Air Jordan
Čuven
- Učlanjen(a)
- 30.08.2004
- Poena
- 710
Kad pogledamo sa druge strane, sta bismo radili sa tolikim parama? :d
Dobro si rekao, zive rane. Ovaj thread nam dodje kao kolektivni podsetnik na najgoru odluku koju smo sto je najgore, kolektivno i precutno doneli ovde na benchu-da izmedju darka i ovoga propaliteta kome necu ni ime da pominjem-gotovo unisono svi navalimo na ovog potonjeg.
Secam se tih dana, kao da smo bili pod nekom hipnozom svi hebem li ga, ne znam da li je iko krenuo na dark, a svi smo ga lepo videli, konstatovali, i otisli na krecu-ovog frankestajna. Pa ni to nam nije bilo dovoljno nego smo i cpu-ve dodatne uzimali, vacarili microsoft preko azzuro naloga i kopali i tamo ovu propast. Sad kad vratim film unazad-zaista kao da je djavo bio usao u nas.
Mozda bi najbolje bilo da se kompletan ovaj topic ukloni jer samim svojim nazivom gura ljudima prst u oko i podseca sta je bilo a sta je moglo da bude.
A opet-s druge strane mozda treba da ide i u sticky, kao primer za edukaciju i podsetnik kako ne treba birati coin a pogotovo ne vezati se za njega, sto je greska koj i danas mnogi ponavljaju.
Dobro si rekao, zive rane. Ovaj thread nam dodje kao kolektivni podsetnik na najgoru odluku koju smo sto je najgore, kolektivno i precutno doneli ovde na benchu-da izmedju darka i ovoga propaliteta kome necu ni ime da pominjem-gotovo unisono svi navalimo na ovog potonjeg.
Secam se tih dana, kao da smo bili pod nekom hipnozom svi hebem li ga, ne znam da li je iko krenuo na dark, a svi smo ga lepo videli, konstatovali, i otisli na krecu-ovog frankestajna. Pa ni to nam nije bilo dovoljno nego smo i cpu-ve dodatne uzimali, vacarili microsoft preko azzuro naloga i kopali i tamo ovu propast. Sad kad vratim film unazad-zaista kao da je djavo bio usao u nas.
Mozda bi najbolje bilo da se kompletan ovaj topic ukloni jer samim svojim nazivom gura ljudima prst u oko i podseca sta je bilo a sta je moglo da bude.
A opet-s druge strane mozda treba da ide i u sticky, kao primer za edukaciju i podsetnik kako ne treba birati coin a pogotovo ne vezati se za njega, sto je greska koj i danas mnogi ponavljaju.
Kapet broda iskace zadnji...il tone sa brodom!
PS. Inace, izasao je novi coin sa qubit algoritmom...DeepCoin
https://bitcointalk.org/index.php?topic=667470.0
ja moj qubit cuvam pa sta bude,ne vredi prodavati po ovoj ceni pa neka mi i propadne
Daj da nekako javimo onom sto kupuje po 10 satosija za 3 BTC-a da mu je bolje da uzme hladnjacu sladoleda.![]()
Ma cuvaj, i ja cu tako, ne znaci mi nista 2 nedelje kopanja za 0,2 BTC-a...
Ja sam to ogavno smece u naletu besa kad je dark umesto kojega smo svi djuture krenuli da ga kopamo, poceo da raste, isutirao pravac u kanalizaciju, via recycle bin.
Toliko sam bio(i ostao) siguran u nestanak ovog smrdljivca da priikom poslednjeg reinstala wina, ni walet bin nisam sacuvao.
Sikter more!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari