- Učlanjen(a)
- 09.10.2000
- Poena
- 800
byMaX je napisao(la):OK je, imaj svoj stav, ali na forumu ne smes, kao moderator, da budes toliki navijac. Rekao si "kupi nVidiu" gotovo bez ikakvih argumenata. Po tebi, zato sto je nV karta bolja u MAX-u, bolja u svemu i za svakoga od ATI-ja. Da je tako, ATI ne bi prodavao kartice i ugrozavao Chipzillu. Ako moze da zameni bez doplate, ok, i ja bih mu savetovao Ti4200, medjutim, mislim da ce, iako misli da moze, shvatiti da su Ti4200 ipak skuplji od R8500LE kartica... Ako zaista napravi kombinaciju, ok... I u redu, ja sam malo preterao za DivX (noviji SBC filmovi, zaista izgledaju 99% isto na nV i ATI kartama). A sto se tice TV-outa, nisi u pravu - Philipsi 7108 i 7102 imaju gadan TV out u poredjenju sa ATI-jevim, veruj mi. Sa atijem mogu da se porede eventualno novi Connexant CX25871-13 (-14 i -15) ili nV17 Interni dekoder koji je samo na GF4MX karticama. Sve ostalo na nvidia kartama, daleko je losije , cak i na losim televizorima... U to budi siguran!
Pa cekaj, jesam li mu ja od vece pomoci ako iznesem svoje misljenje koje je potkrepljeno nekim cinjenicama ili ako non-stop menjam misljenje da bi naparvio "kompromis" i bio "nepristrasan".
I nikad ja nisam rekao da je nV bolji u svemu zato sto je bolji u 3dsmax-u, ali i to je veliki pokazatelj kvaliteta karte i drajvera kad on u porofesionalnom okruzenju radi savrseno iako u principu nije namenjen za to. A da nesmaramo sad po 100-ti put u cemuje sve jos bolji.
Al sve to nije bitno. Covek je resio problem, i to je najbitnije.