Šta je novo?

Raiffeisen bank

Da li neko ko ima iRacun zna koliko počinje da se naplaćuje posle prve godine? Da li ste se iznenadili?

Da li neko ko ima iRacun zna koliko počinje da se naplaćuje posle prve godine? Da li ste se iznenadili?
Za fizička lica se ne naplaćuje već skoro 4 godine. Međutim, za pravna lica i preduzetnike kreće naplata od 250 dinara mesečno posle godinu dana, s tim što ostaje e/mBanking, a za tekući ugovoren u ekspozituri se naplaćuje, te dodatna naplata istog motiviše krajnje korisnike da se opredele za Preduzetnik paket.

je li ovo do mene ili svima zeza?
1000010372.jpg

@psychofedex aha, razumem sada. Meni radi za pravna lica mada je ista app samo drugi tab kada se logujem. Nemam za Fizička. idealna prilika da ih nazoveš da vidiš kakav im je kvalitet podrške jer se i to gleda kod banke.

@psychofedex aha, razumem sada. Meni radi za pravna lica mada je ista app samo drugi tab kada se logujem. Nemam za Fizička. idealna prilika da ih nazoveš da vidiš kakav im je kvalitet podrške jer se i to gleda kod banke.
ma biće da je do mene s obzirom da sam na custom rom-u plus rutovan 😂
prvo to da istražim, mada ništa nisam menjao niti pokušavao i radilo je do juče. ko će ga znati

Nekada davno sam rutovao i flešovao firmware i težio da koristim free i custom, ali kako sam porastao, prpa za bezbednost i najradije bih još da pritegnu sve.

Radi kod mene na custom romu, ali nije rutovan.

Radi i na lineage custom Romu rutovanom ali treba sakriti root.

Radi i na lineage custom Romu rutovanom ali treba sakriti root.
nije mi do sad tražio denylist za Moju Banku.
RaiPay je morao odmah, ali ovo je radilo bez problema.

mada mi ne radi i dalje ni sa sakrivenim rutom.
ko će ga znati.

Ima tu raznih bagova koji se dešavaju, znam da ljudima nisu htele da rade aplikacije za bus ili neke druge za video nadzor, aplikacija jednostavno vidi nešto u sistemu i odbija da radi.

Jednom mi Moja mbanka nije radila jer mi je verzija xeu roma bila starija i aplikacija je provalila da mi je otključan butloader.

Meni se dešava stalno u RaiPay aplikaciji posle 5-6 nekad i više dana da jednostavno zablokira. Samo se zaglavi na onom logo-u početnom i tako stoji . Jedini način da je ponovo koristim je da obrišem podatke(ne celu app) i onda ponovo prolazim proceduru dodavanja broja telefona i kartice. Stvarno iritirajuće, a na telefonu je android 13 ništa budženo.

Baš čudno. Target SDK je 34 (Android 14) 🤔

Meni se dešava stalno u RaiPay aplikaciji posle 5-6 nekad i više dana da jednostavno zablokira. Samo se zaglavi na onom logo-u početnom i tako stoji . Jedini način da je ponovo koristim je da obrišem podatke(ne celu app) i onda ponovo prolazim proceduru dodavanja broja telefona i kartice. Stvarno iritirajuće, a na telefonu je android 13 ništa budženo.
Telefon je Xiaomi?

Putem mBanka aplikacije uputio prigovor banci oni naveli u odgovoru da se obratim na mail Kakav idiotski nacin komunikacije zasto onda sluzi u aplikaciji dopisivanje te vrste ako nije zvanican kanal komunikacije? Ako ne rese danas dobice prigovor nbs jer smo se obratili banci putem sredstva komunikacije koje je banka omogucila. U pitanju je ne izdavanje cekova u ekspozituri za koju sam dobio info putem call centra da je moguce uzeti cekove, ionako se svi razgovori snimaju.

Može li neko ko je plaćao supernova račune do "preuzimanja" od telekoma da proveri da li mu se nalaze u pregledu transakcija/plaćanja u mBank? Tražim kad sam platio račune u periodu od novembra 2023 do maja 2024, bukvalno nema nijedne transakcije, a filteri su samo datumi. Sve je plaćeno putem QR.

I kod mene je tako na realme 8 i bukvalno jedina aplikacija koja zabaguje i to posle skoro 3 godine korišćenja telefona.

Na Masteru gt ne.

Može li neko ko je plaćao supernova račune do "preuzimanja" od telekoma da proveri da li mu se nalaze u pregledu transakcija/plaćanja u mBank? Tražim kad sam platio račune u periodu od novembra 2023 do maja 2024, bukvalno nema nijedne transakcije, a filteri su samo datumi. Sve je plaćeno putem QR.

Ja kod mene vidim sve uplate. Placao QR kodom.

Da se nisi možda zeznuo pa filtriraš transakcije kartice umesto računa?

Ne, ne, to sam svakako proverio. Nema čak nijedne u izvodima po računu što stižu na email, a znam tačno kada sam plaćao, jer vodim evidenciju uplata/isplata. Jedino ako ne beleže ispod nekog minimalnog iznosa, jer su sva plaćanja bila ispod 10din, jer sam imao promociju.

Putem mBanka aplikacije uputio prigovor banci oni naveli u odgovoru da se obratim na mail Kakav idiotski nacin komunikacije zasto onda sluzi u aplikaciji dopisivanje te vrste ako nije zvanican kanal komunikacije? Ako ne rese danas dobice prigovor nbs jer smo se obratili banci putem sredstva komunikacije koje je banka omogucila. U pitanju je ne izdavanje cekova u ekspozituri za koju sam dobio info putem call centra da je moguce uzeti cekove, ionako se svi razgovori snimaju.
Dno od banke,isto upucen prigovor banci ali za beskontaktnu dinu putem zvanicnog kanala,odgovorili to isto da posaljem na mejl reklamacije,takodje ide prituzba NBS.

Ne postoji minimalni iznos za "beleženje" transakcije, jer se tada ne bi poklopilo početno i krajnje stanje računa i izvršene transakcije.
Ako tih plaćanja nema ni na izvodima koje si dobio neposredno nakon plaćanja (na kraju meseca), onda ta plaćanja nisu izvršena.
Pozdrav

Vrh Dno