Šta je novo?

QubitCoin [Q2C]

Kad pogledamo sa druge strane, sta bismo radili sa tolikim parama? :d

mozda nas zaEbo rat u ukrajini, ko zna sta bi bilo da ga nije ni bilo :d , novcic je lepo bio napredovao,

bilo kako bilo meni stigao invoice da dugujem na hp serverima koje nisam ni koristio oko 816$ :d

Dobro si rekao, zive rane. Ovaj thread nam dodje kao kolektivni podsetnik na najgoru odluku koju smo sto je najgore, kolektivno i precutno doneli ovde na benchu-da izmedju darka i ovoga propaliteta kome necu ni ime da pominjem-gotovo unisono svi navalimo na ovog potonjeg.

Secam se tih dana, kao da smo bili pod nekom hipnozom svi hebem li ga, ne znam da li je iko krenuo na dark, a svi smo ga lepo videli, konstatovali, i otisli na krecu-ovog frankestajna. Pa ni to nam nije bilo dovoljno nego smo i cpu-ve dodatne uzimali, vacarili microsoft preko azzuro naloga i kopali i tamo ovu propast. Sad kad vratim film unazad-zaista kao da je djavo bio usao u nas.

Mozda bi najbolje bilo da se kompletan ovaj topic ukloni jer samim svojim nazivom gura ljudima prst u oko i podseca sta je bilo a sta je moglo da bude.

A opet-s druge strane mozda treba da ide i u sticky, kao primer za edukaciju i podsetnik kako ne treba birati coin a pogotovo ne vezati se za njega, sto je greska koj i danas mnogi ponavljaju.

Kriv je La. Prestige, pa ja sam zbog njega i dodatni procesor kupio!!!

salim se

ahahaha, kad se setim da sam hteo da prodam rig da kupim drugi sa procesorima, dobro je da se zadrzah na ovaj jedan kupljeni

Dobro si rekao, zive rane. Ovaj thread nam dodje kao kolektivni podsetnik na najgoru odluku koju smo sto je najgore, kolektivno i precutno doneli ovde na benchu-da izmedju darka i ovoga propaliteta kome necu ni ime da pominjem-gotovo unisono svi navalimo na ovog potonjeg.

Secam se tih dana, kao da smo bili pod nekom hipnozom svi hebem li ga, ne znam da li je iko krenuo na dark, a svi smo ga lepo videli, konstatovali, i otisli na krecu-ovog frankestajna. Pa ni to nam nije bilo dovoljno nego smo i cpu-ve dodatne uzimali, vacarili microsoft preko azzuro naloga i kopali i tamo ovu propast. Sad kad vratim film unazad-zaista kao da je djavo bio usao u nas.

Mozda bi najbolje bilo da se kompletan ovaj topic ukloni jer samim svojim nazivom gura ljudima prst u oko i podseca sta je bilo a sta je moglo da bude.

A opet-s druge strane mozda treba da ide i u sticky, kao primer za edukaciju i podsetnik kako ne treba birati coin a pogotovo ne vezati se za njega, sto je greska koj i danas mnogi ponavljaju.

Ocigledno si jos zelen u celoj ovoj prici kad tako govoris :D dosta slicnih valuta nije vredelo ama bas nista i onda neko napumpa..
Kolega @mige najbolje moze da potvrdi tu pricu na primeru quark-a ;)

S druge strane, kad kazem da si zelen, mislim na tvoj staz u kripto svetu, jer ako ti je ovo prvi promasaj na nekom koinu, onda si ili bas zelen i ne zainteresovan, ili si stvarno imao mnogo srece :D

Treca stvar, topik nikad ne treba uklanjati, jer se tu uvek mozemo podsetiti, recimo, vacarosa koji misle da su najpametniji na svetu :D

Jedan moj drugar umeo je da kaze "baci kamencic u 10 zbunica, i iz jednog ce istrcati zec".. apsolutno tako je i u kripto prici.. jer barem 95% postojecih kripto koina su scam (prevara) ;)

MintPal ‏@MintPalExchange 7m
We are removing the XXL, Q2C & SUN markets on Tuesday, orders will be cancelled & balances returned. Wallets will remain open for withdraws.

E neka sklanjaju djubre, svaka im cast :happy::happy::happy:cheers:party:

Sledece na redu je uklanjanje i sa preostalih par divljih berzi i nadam se ekspresno pokretanje inicijative na btcointalku o ukidanju q2c threada.

Hahahah... mene raduje bilo sta da se desi u vezi q2c, pa makar to bilo i uklanjanje sa menjacnice :D

Od onog volume-a od 0.01btc dnevno mi se se*e...

Meni ga svejedno žao Q2C-a... Prvi novčić koji sam kopao. :(
Ali realno, nikome ne treba...

U je pa sto ubijaju coin nije mi jasna ta inicijativa.? Npr. na Crypsy-u ima puno mrtvih novcica pa niko nije odlucio da ih skine sa berze. Kolko se novcica vratilo ovih dana a mogao sam da potpisem da su mrtvi bili 100%

Nek crkne ko ga j.... Kad smo se uhvatili za Ukrajinsko go.no.
Da ga je Rus napravio bio bi hit :) de ima bolji auto od moskvica.

Jel vam radi Q2C market na Poloniexu? Meni je sve prazno.

Samo ime mu kaze da ce da tone duboko...dublje neko kockica.

ja moj qubit cuvam pa sta bude,ne vredi prodavati po ovoj ceni pa neka mi i propadne

Daj da nekako javimo onom sto kupuje po 10 satosija za 3 BTC-a da mu je bolje da uzme hladnjacu sladoleda. :)

Ja sam to ogavno smece u naletu besa kad je dark umesto kojega smo svi djuture krenuli da ga kopamo, poceo da raste, isutirao pravac u kanalizaciju, via recycle bin.

Toliko sam bio(i ostao) siguran u nestanak ovog smrdljivca da priikom poslednjeg reinstala wina, ni walet bin nisam sacuvao.
Sikter more!

Ja sam to ogavno smece u naletu besa kad je dark umesto kojega smo svi djuture krenuli da ga kopamo, poceo da raste, isutirao pravac u kanalizaciju, via recycle bin.

Toliko sam bio(i ostao) siguran u nestanak ovog smrdljivca da priikom poslednjeg reinstala wina, ni walet bin nisam sacuvao.
Sikter more!

http://cdn1.wordansassets.com/wvc-1334345743/wordansfiles/images/2012/4/13/137566/137566_340.jpg

:D

ja imam 400k ako bude neki pump istrescu i uzeti par stotina dolara, ovako mogu uzeti 2000din a ulozio sam dosta vise...

Dokle god bude zivo secanje na Quark necu prodati ovo sto imam.

Vrh Dno