Šta je novo?

QubitCoin [Q2C]

Trka na hljadu metara, tek smo poceli. :p

Ja cu onih Klejmurovih 5% da koristim za kupovinu po trzisnoj ceni.

Poslednja izmena:
Upravo pada cena ja cekam tj. već sam u orderu da kupim. Ne brini zex24 ovo je dobro što pada posle opet high to bi bilo ludo za ovaj novčić.

Super! Nazalost nemam btc da pomonem ali nikakva prodaja ne dolazi u obzir sad kad je napokon malo krenulo.

S obzirom da smo ga saranili pu pu pu. Najača priča mi je bila kao ljudi brišu račune sa Q2C što bi voleo da skoči.:wave:

Mi ga sahranili al qubit ko zombi

Bila bi fora da na kraju kažemo da je ipak dobro što nismo kopali DRK umesto Q2C-a. :d

To jedino dobro ako si alergican na $

Jel i vama ne otvara poloniex.com?

Tek kad udjem preko sajt http://youproxy.org/poloniex.com/ mogu da ucitam stranicu, ali i dalje ne mogu da se logujem jer kad udjem na login stranicu ne prikazuje se captcha uopste???

Pukao im je server trenutno objavili su da rade na popravci.

We do apologize for the connectivity issues. Unfortunately we experienced a technical issue with a domain transfer. Sorry for any inconvenience and thank you for your patience.

Meni hoce ovde http://t.co/89k8i2tKPw Link Poloinex.Org

Poslednja izmena:
Ima li neko ideju kako da sinhronizujem wallet?! Oborio sam windows, ubacio sam sacuvan wallet.dat, stoje mi novcici u unconfirmed i to je to...nema sinhronizacije. Ubacio sam brdo nodova u conf fajl ali patka!

Krenula je sinhronizacija napokon! Posle sat vremena..

Poslednja izmena:
Prosli su orderi do 71

Pre mislim da je neko iskoristio suplje sell ordere da malo prodrma cenu. Videcemo sta ce dalje biti.

dosta su ga i drzali...

Kad ga izbacuju i sta to znaci , hocu li moci povuci svoje novcice nakon izbacivanja jer sam na odmoru ?

Ne znam tacno kakva je praksa na Poloniexu, ali znam da na Mintpalu recimo imas jos par nedelja fore da povuces novcice. Mada, ne znam sta ces sa njima kad nemas gde da ih prodas?

Ko hoce da ih baci neka dade meni kao donaciju :p (GNz1xuE9jzaTfCXdhqTVaWNKXymWmJd9NT)

Mozda i bude neki sajt sa kladionicom da prima kubite pa se i malo igramo

Poslednja izmena:
To je to...onaj WC jos i moze ponegde da se zavalja ali Q2C odlazi u grob. Idem da istresem ovih pola miliona Recycle bin...

Umesto bacanja posaljite na adresu Gb6NnebMzu3tEUQvWzRdj3DrvKJxCb7bJs

Fala :D

A ja kad sam pisao proletos da sam ih istresao u recycle bin i da ce djubre biti izbaceno nakon mintpala i sa ostalih gde ga jos po inerciji drze, ljudi mi se smejali :D

Ma lepo je neko rekao jos na pocetku, cim to kopaju Srbi a vecina diskutanata sa bencha-pisi propalo.

Nazad
Vrh Dno