Da, mora da ima 20eur plus iznos transakcije. Posle kupovine vratis 20eur na tekuci ili podignes na bankomatu.
Pitanje je da li mozes podici uopste, da racun ima manje od 20e. AKo mozes, verovatno ne treba za primanje.Jel isto vazi za primanje novca na karticu, da li da bi primio moram imati 20 evra?
Pa ako ti menjacnica da da kupis te valute za 5% ispod kurs, onda da, ovako, opet pitanje #1 iz teme o platnim karticamaNe znam da li mi se isplati cimati sa menjacnicama i menjati evre u valute kojima uglavnom placam (USD, GBP, AUD, CAD). Jel znacajno bolji kurs?
^ja te pola nisam razumeo, mada sam iskreno malo umoran, pa me i mrzi da se trudim![]()
Brutalno. Bukvalno nema nista za dz. Banka perjanica lihvarstva iz fundamenta
Bilo je obavestenje, ali nisam ga ostavio u Inboxu, pa se ne secam.Gde je nestao bankomat u Svetozara Markovica 12 Nis?
Znaci limit 20e im vazi za online ino placanja za sve racune i kartice.
Inace, RF ima i dinarsku Virtuon gde je limit 300rsd.
Само још остаје проблем како уплатити.znači možeš uplaćiviti osnovne valute €, $, CHF a mislim i £.
Ne, banka bi konvertovala iz drugih valuta u EUR (sa duplom konverzijom kroz dinar, ako nije iz dinara naravno), a onda MC iz EUR u valutu placanja, ali taj kurs je nebitan u celoj prici, jer je najbolje sto mozes dobiti ako nemas preko bilion dolara prometa godisnje (da, bilion, as in American trillion, sa 12 nula).Aha. To MC konvertuje u evro pa vraća u dolar.
Sve valute mogu samo u Airport city-ju da se uplate. Moglo je na početku i na bankomatu, ali više ne može.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari