Šta je novo?

QubitCoin [Q2C]

Ja i drugar smo quark prezalili bili u fazonu o pokojniku sve najlepse. Kad ono.....

Ma onaj sto kupuje za par BTC-a po 10 ce kad tad da napravi ludacki pump. Ja sam sve sell ordere ponistio i cak razmisljam da se dopunim do milion. Mislim da ne treba vise od 10 BTC-a da se napumpa do 1000.

Poslednja izmena:
ahahahahha....:D...josh malo pa kao maxcoin volume...sprema se pump verovatno :D

Slazem se da trenutno Q2C deluje presmesno, ali je sa stanovista onog ko bi hteo da napravi pump ovo izuzetna prilika.

jWlqyJbPkEYRd.png

Da moze desno da se pomeri isto bi bilo, nema nijednog ozbiljnog ordera.

Slazem se sa tobom i ja mislim da cu malko dokupiti :)
Ako bude necega bice veliko a ako ne bude, ebi ga... u svakom slucaju moze mnooogo vise da se dobije nego sto moze da se izgubi a posto sam vec jednom prosao kroz to ovaj put ne propustam :)

Ajmo sad svi da tvitujemo "USKACITE DOK SU JEFTINI NOVCICIIIIIIII" :d

Krecu i mi sirotinja drzimo 90℅ coin-a, nema ko to da pump :)

Zahuhtava se priča next year i ll be a Milioner with Q2C :p:p:wave:

Da li ga neko sada kopa? Benchpool vise ne postoji, nasao sam jedan ali za cpu, jedan bez registracije za gpu ali nikako da namestim miner da radi, baca HW kao lud.

Haha bila bi fora da počnemo sad svi da kopamo Q2C - opet haha iz totalne ludosti mislim da bi novčić još i oživeo. Odemo svi na BTC Talk i krenemo da pumpamo priču sve extra bajno sjajno....:wall::wall::happy:

Ja otpisao BLUE pre dve nedelje i prodao sve sto sam imao, bukvalno 2 dana posle toga cene krenu da skace..
Mislim se ovaj Q2C sigurno nece nigde jer nema nikog u podrsci za razliku od BLUE ekipe kad evo juce i danas se poceo batrgati nesto..

Bas se batrga, sa 3 $ volume :)

To je za njega batrganje, nije to ti Black coin :D
Stvarno mi nije jasno kako se do sada nije izgubio sa menjacnica..

To je za njega batrganje, nije to ti Black coin :D
Stvarno mi nije jasno kako se do sada nije izgubio sa menjacnica..

MintPal ga je degazirao skoro a pitanje je dana kad leti i s Poloniexa. Inertnost je u pitanju, ljude mrzi i da se bakcu oko izbacivanja silnih shitcoina s berzi, ali ici ce on brzo, ne treba ni sumnjati u to ;)

Ja sam davno sugerisao da bi trebalo i maknuti Q2C thread s bencha, da ne ponavljam argumentaciju sad, uglavnom medju gomilom djubreta ovaj slucaj zauzima nedostizno prvo mesto kao nesto najgore sto se ikad pojavilo.

Ma sad cu da pokidam sell ordere sa par BTC-a pa da vidite. :D

***, nikad se ne zna, mozda bi se neko i primio i stavio visok buy order.

Pump je bio... neko je pazario za 0.09 btc ahahaahhahahahahahaaaaaa......... da bi dumpovao treba ti da prodas za 0.03 btc

Market je na vrhuncu moci :)

Kazem vam ja, osasavite onog sto je imao 10 btc na buy orderu dok nisu sahranili zvanicno novcic.
Od 2.77 btc-a na buy wallu njegovih je 2.57... dakle igraju se sa 0.2 btc maximum...

Zasto bi sahranili novcic? Danas vec ima oko pola BTC volume, 111 novcica ima manji dnevni volume od Q2C na Poloniexu.

Seti se quarka pa opet napravi poredjenje mrtvog konja :D

Realno niko nista ne moze sa sigurnoscu da ti tvrdi, ali ja svoj q2c wallet nisam obrisao, jos uvek stoji pa makar propao ;) niti je to jedina valuta na kojoj smo se zakovali, niti je poslednja na kojoj cemo popusiti ;) samo se setim terracoina, i grohotom se nasmejem ;)

Men' se cini da ovi sto su pobrisali svoje volete sad zarko zele da novcic propadne :)

Ne znam sto bi neko brisao wallet, to je po meni *****izam. Jedino ako zauzima puno mesta na hard disku, onda OK :D. Jeste da qubit vredi jako malo, ali opet ima vrednost i niko ga nije dobio za dzabe. Sto ne bi mogao da ga preuzme neki crypto team da ulozi neki BTC i da ga ozivi....

Nazad
Vrh Dno