Šta je novo?

Rage

stavio nove drajvere, stavio raspali .cfg i imam 20-30fps i nesto belo ume da fleshne s vremena na vreme -.-

Sad sam instalirao igru stavio nove drajvere upalio v-sync igra leti kao tetris sad cu jos i cfg da odradim.Šta znam može da se igra nije nikakav wow ali mnogo mi se više svidjala dok sam gledao trejlere na youtubu_u obrnuće se...

Evo ovako dodjoh do zakljucka sto sam gledao.Svi koji imaju ati kartice i win7 64 bita rage im radi bez problema,dok kod mene na win 7 32 bita nece.Skinuo sam i verziju od 11,8 giga gde je cfg fajl vec ubacen i ista stvar se desava.Inace sve sam probao i cfg i drajvere te kod mene nece pa ga ebi,tako da je verovatno nesto zabrljano u windovsu ili nece na 32 bita,dok mi na lap topu win 7 64 bita doduse nvidia kartica igra leti.

Ok, moram priznati, dizajn jeste do jaja... Ostalo mi se i dalje ne sviđa -.-

@MilosZ
Pa onaj cfg sto je atacovao Alister na 46 strani,a putanja /Rage/base, tu ga prekopiras.I nista vise nisam uradio osim reinstalacije 11.8,pa instalirao AMD Catalyst Rage Performance Driver i radi fenomenalno!

Poslednja izmena:
@dvocevka

Da li si uninstalirao 11.8 , pa onda instalirao catayst rage performance driver, ili si preko 11.8 (bez uninstaliranja) instalirao Catalyst Rage Performance Driver ??

E da, koju verziju Windows 7 koristis, 32-bit ili 64-bit ? Ja koristim 32-bit, pa moguce da je do toga problem takodjer.

Poslednja izmena:
Da li se nekome desava da igra crashuje iskljucivo kad se ulazi u neki objekat ili grad pa kad krene ucitavanje...?
I imam jos jedan problem ljudi ili mutanti koji su iskljucivo u zatvorenom prostoru hoce da baguju,iskacu neke texture i sta ti ja znam...
Problem sa ucitavanjem okolnih textura sam uspeo resiti drajverima i cfg fajlom...

@'Dog
Ja sam imao taj problem sa teksturama u zatvorenom prostoru i sa bagovanjem likova... medjutim resio sam ga :p meni je igra prvobitno bagovala jer sam na primer forsirao 32 MultiSampling u configu a ati ne podrzava....
inace sa MultiSampling 4 mi radi predobro a teksture drzim cak na 16k (desi se ponekad da mi zakoci na tren , nedostatak rama :/ )
Predpostavljam da bi na 8k radilo besprekorno perfektno :D

za crash ... da desava se...
vakcinaciju sam izvrsio u TamnojStrani grada :d

Snimi sam ja taj cfg pa moraš sam da ga napraviš i ubaciš u x:\dir igre\base\ mada ja nevidim ama baš nikakvu razliku...došao sam do onog gradića de je major koga usput nemogu nigde da pronadjem ali peglao sam par trka bzv... ali cela priča je ta da u tom gradu mi većina likova kada im se približim treperi tj. tekstura na njima treperi moraće oni još da peglaju drajvere...

Ova igra radi u OGL a ne u dx ili kako vec...? Tako mi bar pishe u onom shitancetu od MSI afterburner-a... Inache na mojoj konfig radi super....

Snimi sam ja taj cfg pa moraš sam da ga napraviš i ubaciš u x:\dir igre\base\ mada ja nevidim ama baš nikakvu razliku...došao sam do onog gradića de je major koga usput nemogu nigde da pronadjem ali peglao sam par trka bzv... ali cela priča je ta da u tom gradu mi većina likova kada im se približim treperi tj. tekstura na njima treperi moraće oni još da peglaju drajvere...
Driveri su ok kao i sve ostalo jedino te vase 5850 nesto zezaju :/ mislim najvise se vas javlja sa tom grafom....
inace ... interesuje me sve sta si podesio i kako ? ako ti nije problem da postavis ovde ili mi posaljes PM... posto sam i ja imao tih problema ranije, i vise ih nemam...

