Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Igra je fejk, nebo non stop isto,texture su shitic... Budjavi port sa konzole... Al sve to bi prevario da nije bilo masturbacije sa ovim pechevima,drajverima itd...
Pre patchovanja mi je igra smrzavala na 3-4 sekunde sa zvukom koji nastavlja u pozadini, ovo je po svemu sudeci reseno. Pop in je dosta smanjen sa ovim patchom. Predpostavljam da je 1GB VRAM imperativ da se skroz eliminise. Sad se moze reci da je igra igriva.
Stavih i patch i drivere 11.09 i konacno je krenula igra,al secka na svake 2 sec ,frejm po frejm..dok se zvuk cuje normalno...wtf.. I offtopic,od kako stavih te nove drajvere i catalyst,bs plejer baguje uzasno sa filmovima,any ideas?
Sta tebi tu nije jasno ? mini game je bas full ja uzmem jedno 1500$ na 5 do 10 partija ... razvalim ga kao malog majmuna jedna partija ne traje duze od 2 min.
Pokupujem sav ammo na full i sve dzidzubidze sto mi trebajuda pravim takozvana pomocna sretstva i rokass....
Inace jedva cekam da dodjem ciku da probam taj novi patch
pozz
Ne moras da brises nista, ja sam obrisao doduse sve i ono iz AppData/Loacal i config da vidim dal patch stvarno radi, u shortcutu imam samo nointro... I radi sve kako treba. Ali isto je tako radilo i sa config-om.
Meni je jasno da prva ljubav zaborava nema (id), ali da su ljudi spremni ovoliko da praštaju, to mi nije jasno. Ova igra je totalna katastrofa koja nikako da prođe. Taman kad mislim da sam otklonio tehničke probleme, počnu da me nerviraju banditi u kolima koji se respawn-uju čim zamaknem iza ćoška. Pobijem gamad, uđem u meni da vidim šta ću dalje, dočeka me meni koji kao deca da su crtala. Prvi Deus ex od pre deset godina je imao bolje napravljene menije. Vratim se u igru da nastavim, a tamo mutne teksture kao da igram neki naslov iz 1999. na Voodoo 1 kartici.
Bolje bi im bilo da je odmah daju u Metro na rasprodaju za 599din.
Radilo do pre patcha, ali kako sam ga instalirao, koci kao ludo i sada je neigrivo Imam one Rage drajvere trenutno. Jel treba ove nove da skidam sto se spominju ili sam jos nesto propustio ?
Sta tebi tu nije jasno ? mini game je bas full ja uzmem jedno 1500$ na 5 do 10 partija ... razvalim ga kao malog majmuna jedna partija ne traje duze od 2 min.
Pokupujem sav ammo na full i sve dzidzubidze sto mi trebajuda pravim takozvana pomocna sretstva i rokass....
Inace jedva cekam da dodjem ciku da probam taj novi patch
pozz
...pa ne kontam, kako meni najjaca karta ima 5 za napad i 6 za odbranu, a on stavi neke OP karte 10-10...:wall: U cemu je fora kad nemamo iste karte?
Za pare nije problem jer nesto nisu dobro podesili onu igru napolju sa kockicama, pa daje stalno po 100$ svaku 2-3 partiju... Nego sam mislio partiju karata da odigram, a ono nece...:wall:. Taman sam se obradovao kad sam video da je matori zandara zadenuo za sesir, a ono neka yugioo glupos za male kineze...
Radilo do pre patcha, ali kako sam ga instalirao, koci kao ludo i sada je neigrivo Imam one Rage drajvere trenutno. Jel treba ove nove da skidam sto se spominju ili sam jos nesto propustio ?
Uklonio sam onaj Rageconfig sto eliminise ucitavanje textura, instalirao patch u nadi da ce sve to resiti kad ono opet vidim da ima tog texture streaming-a... Jel moze kombinacija starog Rageconfig-a sa novim patchom, msm jel radi tako, necu da zeznem nesto.?
