"Pametno" i "kabloski operateri" u istoj recenici je susta suprtnost...
RV nikako da shvati da treba bolje paziti stare korisnike od upiranja na privlacenje novih.
Stari su tu, treba ih zadrzati kvalitetom, poklonom, akcijom, popustom, zahvalniti im se na lojalnosti... a kod njih jok brale, jos gledaju kako da uvale .i. starim korisnicima... sto vise da im gurnu ruku u dzep i jos bi da ti bude drago sto ti muzu pare svaki mesec...
Prosle su godine od kada sam direktoru na telefon, nekada su imali utorkom u 17h direktan razgovor sa direktorom (navodno), govorio da su oni operater kablovske televizije a ne pordavci modema za internet. Imali su onomad kad su poceli sa netom, cini mi se cenu od 100e za modem, tako nesto, luda cifra, samo bi ozbiljno mentalno neuravnotezen covek na to prisatao ili lovator pun para kome je 1 dinar i 100 isto.
Pa su instalaciju interneta i televizije naplacivali kao da su zlatni kablovi a ne koaksialci koje i ja mogu na buvljaku da kupim... pa su naplacivali CAM module po 3-5 puta vecoj ceni on one po kojoj sam ja nabavio sebi jedan na ebay, bilo je takvih stvari vise puta i svaki put sam zvao direktora i rekao mu "u slusalicu" da bi to nakon 1, 2 ili cak 3 godine "shavtili" i promenili uz povremeno vracanje na "trgovanje televizorima" i sl.
Sad dok shvate da stare korisnike treba paziti i postovati proci ce jos neko vreme a kad shvate da je 1/3 otisla na mtsoptiku i jos 1/4 ka drugim operaterima bice im kasno.
Svaki put sam bio u pravu i sada sam u pravu sto se tice uvodjenja optike i sto se tice promene paketa i zahtevanja potpisivanja uo da bi se dobile vece brzine i u pravu sam u vezi nedavanja popusta istih ako ne i boljih od onih koje dobiju novi korisnici...
Zivi bili pa videli.