Šta je novo?

Radijus Vektor kablovski internet

Papss je napisao(la):
Ne znam sta se desava, sajtovi ne rade po 5 minuta pa onda sve proradi i tako stalno...

Da, i kod mene je tako danas...bas dosadno...pretpostavljam da ce posle 5PM biti bolje. Inace, P2P mi je juce ocajno radio. Doduse, bilo je i jedno prijatno iznenadjenje: uvece su me prebacili na 128 kbps...:)

Sifra kod mene nije telefonski broj, vec jedan od onih kodnih brojeva koji se nalaze na modemu. Inace, mail radi bez greske, mada sam imao problema pre nekoliko nedelja. Onda su mi rekli (covek iz ovde mnogo kritikovane tehnicke podrske, a po mom misljenju najpristojniji tamo, barem od ono malo ljudi sa kojima sam kontaktirao) da u podesavanju accounta za SMTP umesto:

mail.rvkds.net

stavim:

smtp.rvkds.net

i sve je proradilo OK. ako nisi ovako podesio, probaj...

Poslednja izmena:
Meni je rekao da je je sifra telefonski broj. Proradilo mi je.

Pazi, JESU oni jako ljubazni ali sta ja imam od toga? Spremam se da im veceras posaljem jednu dugacku poruku u kojoj cu im reci sve sta mi je na srcu :) tj. zelim da im kazem koliko sam revoltiran.

Pazi, posle svih onih gluposti koje su mi rekli momci koji su dosli da mi ugrade, a koji su takodje bili veoma fini i ljubazni danas mi je Pedja iz tehnicke podrske rekao kada sam ga zvao da pitam zasto internet malo malo pa ne radi da "je to zbog zagusenja linka i to bi trebalo da se sredi do kraja meseca jer su oni podneli zahtev Telekomu za prosirenje link-a". Mislim se ja "kako da ne, to znaci cuti i trpi" . Zaista nije u redu!!! To mi NIKO nije niti spomenuo niti to pise BILO GDE! Em nije pravi FLAT (a ni to ne pise nigde), em ne moze da se koristi normalno preko dana EM su mi tehnicari rekli takve gluposti da je to nesto najsmesnije sto sam cuo u svojoj kompjuterskoj karijeri: na sve nacine su pokusavali da opravdaju to sto net ne radi, govorili mi da promenim BROWSER (????????????) da kucam ADRESE ISPOCETKA, znaci ne smem da kliknem na HISTORY BAR (??????????????????????????????) jer "ko zna kako je komp po zapamtio jer je to bilo za dial-uo" itd. itd. znaci bukvalno neverovatno!!! Oni kao da ne znaju da neko ipak zna nesto o kompjuterima jer sa svima razovaraju na nivou debila. A ti tehnicari ili ne znaju nista ili su me smatrali debilom, a verujem da je ovo drugo u pitanju.

Ja mogu sutra da ponistim ugvor, ali sta sam dobio time?
Ja nista a oni mojih 6000 dinara.
Tuzno je to sto se takva firma, koja ima hiljade korisnika sirom Beograda a i dalje ku*va zbog 6000 dinara.

Poslednja izmena:
Vrh Dno