Meni su HDD-ovi [2 WDa i 1 Maxtor] na ~50c konstantno... Normalno ili...!?
Samo jos jedno pitanje, everest i speedfan mi prijavljuju temperaturu sam 1 HDD-a tj, ATA diska a za sata mi ne prijavljuje. Da li zna neko u cemu je problem?
Kod mene na idle je nekih 33c a na full load-u je oko 43c.
Kad ga koknem na 3.2Ghz u i povecam voltazu na 1.375 u full loadu ne prelazi 50c.
Samo da napomenem da je u pitanju BOX kuler.
Nemoguce.:bottle::cigar:
Masina iz potpisa, od kako sam krenuo da przim Crysis i UT3 posle nekog vremena pocinje da mi sa pali warning iz BIOS-a da je temp. proc. preko 60C. Po preporuci iz ovog treda skinuo sam Core temp i on pokazuje 15-20C nize vrednosti od onih koje ocitavam u BIOS-u. Ko laze? Za sada sam problem resio tako sto sam temp. na kojoj se pali upozorenje digao na 70C.
Masina iz potpisa, od kako sam krenuo da przim Crysis i UT3 posle nekog vremena pocinje da mi sa pali warning iz BIOS-a da je temp. proc. preko 60C. Po preporuci iz ovog treda skinuo sam Core temp i on pokazuje 15-20C nize vrednosti od onih koje ocitavam u BIOS-u. Ko laze? Za sada sam problem resio tako sto sam temp. na kojoj se pali upozorenje digao na 70C.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari