raiffeisen-ove VIRTUAL VIZA kartice ona je valjada namenjena samo za kupovinu preko neta. Zar ne?

Ma jeste, i meni su to rekli, 2002. godine :D:D

Da li je moguce uplatiti preko Raiffeisen-ove VIRTUAL VIZA kartice ona je valjada namenjena samo za kupovinu preko neta. Zar ne?

bilo nekad sa Virtuon karticom placanje Rapid-a, ali sada vise nema toga. Mozes news da platis sa tom njihovom karticom, samo cekam kada ce i tamo da to onemoguce :(

Ima li neko da prodaje "polovan" rapidshare.de ili rapidshare.com nalog?

Kad kažem "polovne" naloge mislim na korišćene. Znači, neko je koristio taj nalog, neće više i sad ga prodaje.
Crash Owerride, čućemo se ako ne nađem ništa ovako u skorije vreme.

p0z

Vrh Dno