Inace snimicu jedan kratak Video :p Moracu nesto da smislim jer fraps uzasno usporava ceo komp a o igri i da ne govorim xD

Meni je zakucano na 60 frejmova i ne mrda, jel mozhe nekako da se iskljuchi vsync?

seta r_swapInterval "0" //VSYNC 1 enabled, 0 diabled

I force preko GPU-a

...kod mene je isto zakucano na 60 fps-a, klizi, nisam primeti ono sporo ocitavanje textura kao na klipovima, ali malopre kad sam usao u neku kanalizacijui zaledila se slika na ocitavanu. Ima li neko resenje za to? ...win 7 32 bit.
Lik je dosta jak za nekog ko je proveo u kapsuli 100 god. Do sad sam 90% kripova ispesnicio i to sve uz onu psiho muzikicu, a krenuo sam na hard. Valjda ce biti malo izazovnije kasnije...

seta r_swapInterval "0" //VSYNC 1 enabled, 0 diabled

I force preko GPU-a

A gde se to ubaci?

Poslednja izmena:
@MilosZ
Pa bre pobratime,napisah ti da sam reinstalirao stare(11.8),pa instalirao nove.A koristim Win 7 64 i ne verujem da ti je zbog toga,a na kraju skini win pa stavi nov ako nesto sumljas da je do njega!

Poslednja izmena:
jooj bre ljudi :D vise citanja manje pitanja :p
EVO GA

@Uruk
ja inace igram na nightmare mada ne znam .. mozda i prebacim na hard posto me nervira kad ne snimim na vreme pa me roknu i onda me baci po sata unazad igranja :d

Poslednja izmena:
Upravo sam je obrnuo (10-ak sati) i meni se igra dopala. Kraj je...meh, klasika.

Ko ima problem sa Ati kartama nek instalira 11.6 drajver.Posle toga menjajte config kako hocete.Kod mene sa 11.8-11.9,i "Rage" drajverom nikako nije htelo da radi.

...meni 11.9 radi odlicno, klizi zakucano na 60 fpsa. Probao sam da ubacim seta r_swapInterval "0" u rageconfig.cfg i forsirao isklj. VS u ccc-u ,ali ostane zakucano na 60 fpsa.

Meni je radila ekstra, onda su poceli likovi da trepere, onda sam nesto menjao config opet i sada je ok sve, igra je odjednom pocela da baguje tako, nadam se da ce raiti lepo do kraja...

Meni stabilono bilo sa starijim drajverima, ali sporo, sa novim super, ali oće da pukne ponekad. Nije loše, zarazno je, stalno nešto drndaš, nije loše ni prostranstvo, ono...OK.

Idi donesi, prenesi, pokupi ajao glupe li igre... ovo je po meni gore nego novi wolfenstein... odo ponovo hl2 da odigram da se smirim. Zali boze ovih gb.. pu

novi drajver za AMD kartice...

http://support.amd.com/us/kbarticles/Pages/GPU122AMDCat1110PreDriverV2.aspx

Last Updated
10/7/2011
Article Number
GPU-122
AMD Catalyst™ 11.10 Preview Driver Features:

Improves performance in Battlefield 3 Open Beta release for both non-Anti-Aliasing and application enabled Anti-Aliasing cases on the AMD Radeon™ HD 6000 and AMD Radeon HD 5000 series for single GPU configurations.
Improves performance in Battlefield 3 Open Beta release for both non-Anti-Aliasing and application enabled Anti-Aliasing cases on AMD CrossFire™ configurations using the AMD Radeon HD 6000 and AMD Radeon HD 5000 series of products.
Improves performance in Rage on single GPU and AMD CrossFire configurations using the AMD Radeon HD 6000, AMD Radeon HD 5000 Series and AMD Radeon HD 4000 series of products.
Resolves intermittent crashing seen loading levels in Rage
Resolves flickering of NPCs in Rage
Enables automatic Vsync for Rage
Enables support for AMD Eyefinity 5x1 display (portrait and landscape) configurations using the AMD Radeon HD 6000 and AMD Radeon HD 5000 series of products.
AMD Vision Engine Control Center: User Interface enhancements have been implemented for the AMD CrossfireX™, GPU AMD Overdrive™ and Information Center pages.

http://www.bethblog.com/

Nazad
Vrh Dno