Nothingman
Slavan
- Učlanjen(a)
- 06.10.2005
- Poena
- 425
Jasno mi je da kartice nisu besplatne, ali nisam ocekivao da paket kosta 0 dinara.
Ne naplaćuje se šalju na kućnu adresu.Da li se naplaćuje re-izdavanje fizičke Visa kartice koja ističe ovog meseca kod iRačuna?
Da li ti je plata preko 100.000 din, obicno je bilo tako da ko ima tu platu mozes biti Premium korisnik.Zvali me danas iz Rajfa da mogu postati njihov premium klijent besplatno, ima li tu nekih skrivenih troškova ili je to možda iz razloga što imam stari paket tekućeg računa koji plaćam 250 dinara mesečno?
Ne verujem da će biti beskontaktna. Meni su poslali pre 10 dana i ista je ko i staraKoliko okvirno treba vremena da stigne kartica kad pošalju? Ističu i visa i dina od iračuna sledeće nedelje, a u aplikaciji vidim samo novu "blokiranu" visu, od dine ni traga ni glasa, a taman htedoh da vidim hoće li biti beskontaktna.
Jesi li dobio neko obaveštenje da je poslata?Ne verujem da će biti beskontaktna. Meni su poslali pre 10 dana i ista je ko i stara
Ne verujem da su kartice poslali kao ne registrovanu posiljku.Stiglo sve zajedno - 2 plastike, plus pinovi. Nekih nedelju dana od otvaranja računa.
Daj im vremena do kraja nedelje, možda će stići. Sa poštarom ne vredi da raspravljaš jer će se odmah vaditi da pošiljka nije registrovana pa ne mogu ni da je isprate (zbog toga mi je lično bolji sistem koji primenjuje ProCredit koja kartice šalje PostExpressom a pinove preporučeno), tako da ako ne dođe do petka možda da im prijaviš i zatražiš da pošalju novu?
Video sam u aplikaciji neaktivnu novu dinuJesi li dobio neko obaveštenje da je poslata?
Hvala za info. Pre bih rekao da je Raif. banka nesto u**ala nego posta.Stiglo sve zajedno - 2 plastike, plus pinovi. Nekih nedelju dana od otvaranja računa.
Daj im vremena do kraja nedelje, možda će stići. Sa poštarom ne vredi da raspravljaš jer će se odmah vaditi da pošiljka nije registrovana pa ne mogu ni da je isprate (zbog toga mi je lično bolji sistem koji primenjuje ProCredit koja kartice šalje PostExpressom a pinove preporučeno), tako da ako ne dođe do petka možda da im prijaviš i zatražiš da pošalju novu?
Ne mejl, nego inbox Moja mBanka ili ROL (pisamce u gornjem desnom uglu)Ne mora više, pošalje im se mejl i to je to.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari