Genghis Khan
Čuven
- Učlanjen(a)
- 18.03.2001
- Poena
- 680
To bi bilo najbolje! Iskreno se nadam 128ici u neko skorije vreme (ipak je 64 malo).
Ne varas seapolon je napisao(la):Najbolje bi bilo da pocnu sa besplatnim izdavanjem modema za svoje korisnike, kao SBB recimo. Verovatno bi to iznerviralo one koji su ga vec kupili ili se varam?
petkods je napisao(la):I meni se desava da je potreban cest repair konekcije iako modem prijavljuje da je sve OK.
Uskoro bi trebali da uzmu veci link od Telekoma, pa se nadam poboljsanju kvaliteta.
Poz!!
tex707 je napisao(la):Doslo je do nekog pada sistema pre nekoliko nedelja...tada su mi rekli da sam jedan od uzrocnika pomenutog jer sam na Overnetu ostvario preko 1000 konekcija na uploadu. Meni nije bas jasno jer mi je broj bio ogranicen na 45, ali tvrde da je moguce. Inace, zvali su me na sastanak u pocetku, navodno 10GB koje sam skinuo za oko mesec dana prelazi domen Personal Flat paketa i treba uzeti Business.
Kao sto rekoh, ima ljudi koji "svlace" i vise, nemaju nikakivih problema sa ICQ i prekidima veze a opet ih ne zovu na dogovore i ne ogranicavaju im upotrebu na vreme koje ne zalazi u termin 9-17h.
Papss je napisao(la):Evo UPRAVO ih cekam da dodju, kasne 50 minuta.
I bas cu da ih pitam... kakav je bre to nacin... to sve oni nemaju pravo da rade iz jednog prostog razloga: NIGDE U UGOVORU TAKO NESTO NE PISE (niti bilo gde drugde). Nigde se ne pominje koliko se sme skidati i nigde se ne pominje zabrana skidanja izmedju 09-17h.
U krajnjem slucaju ja bih uradio sledece: Razgovarao bih sa direktorom firme, sto su omogucili svakog utorka! Njemu bih rekao SVE ovo sto sam procitao ovde i mislim da bi to bilo mnogo delotvornije. Boki, zasto to ne uradis? Ali ne da budes fin, nego ovako kako si ovde napisao tako i njemu da preneses, znaci sa puno zuci i da koristis izraze tipe "prevaranti" itd.
Zaista ne znam na kakve "konekcije" mislis pa ako te ne mrzi mogao bi da mi objasnis. Sta je "overnet" ?
Kako ide skidanje fajla preko p2p programa, kakva je procedura, kojim brzinom se skida i koliki fajl mozes da skines na taj nacin? Koliki je najveci fajl koji si ti tako skinuo? Je l' radi ok preko RV-a?
nboki je napisao(la):4. Tehnicka podrska nepostoji, to su samo neki ljudi koji su se slucajno nasli tamo (nisu oni krivi) a to znaci da samo od 9-17h mozes racunati da ces moci nesto da sredis ali najverovatnije samo rano ujutru ili malo pre 17h. A nestanci struje vole preko vikenda da se dese onda nema ko da podigne server kod njih i kad mislis da bar preko vikenda mozes nesto da se opustis uz internet ono pajpula i to najveca. Desava se bas petkom uvece da nestane im struje i onda do ponedeljka nista, isto tako vazi i za praznike koji mogu da se spoje i do nedelju dana pa onda ti vidi.
Papss je napisao(la):Inace, malopre sam skinuo drajver za graficku, dl rate je isao do 14kb/sec - fantasticno.
Ej, ajde recite je l' vam rade SADA www.verat.net www.ati.com www.pcberza.co.yu www.gamer.co.yu
petri je napisao(la):Ljudi, sta konkretno vama pise u ugovoru? Jel pise samo xxx kb/s FLAT ili se negde pominje rec "neograniceno" (uz eventualni dodatak slanje/preuzimanje podataka, surf, net.. i slicne "imenice")
U svakom slucaju ako pise samo FLAT onda je ugovor malte ne nedefinisan (ili poludefinisan, jer sta je ustvari FLAT nigde se ne spominje u ugovoru) a ako je FLAT objasnjen kao neogranicen internet onda nemaju pravo da vas cimaju tako niti da vam brane da skidate koliko hocete (jer krse ugovor po kojem vi njima dodjete xxxx dinara mesecno)
Ako ne mrzi nekog neka copy/paste korisne delove ugovora (ili ceo) ovde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari