Šta je novo?

Rage

A bar ste se lepo zabavili dok ste pokušavali da je poterate. I to je za pohvalu.

Ja podigoh win 64 kad ono mudo sad opste nece ni da krene kaze fali xinput_3.dll nedostaje u mom kpmpjuteru,paz kad ne mogu da verujem i pocinjem da se smejem sam sebi.

Meni fino ide, svašta sam pobio, svašta pokupio, fina igra, malo bagovita, ali ok, nije prvi put da se to događa:)
Jedva gledam, oči su mi kao šolje:D

Ja čekam da se pojavi verzija koja je u svakom smislu portovana sa konzole. Da "ubacim" disk i da igram.

Meni igra radi odlicno, jedino mi smeta ono sporo ucitavanje tekstura...da li neko ima resenje?

Instalirao sam igru sinoc, radi odlicno osim sto se prelamaju teksture prilikom brzih okretaja.

Nego, da li je moguce da ova igra nema NIJEDNU opciju za grafiku ? Mislim da je ovo do sada nevidjeno.

Ja sam odustao od pokusavanja da namestim samo da radi da ne zakucava, mrtva igra mi oduzela previse vremena

Ja sam uradio sve sto je pisalo, napravio folder u user/ime/AppData/id software/rage i tu su se pojavila ona 2 bin fajla, stavio u shortcut target "+cvaradd g_fov 15 +set com_skipIntroVideo 1 +fc_maxcachememoryMB 2048 +ik_enablesmoothing 0 +image_usecompression 0 +jobs_numthreads 4 +mem_phymemblocksizem 3072 +m_smooth 0 +m_rawinput 1" i ubacio rageconfig.cfg tamo gde treba. Kada stavim seta com_maxfps "100" i seta r_swapInterval "0" to bi trebalo da iskljuci v sync, ali fps i dalje zakucava na 60, u cemu je problem ovde?

Ja sam instalirao nove drivere koji su veceras izbaceni, ne koristim nikakve rageconfig fajlove, jednostavno zakucava svaki put. I ovako radi sasvim pristojno, novi driveri su odlicni, ali izgleda da sad izazivaju neki konflikt sa Deus Ex...ali boze moj, sve je sada tako kako jeste...

al sto volim kad uskacete 20 strana nakon sto je igra pustena na market i onda postavljate pitanja na koja mozete naci odgovore i na google-u :d
Instalirah poslednje drivere :| e sada... trenutak istine xD

al sto volim kad uskacete 20 strana nakon sto je igra pustena na market i onda postavljate pitanja na koja mozete naci odgovore i na google-u :d
Instalirah poslednje drivere :| e sada... trenutak istine xD

Ne nego ono shto si mi rekao za vsync ne radi stalno je zakucano na 60 jel mogu nekako da ga iskljuchim?

Nebitno je da li ćeš da isključiš vsync ili ne, fps cap je na 60fps i to je to. Meni radi na 120Hz i 60fps, nebitno da li je isključen ili uključen vsync.

kao sto milos rece :)

inace novi Driveri za rade ok sto se tice performansi.. medjutim ponovo poceli NPC-ovi da mi trepere al samo pojedinci kao prodavac kod kog kupite armor prvi... u wellspring-u :d

ja sam uspeo uz uputstva ovde i najnovije drajvere da poteram igru da bude max vizuelno dobra, ali i dalje mi nikako ne ide u glavu na sta je otislo ovih 20+ gb??? igrao sam je nekoliko sati i mogu slobodno reci da je ovo prva kojoj pada uninstall kod mene, a inace ne brisem igrice sa sistema.. sramota za ID ... borderlands je za ovo svemir.. moje misljenje :)

Carmack odgovara na pitanja vezana sa ovakav start Rage-a na PC-u i komentarise razvoj za PC uopste:

http://kotaku.com/5847761/why-was-the-pc-launch-of-rage-such-a-cluster

"We do not see the PC as the leading platform for games," Carmack added. "That statement will enrage some people, but it is hard to characterize it otherwise; both console versions will have larger audiences than the PC version. A high end PC is nearly 10 times as powerful as a console, and we could unquestionably provide a better experience if we chose that as our design point and we were able to expend the same amount of resources on it. Nowadays most of the quality of a game comes from the development effort put into it, not the technology it runs on. A game built with a tenth the resources on a platform 10 times as powerful would be an inferior product in almost all cases."

Instalirah igru iz crne kutije, radi ok sem tripa sa teksturama. Igrao sam nekih 20ak minuta sinoć.Malo podseća na Borderlands.

Sa narodnom verzijom radi i MP. Jel probao neko?

Instalirao sam sinoc nove AMD drivere. Problem sa ucitavnajem tekstura je jos uvek tu, a sada mi ni zvuk ne radi :trust: Divota!

Opet trepere neki neprijatelji sa ovim 10.11, meni se isto ponasa igra kao sa Rage Performance drajverom od pre par dana...

Sa crnom kutijom ne radi MP jer je izbacen, zato i jeste manja.

Nazad
Vrh Dno