Moze ja sam ukinuo u poslovnici. A i pise na izvodu gde je i obavestenje da ce biti uveden harac da moze da se ukine podela na rate.Ne znam da li moze da se ukine opcija podele na rate? Pisao sam pa cemo videti sta kazu. Sa ovim sistemom naplate mi nije isplativa.
A kako to smeju da tarifiraju u evrima?Novi tarifnik za pravna lica, krenuli da nabijaju cene i naknade
Pogledajte prilog 501844
Meni takođe vratili, napisao mejl i to je to.Juče mi vratili iz banke lovu što su brazilci skidali sa Visa kartice. Malo neobično jer nisam morao da popunjavam dokument o reklamaciji, dovoljan je bio email.
Više ne ostavljam broj kartice na domaćim sajtovima jer očigledno ne mare za bezbednost ličnih podataka korisnika.
Lični je utisak ili imaš neku konkretnu ideju kako bi moglo da padne? NBS mora da odobri svaku proceduru, što uključuje ovu Raiffeisenovu. Jednokratni kodovi koji stižu kao SMS računaju se tu kao elektronski potpis.Po meni je ona potpuno neefikasna i vrlo je upitno da li bi prošla na sudu kao dokaz u slučaju spora. U suštini sve što nije elektronski potpisano može da se spori.
Da nije do aktivnosti? Meni je ovo prvi put da dobijem ovu ponudu, a rezervni mi je račun, retko ga koristim. Utisak mi je da su ranije dobijali aktivni klijenti, a sad su možda obrnuli.kod mene nema a kod majke ima, divno
Video identifikacija je proceduralno određena da se razgovor snima i šalje narodnoj banci, a ugovori elektronski potpisuju sms-om u skladu sa šemom elektronskog potpisa koga obezbeđuje banka. Tako potpisani ugovori u pdf-u sadrže elektronski sertifikat.Vrlo je upitno da li bi elektronska identifikacija prošla na sudu kao dokaz u slučaju spora. U suštini sve što nije elektronski potpisano može da se spori.
Gube ih one banke koje nemaju ekspoziture u mestima gde je moguće zaključiti ugovor na daljinu. Bolje je da kurir donese kartice bez povratnice, jer se takva pošiljka može preusmeriti na paketomat.Bolja je varijanta kurir da donese ugovor, ali očigledno je da je bankama to preveliki trošak da bi se cimali. Sumnjam da iko gubi klijente jer zahteva da posete ekspozituru radi otvaranja računa.
Vrlo je upitno da li bi ti dokazi opstali na sudu ako neko reši da ospori da ima ugovor sa bankom. Recimo Efektiva je mišljenja da potpis SMS-om kod mobilnog operatera za sklapanje ugovora bi pao bez problema.Video identifikacija je proceduralno određena da se razgovor snima i šalje narodnoj banci, a ugovori elektronski potpisuju sms-om u skladu sa šemom elektronskog potpisa koga obezbeđuje banka. Tako potpisani ugovori u pdf-u sadrže elektronski sertifikat.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari