Šta je novo?

rapidshare,kako uplatiti novac

@proximo

Nije više moguće plaćati preko Inet-Cash-a. Ograničili su samo na Nemačku, Austriju i Švajcarsku.

Srga je napisao(la):
Meni licno je ipak zgodnije da skidam sa RS - jer 95% foruma koje pratim upravo na taj servis kace svoje fajlove.
baš tako :) mada, ja lično više volim MegaUpload ;)

u svakom slučaju, ne verujem da ću ikada plaćati nešto dodatno za download... šta ću, kad sam škrtica :d a i onako sve nadjem na forumima + emule...

OK, driveru...ja sam i ranije kontao da znas sta pricas...

a sto se tice megaupload-a naravno da je ok ali pre svega zato sto dopusta resume i bez premium naloga !!!

@nekad_bio_SOKO poslacu ti private :p

@psihodel
Od kada?

Za sve koji bi hteli da skidaju sa rapidshare, megauploada i ostalih file servera postoji jedano mnogo dobro programche - USDownloader (uz to i besplatan):

http://www.dimonius.ru/

@proximo

Odnedavno :(
Drugar i ja smo imali nalog koji je isteklao pocetkom maja. Kada smo hteli da ga obnovimo, shvatili da vise ne moze preko INET-Cash da se placa.

Xm... To zaista stvara probleme (sreca sto sam u 17. aprila uplatio 3 meseca)!

Poslednja izmena:
Ako je neko zainteresovan da zajednickim snagama uplatimo jedan rapid share nalog neka me kontaktira na PM. Cisto da napomenem da ja nemam uslova da uplatim taj nalog (mada mozda mogu da nadjem) ali imam novca da takav nalog platim.
Dakle zainteresovani drugari cekam PM od nekog.

Pozdrav

Srga je napisao(la):
E guru ne moras ovde da pocinjes sa tim "moj kungfu je bolji od tvog" :)

Lepo je imati i jedno i drugo.

News je najbolje sredstvo za download jer moze da "prodje" na WiFi mrezama gde je korisnicima blokiran p2p i torrent i sto je brzina uvek maksimalna - koliko god vas bandwith to dozvoljava.

Po ovome ispada da je news najgori, ali moraju da ga koriste wifi korisnici, valjda si ti chuo da ja imam wifi pa povezo stvari :) Ja naravno nemam nikakvo ogranichenje za p2p, mogu da skidam i na poslu i kod kuce, ali naravno da to ne koristim otkad sam krenuo sa newsom, pre dve godine skoro, a pre toga josh dve godine news preko satelita. News je najstariji od svega, a sve ostalo dodje i prodje, news ostaje kao ultimativno download sredstvo, i ko ga nije koristio, ne moze ni da zamisli shta znachi udobnost i jednostavnost downloada. Meni vishe ne pada na pamet da koristim bilo kakav p2p, iako sam puno puta probao da skinem neshto shto mi je bash trebalo a nije bilo na newsu, i redom sam svaki put odustao, jer je bilo nemoguce to skinuti, ili sam u najboljem sluchaju skidao par GB po nedelju dana, a za to vreme skinuo 30GB sa newsa.

Ja ovde ne pricham o newsu zato shto meni idu pare od toga, vec savetujem ljude da uzmu najbolje. Gomila ljudi ce sada posle ovoga da napishe "a shta je to news", kao shto posle desetine mojih postova pishu "a zar nasha zemlja postoji na paypalu?", i to je razlog zashto ja pishem, jer uvek postoji mnogo vishe onih koji ne znaju nishta o tome, nego ovih drugih, a zashto da ne podelim svoje ne malo iskustvo iz toga ?

Poslednja izmena:
driver je napisao(la):
News je najstariji od svega, a sve ostalo dodje i prodje, news ostaje kao ultimativno download sredstvo, i ko ga nije koristio, ne moze ni da zamisli shta znachi udobnost i jednostavnost downloada.

http://en.wikipedia.org/wiki/Usenet

driver je napisao(la):
... i to je razlog zashto ja pishem, jer uvek postoji mnogo vishe onih koji ne znaju nishta o tome, nego ovih drugih, a zashto da ne podelim svoje ne malo iskustvo iz toga ?

hehe ... bas si plemenit :d

driver je napisao(la):
Po ovome ispada da je news najgori, ali moraju da ga koriste wifi korisnici, valjda si ti chuo da ja imam wifi pa povezo stvari :) Ja naravno nemam nikakvo ogranichenje za p2p, mogu da skidam i na poslu i kod kuce, ali naravno da to ne koristim otkad sam krenuo sa newsom, pre dve godine skoro, a pre toga josh dve godine news preko satelita.

OFFtopic: NIsam ja nista povezao za tebe - nego za sebe !

Kod mene na WiFi je blokiran p2p - pa sam konstatovao da je za mass download to najbolje resenje.

ONtopic: Medjutim ja dnevno ne skidam vise od 500MB - ali da stvari budu gore - to su uglavnom sitni fajlovi od po par mega - i skoro svi su kaceni na RS. (Svi znaju da na FREE nalogu posle jednog fajla - ide push-pauza od 1h).
Tako da prema potrebama idu i zahtevi - ispasce na kraju da nas XX kojima treba RS Premium fali neka daska u glavi ??? :p

To je isto kao da neko trazi pass za neki sajt usko vezan za neku oblast (recimo elektroniku) gde su ti recimo sve sheme na jedan klik daleko posle regitracije - a ti kazes coveku - toga je pun internet - uplati na drugom mestu - pa tamo trazi ;) :d

Da podvucemo - news jeste keva - ali mu nije mesto u ovom tredu.
Napravi novi, tamo sve objasni i stavi ga u sticky - nemoj ovde da pravish shum :p

Pa bre za sve pricham sto puta, gomila njih pricha kako je to *ranje, yadda, yadda, a onda kada ukapiraju, svi hoce to :)

Pisao sam o newsu vec sto puta, i necu vishe. Ko hoce da skida gluposti, eto mu RS, ko hoce ozbiljne stvari, i hoce da skida full brzinom, tu je news, pa odaberite :)

StevaMan je napisao(la):
I na kraju samo da kazem da nisam imao problema sa tim sto je sve arhivirano...odpakujem prvi deo i pogledam vlc playerom ibudem siguran u kvalitet...

Pozdrav !!!

A kako uspes da odpakujes i pogledas snimak prvog dela, a da ne skines sve ostale arhivirane delove?
Ja kod mene ne mogu da odpakujem tj. pogledam prvi deo dok ne skinem sve ostale arhivirane delove nekog filma.

VLC Player mozes da postavis kao default view-er za multimediju u commander-u...
Adresa je http://www.videolan.org/vlc/download-windows.html

A sto se tice tvog pitanja, zaista je jednostavno...cim pocne odpakivanje dobijes fajl koji asocira npr. 700MB prostora na HDD-u !!! Iako je ne kompletan, vlc je u stanju da pusti takav fajl i onda bez problema mozes da vidis o cemu se zapravo radi...takodje je preporuka koristiti vlc u slucajevima kada je film iskidan ili kad jednostavno zaglupljuje ostale player-e...jednostavno pusta sve sto ne mogu BS ili MPC !!!

Pozdrav !!!

urospo je napisao(la):
A kako uspes da odpakujes i pogledas snimak prvog dela, a da ne skines sve ostale arhivirane delove?
Ja kod mene ne mogu da odpakujem tj. pogledam prvi deo dok ne skinem sve ostale arhivirane delove nekog filma.

Takođe, u WinRAR-u postoji opcija "Keep broken files" kada odeš na "Extract To". Ako imaš samo jednu arhivu koja je deo nekog paketa, koristi ovu opciju i dobićeš fajl koji možeš da pustiš i u drugim plejerima osim VLC-a.

