Da bice,ali problem u ovoj "projekciji" je sto se nece takmiciti sa 2900XT(ili bilo kojim radeon 38xx) vec sa R770 baziranom kartom(tacnije X2 verzijom sa ovim cipom).Sve mi se nesto cini da ce tesko da bude brza 3x od R700,ako bude uopste i brza(samo neka promene odnos od 1:1 izmedju core i shader clock-a kao sto Nv radi i dobice poprilicno brzi GPU,na stranu druge stvari koje su promenili sa novom arhitekturom)
A sta ako nVidia isto pocne da stakuje chipove na graficke, recimo odma izbaci gx2 kartu sa tim kvazi novim GPU ? Ispada da navijam, ali ne navijam vec mi je muka kad vidim da pocinju da prave ponovo te multi-gpu mutante, a znamo kakve drajvere prave na obe strane, treba im vremena da naprave drajver za single GPU kartu, a kamoli za multi GPU, mislim, naprave oni drajver brzo, ali to ne radi svuda kako treba...
Sto se performansi tice, 8800GT SLi je brzi od 3870x2, ne vidim zasto single GPU nove generacije ne bi bio brzi od ove SLi konfiguracije, do sad je uvek tako bilo...(a 8800GT SLi je brze od 3870x2)