Takodje i kod mene isti problem ako pokusam kreirati nalog u zadnjem koraku preko linka iz emaila u browseru.Imao sam isti problem.
Otvori nalog uz pomoć Moja mBanka aplikacije, ili https://rol.raiffeisenbank.rs/Retail
Bolje ovo prvo zbog aktivacije aplikacije, moraćeš da zoveš Kontakt Centar.
Broj računa naravno imaš u ugovoru.
Svakako, obe mogu da se dodaju u RaiPay. Na primer, pošto smo i mi nedavno dobili višenamenske, koristio sam Dinu za uplatu, prvo dinare pa posle evre i sve je glat prošlo. Zadesilo me je da nisam mogao da koristim RaiPay u inostranstvu, jer su u međuvremenu pustili ažuriranje koje blokira otključan bootloader i kome da se žalim, nikom.Prvo sam mislio da povezem samo Visa digital i onda mi padne na pamet, a sta ako negde u inostranstvu iz nekog razloga ne mogu da platim putem RaiPay aplikacije...
Sad kontam da povezem obe kartice i Digital i Online/plasticnu.
Kakva su vasa iskustva sa placanjem putem RaiPay u inostranstvu?
Poslao ti je kolega link.Pozdrav svima.
Da li su idalje aktivni linkovi za registraciju za iračun sa bonusom od 2500?
Nisam do sada imao ništa aktivno u Raiffeisenu, pa ne znam da li ispunjavam uslove za ovaj tip računa kao i bonus?
Ako ima neka dobra duša da pošalje link bio bih zahvalan.
Znaci otvorim idinarski i idevizni. Za idinarski cu dobiti Digitalnu i fizicku Visa karticu? Zatim mogu neku od njih da povezem sa deviznim racunom?Ali može da se poveže dinarska kartica na devizni računZa inostrana plaćanja imaš proviziju od 1% ako je EUR, i dodatnih 1% ako je druga valuta.
EDIT: izmenjeno online u inostrana.
Da. Evre na bankomatu možeš da uplatiš i podigneš i Dinom. Jedino je problem što uplatu ne možeš da obavljaš beskontaktnim očitavanjem.Znaci otvorim idinarski i idevizni. Za idinarski cu dobiti Digitalnu i fizicku Visa karticu? Zatim mogu neku od njih da povezem sa deviznim racunom?
Kada mi neko uplati EUR na racun, ja na bankomatu mogu da skinem EUR-e koristeci karticu koju sam povezao pretpostavljam.
Povlačim preko PayPal-a na karticu, card currency postavljen na USD, a pošto je EUR obračunska valuta za kupovinu u inostranstvu, iznos se preračuna po Visa exchange rate kao kad nešto kupuješ (proknjižen iznos, EUR to USD). Proviziju uzima samo PayPal. Međutim, banka obračuna 1% prilikom bilo kog inostranog plaćanja karticom. RaiPay funkcioniše identično kao GPay. Kada je GPay ograničio telefone sa otključanim bootloader-om, isto je uradio i Raiffeisen. Što Google svojom politikom poslovanja odredi, tako moraju da urade i ostali.Da li neko mozda prima uplate iz inostranstva, Payoneer-, PayPal-a itd... i zna kolika je provizija korespodentne banke? Mozda mi se isplati vise da novac primam na racun u Raiffeisen-u a placam u inostranstvu sa Intezinom. Mada vidim ima ovaj RaiPay, *** Raiffeisen je korak ispred. Verujem da je sigurniji od GooglePay opcije.
Može ako je fizička kartica, ne može ako je mobilni novčanikJedino je problem što uplatu ne možeš da obavljaš beskontaktnim očitavanjem.
Sve jasno, i da isto tako je i meni podeseno na PP-u i samo on uzme do 1$, maksimum 10$ sto je prihvatljivo. Ne onaj budjavi Payoneer, orobi nas sa provizijama...Ne znam koliko tu korespodentska uzima pri povlacenju na bankovni racun, ali moze biti da je isplativije povlaciti u Raiff nego u Intezu. Hvala na savetima braco i sestre. Javim se ako budem otvarao iRacun za referral.Da. Evre na bankomatu možeš da uplatiš i podigneš i Dinom. Jedino je problem što uplatu ne možeš da obavljaš beskontaktnim očitavanjem.
Povlačim preko PayPal-a na karticu, card currency postavljen na USD, a pošto je EUR obračunska valuta za kupovinu u inostranstvu, iznos se preračuna po Visa exchange rate kao kad nešto kupuješ (proknjižen iznos, EUR to USD). Proviziju uzima samo PayPal. Međutim, banka obračuna 1% prilikom bilo kog inostranog plaćanja karticom. RaiPay funkcioniše identično kao GPay. Kada je GPay ograničio telefone sa otključanim bootloader-om, isto je uradio i Raiffeisen. Što Google svojom politikom poslovanja odredi, tako moraju da urade i ostali.
Sa Payoneer-om je stvar u tome da što više podigneš u kešu preko bankomata njihovom Master karticom (što je bolja opcija za preduzetnike zbog zakona o deviznom poslovanju gde se pristigle devize prodaju banci), jer su uplate na devizni račun neisplative. Isto je što se tiče povlačenja sa PayPal-a u Intezu i RF, samo što je vreme čekanja na knjiženje kraće i raspoloživa su sredstva najkasnije narednog radnog dana.Payoneer nas orobi nas sa provizijama...Ne znam koliko tu korespodentska uzima pri povlacenju na bankovni racun, ali moze biti da je isplativije povlaciti u Raiff nego u Intezu.
Bolje je i možeš da uplaćuješ evre na višenamenskim bankomatima.Vidim da pisu ljudi da svako placanje karticom naplacuju 1%...Imam u Intezi devizni racun na koji dobijam platu ali mi treba jos jedan za online placanja u stranoj valuti. Cenim da je bolje otvoriti devizni jer sa dinarskim ce me odrati na kursu.
Nije, jer nema objašnjenja. Neko je dobio mail sa referal linkom, neko ne.Inače, da li je neko već ranije objašnjavao kako se mogu dobiti referal linkovi koje kasnije šaljete za registraciju?
Nisam uspeo da nađem nešto o ovome u pretrazi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari