Ja da podrzim jos jednom akciju

Elem, moze neko da pise koliko hoce da smo siromasni i sl. ali da se neko bogati na tudjim ledjima, e to ne moze !
Ima milion poslova koje ljudi mogu da rade ali niko nece da savije ledja. I nemoj neko da pise kako je neko primoran da radi pirateriju !
Znaci, uz malo truda sa voljom za radom, svi ce biti zadovoljni- privreda cveta.
E sad opet ocekujem gro komentara nasuprot, pa ko to hoce da uradi, neka dobro razmisli da li je u redu krasti tudji hleb. Jerbo, baviti se piraterijom je jedno, a koristiti pirate za licne potrebe je nesto sasvim drugo. Da, da malo kontradiktornosti ali da se neko bogati na mom radu, to ne moze bre !
Osecam, sad ce opet komentar: gde ja da kupim film ili igricu ako nemam para? Zaradi druze pa ces imati...Hoces pirate? Moze, ali nemoj da se bunis ako ti dodje plavi baja iznad glave.
I ja hocu Mercedes da vozim, ali nemam para. Radim da bih imao jednog dana. Evo npr. radim i nesto privatno preko interneta, i internet mi treba veoma cesto. Ali, na mrezi ima par ljudi koji se bave piraterijom i nama koji teskim trudom i radom zaradimo za hleb, onemogucavaju to. Bandwidth popunjen, nazalost nema mogucnosti za sire linkove (300mbit za celu Srbiju koriste ljudi koji se bave piraterijom). Inace, radim za jednu USA firmu i ljudi se tamo cesto bune sto radovi ne stizu na vreme. Komentari svih ljudi koji rade odavde za inostrane firme su isti: Jednog dana ima svi da nas zapostave jer jednostavno ne komuniciramo na stom nivou kao ceo svet. Nece tamo nedge neko da se smiluje na mene sto imam los internet. E zato, ko radi ne boji se gladi...Jos jednom, puna podrska da se piraterija koliko-toliko suzbije.