Uklonio sam onaj Rageconfig sto eliminise ucitavanje textura, instalirao patch u nadi da ce sve to resiti kad ono opet vidim da ima tog texture streaming-a... Jel moze kombinacija starog Rageconfig-a sa novim patchom, msm jel radi tako, necu da zeznem nesto.?
...pa ne kontam, kako meni najjaca karta ima 5 za napad i 6 za odbranu, a on stavi neke OP karte 10-10...:wall: U cemu je fora kad nemamo iste karte?
Za pare nije problem jer nesto nisu dobro podesili onu igru napolju sa kockicama, pa daje stalno po 100$ svaku 2-3 partiju... Nego sam mislio partiju karata da odigram, a ono nece...:wall:. Taman sam se obradovao kad sam video da je matori zandara zadenuo za sesir, a ono neka yugioo glupos za male kineze...
eee a ja igram na nightmare nikad mi se nije desilo da dobijem 100$ na one kockice pre izgubim 500 nego sto dobijem 100.
Inace nemas karte kao on od njega si kupio beginner karte... a znas u misijama ako si nekad naleteo na neke sakrivene crvene kutijice... e pa to su ti te karte
i sto vise predjes od igre i nadjes tih collectible kartica... inaces vise mogucnosti i bolje kartice
^...znaci tek pred kraj igre mogu da igram kartice sa dedicom ravnopravno, e kakva fora, pa onda su trebali dedicu da postave na kraj igre. A i onda moze da ima neku azdaju u spilu da pojede sve moje.. :zgran:Izgleda da sam mnogo otupeo za takve igrice.
ma nije tako ako si isao prvi put u dead city trebao bi da imas karticu koja vredi 50 (EDIT: hmm ili 25 sad sve gledam pa mi 50 puno ) poena i ima 3-13 a jednim napadom nanosi damage svim protivnickim karticama ^^
Ja sam sa novim driverima 11.10 v2, i posle ovog patcha, sasvim zadovoljan. Ne koristim nikakve rageconfig fileove. Jednostavno, sa 1680X1024, 8X, Vsync on, igra mi radi na 60-70 fps. I dalje se malcice sa strane vidi ono ucitanje tekstura , ali nije strasno. U svakom slucaju, krecem od pocetka sa ovom igrom, za sada i grafika i prica nije losa, pa dokle stignemo
Ja sam sa novim driverima 11.10 v2, i posle ovog patcha, sasvim zadovoljan. Ne koristim nikakve rageconfig fileove. Jednostavno, sa 1680X1024, 8X, Vsync on, igra mi radi na 60-70 fps. I dalje se malcice sa strane vidi ono ucitanje tekstura , ali nije strasno. U svakom slucaju, krecem od pocetka sa ovom igrom, za sada i grafika i prica nije losa, pa dokle stignemo
Probajte ispratiti ovo uputstvo koje sam nasao na jednom forumu jer je meni uspelo da pokrenem igru
posle niza bezuspesnih pokusaja.Jeste da je primetno ucitavanje textura u daljini,ali se brzo ucita
tako da meni ne smeta.
1. start > control panel > device manager > display adapters...desni klik na graficku,odabrati uninstall
i cekirati box "Delete the driver software for the device" .nakon zavrsetka NIKAKO NE RESTARTOVATI RACUNAR!!!
2. start > control panel > programs and features....deinstalirati ATI ili AMD catalyst drajvere koji postoje u racunaru
i kada vas install wizard pita odaberite "Express uninstall all ATI software".Posle zavrsetka NIKAKO NE RESTARTOVATI RACUNAR!!!