Pa ne bas...evo sad sam pokusao da sa takvom metodom proverim sadrzaj ne kompletiranog filma...i na kraju sam dobio sacuvanu arhivu ne kompletnog sadrzaja, koju i dalje ne mogu da pustim preko BS-a ali zato preko VLC-a sve radi savrseno :D

Hvala StevaMan, uspeo sam.
A inace to moze da odradi i Crystal Player.

StevaMan je napisao(la):
Pa ne bas...evo sad sam pokusao da sa takvom metodom proverim sadrzaj ne kompletiranog filma...i na kraju sam dobio sacuvanu arhivu ne kompletnog sadrzaja, koju i dalje ne mogu da pustim preko BS-a ali zato preko VLC-a sve radi savrseno :D

Lagao sam gore :)
Probao sam samo sa MPC takav fajl da pustim i radi savrseno, tj. dovoljno je da bi proverio kvalitet nekog filma.

driver je napisao(la):
E to je ono u chemu se razlikuju news i rapid. Na newsu uvek imash sempl ako nije dvdrip, a ono shto pishe, to je, nema prevare...

e driveru vunetino:p

imas milion foruma i sve je rs megaupload filefront i slicno
ja samo to koristim vise nikakav p2p samo taj tip dl-a i sve je brate onako kako pise, ni jednom mi se nije pojavilo u infu jedno a kad se odpakuje da je nesto drugo... a i free je:p
onaj ruski prog za sajtove tog tipa je keva...
pustis ga da skida i sve radi savrseno:)

|smile| je napisao(la):
e driveru vunetino:p

imas milion foruma i sve je rs megaupload filefront i slicno
ja samo to koristim vise nikakav p2p samo taj tip dl-a i sve je brate onako kako pise, ni jednom mi se nije pojavilo u infu jedno a kad se odpakuje da je nesto drugo... a i free je:p
onaj ruski prog za sajtove tog tipa je keva...
pustis ga da skida i sve radi savrseno:)

e smile, pirotjancu :) 4e je isto shto i dzabe :D

esc4pe je napisao(la):
www.phazeddl.com ... i uvek nadjem sta mi treba ... ;)

U jeee...pa Rapid je bas u ekspanziji. Povlacim ono sto sam rekao ranije, to jest da na njemu slabije ima novih stvari.:type:

Igvan je napisao(la):
U jeee...pa Rapid je bas u ekspanziji. Povlacim ono sto sam rekao ranije, to jest da na njemu slabije ima novih stvari.:type:

reci ... vec duugo moj warez pretrazivac ;)

sta je news

driver je napisao(la):
Pa bre za sve pricham sto puta, gomila njih pricha kako je to *ranje, yadda, yadda, a onda kada ukapiraju, svi hoce to :)

Pisao sam o newsu vec sto puta, i necu vishe. Ko hoce da skida gluposti, eto mu RS, ko hoce ozbiljne stvari, i hoce da skida full brzinom, tu je news, pa odaberite :)

Molim te,objasni nam sta je news,a ako ne onda bar daj link ka topicima gde se pise o newsu
Hvala puno!

Hm, izgleda da ipak ne prolaze uplate sa naših kartica - ortak je isprobavao i sa Visa i Master ali nije uspeo. Ako je neko sada - u poslednje 2-3 nedelje uspeo da odradi uplatu u zemljici Srbiji - bilo bi lepo da to podeli sa ostalima...

Što se mog naloga tiče - jedna "ptičica" mi je uplatila isti preko PayPal-a i sad opet "dišemo internet punim plućima" ;)

Pa kako onda ne prolaze nashe kartice ako ti je neki baya uplatio ? :)

Poslednja izmena:
Kolkiki je dnevni limit za free download kod MEGAUPLOADa?
50-600MB?

kod MU-a se stvar resava sa par refresha kad ti zatrazi Premium nalog.
Dnevno sigurno moze da se skida oko 500MB - nikad preko toga nisam probao...

Nazad
Vrh Dno