Šta je novo?

[R] WordPress - Problem sa menijem (pod-stranama)

McPherson

Slavan
Učlanjen(a)
21.04.2005
Poena
304
Pre nekoliko dana sam napravio svoj prvi WordPress sajt za porodicnu radionicu, koristeci eBusiness temu. Najveci problem imam sa padajucim menijem - on se pojavi tek kada udjem u stranicu Proizvodi, a ja bih hteo da pod-meni pada sa prevlacenjem misa (ne bih da Proizvodi uopste bude "klikljiva" parent strana, nego da nudi cetiri-pet child strana na koje moze da se udje).

Kako da resim ovaj problem?

Hvala unapred!

Tebi padajući meni ne radi samo na prvoj strani, na bilo kojoj drugoj sve radi normalno. Jesi li nameštao meni pomoću Superfish plugin-a ili takav meni dolazi sa temom?

edit:Iz nekog razloga na prvoj strani klasa "sf-sub-indicator" se ne dodeljuje (a trebalo bi) linku Proizvodi. Možda neki plugin pravi probleme, možda neki javascript...

Poslednja izmena:
Meni dolazi sa temom. Otkrio sam da kada se ukljuci Blog Feed u opcijama za naslovnu stranu (sto ne bih koristio jer feed vec imam u futeru), onda se podmeniji normalno pojavljuju i na naslovnoj strani. Ne razumem kako je ovo povezano?!

Ukljucio sam sada taj Blog Feed da mozes da pogledas kako izgleda i eventualno nesto preporucis. Hvala.

Problem je rešen Editorom u WordPress-u - kodom sam isključio Blog Footer i sve je u redu. Ako nekome zatreba.

Posto vidim da si resio problem, ne znam da li je ovo free tema ili ne, ali ovde imas jako lep izbor free premium wordpress tema koje izgledaju stvarno dobro 🙂 i uz malo tweakovanja mozes da napravis taj sajt da izgleda mnogo bolje.

Pozdrav!

Nazad
Vrh Dno