3. Na C particiji pronadjite svaki folder sa nazivom ATI i obrisite ga.I u C:\Program Files\ nadjite ATI folder i obrisite ga
5. Desni klik na precicu Rage i odaberite properties,zatim u Target text box dodajte ovu liniju posle Rage.exe
+cvaradd g_fov 12 +com_allowconsole 1 +com_skipIntroVideo 1 +image_anisotropy 4 +image_usecompression 0 +g_showplayershadow 1 +m_smooth 0
(mora biti razmak posle Rage.exe)
potvrditi na apply
6.Otvorite notepad i u njega iskopirajte ovaj text
//===============================================================================
// Video
//===============================================================================
seta com_videoRam "1024" //sets the Video Card memory Set this to the amount you have in MB
seta com_maxfps "20" //limits the frames to 60 can be changed to what you desire
seta image_anisotropy "2" //Using the highest setting here but you can set as 2, 4 or 8
seta image_usecompression 0
seta image_filter "GL_LINEAR_MIPMAP_LINEAR" //filtering for light maps
seta image_preload "1" //Use preload images when ever possible
seta image_lodbias "-1" //LoD settings
seta image_ignoreHighQuality "1" //Sets up for using HQ gfx
seta image_ignoreLowQuality "0" //ignores the low textures
seta image_useCache "1" //Enabled Cache to allow the textures to load properly without popping
seta image_cacheMegs "250" //Cache size in Megabytes
seta image_cacheMinK "1024" //Cache minimum size in kilobytes
seta r_swapInterval 0 //VSYNC 1 enabled, 0 diabled
seta r_useHighQualityPostProcess "0" //Fore High Quality post proccessing
seta r_shadowsHighQuality "0" //Fore High Quality shadows
seta r_displayRefresh "0" //keep it so the engine doesn't double render a frame
seta r_renderer "low" //highest rendering options
seta r_multiSamples "8" //Set this to 16 or 8 if you're having low-fps as 32 is the Max Multi-sampling
seta r_useHBAO "1" //Ambient occlusion
seta r_useRenderThread "1" // 0 Disable or 1 Enable threaded rendering useful for newer cards to increase performance.
seta r_visDistMult "1"
seta r_useMotionBlur "0" //use blur
seta r_skipBump "0"
seta r_skipSpecular "0"
seta r_skipNewAmbient "0"
seta r_shadows "0"
seta r_cgFragmentProfile "best"
seta r_cgVertexProfile "best"
seta vt_lodBias "-1" //LoD settings
//below is cache settings
seta vt_pageimagesizeuniquediffuseonly2 "4096"
seta vt_pageimagesizeuniquediffuseonly "4096"
seta vt_pageimagesizeunique "4096"
seta vt_pageimagesizevmtr "4096"
seta fc_maxcachememoryMB "1024"
snimite ovaj dokument kao Rageconfig.cfg u folder "base" gde ste instalirali igru(npr. C\Program Files\Rage\base)
7. Idite u C:\Users\Korisnickoime\AppData\Local i napravite novi folder pod imenom "id software"(bez navodnika),a u njemu napravite folder pod imenom "rage"(isto bez navodnika).
To je to.Restartujte racunar i trebalo bi sve da radi.
Probao sam mnogo Rageconfig.fcg fajlova,razne stvari ali nista nije uspelo dok nisam uradio ovo ,
Srecno i pozdrav svima.
Meni je posle patch-a i najnovije verzije drajvera igra najzad normalno proradila. Jos uvek sporadicno vidim linije (kao "guidlines") na koje su nalepljene teksture, ali to moze da se ignorise
Najbolje da ga ostavis sa strane i probas, pa ako radi super - a ako ne, mozes vratiti .cfg nazad bez problema. I ako sklonis .cfg obrisi one parametre iza .exe, moguce je da nece raditi sa njima. Ono, experimentisi
...ja sam upachovao i ostao mi cfg, isto radi.
Sinoc sam igrao jedno sat i po kartice sa dedicom, nasao sam i onog mutanta sa minigunom... uspem da mu uzmem 500$ za to vreme, i ajde jedan quick-save, zaledi slika i jedino mi je preostalo ctrl-alt-delete... nije sacuvao...trt.