Šta je novo?

QubitCoin [Q2C]

Glasajte ovde za Qubitcoin,valjalo bi da ga izguramo. Oni koji nemaju nalog trebalo bi da se registruju i da glasaju. Ovo je menjacnica bazirana u Americi,deluje ozbiljno,pregledna je,ima solidan dizajn,ko zna mozda bude nesto od nje,a svakako znaci za Qubitcoin:
https://bitcointalk.org/index.php?topic=510676.0

Poslednja izmena:
sta se desilo sa nasil qubit poolom, vidim adresu koje se ne secam? danas kopao ceo dan izgleda u prazno, vidim brzinu na poolu a nema novcica nigde

Poslednja izmena:
sta se desilo sa nasil qubit poolom, vidim adresu koje se ne secam? danas kopao ceo dan izgleda u prazno, vidim brzinu na poolu a nema novcica nigde
imas adresu poola u mom potpisu... a st se tice novcica, da ti nije radio auto payment? pogledaj transakcije, i vidi da li ti je dobro bio podesen miner.

Poslednja izmena:
stratum+tcp://188.226.144.73:3333 ovde kopah,
GVaQJgMkxgBgorfjDqBsGizAgVVFPERjnT sa ove adrese sam primao uplate proslog dana, sad vidim da mi pise ona u adresi gde da mi se salju novcici, u ap debit nema isplata

stratum+tcp://188.226.144.73:3333 ovde kopah,
GVaQJgMkxgBgorfjDqBsGizAgVVFPERjnT sa ove adrese sam primao uplate proslog dana, sad vidim da mi pise ona u adresi gde da mi se salju novcici, u ap debit nema isplata
da, vidim da si prethodno zadnje novcice na poolu dobio 10.3 u 13.32, posle toga prvi novcici u 18:46 11.3.
a vidim da su novcici i isplate isle u tom vremenu, bem li ga sta je ako nisi prekidao, kad si to prvi put primetio?

ono kad sam prvi post stavio gore, nema veze, ako se ne desava opet prepisacemo ga trolovima :D

Pokida nas ovaj QuickQuickCoin sa milijardu glasova. :d

@vlax352
Promasio sam PIN par puta :D Jesi namestio da salje mail na yahoo?

Poslednja izmena:
nisam, za te stvari treba pravi mail server, javi se kad budes tu na pvt, pa cemo resetovati sta treba.

Kakve su vam prognoze za cenu qubita posle polovljenja bloka? Ja sve nesto mislim da ce ljudi odustati ako cena ne skoci bar x2...a najveci problem je sto nema deva koji bi mogao da promovise coin,pregovara sa menjacnicama, na kraju krajeva da bar bude tu. Od krecua nema leba vec 7 dana nije online...svakako sa druge strane jedan malo ozbiljniji "kit" da uleti sa vise para lagano ode cena uvis. Ali sto bi neko ulagao u coin koji nema dev-a?

Block Reward: 256

desilo se konacno.

Logujte se malo cesce na ovaj mintpal pa glasajte za qubit,da ga izguramo bar na 50k glasova u narednih par dana..

Mi glasamo na parlamentarnim izborima a krecu na krimu glasa na referendumu. Kakav maler za qubitovce sirom sveta da im je dev Ukrajinac koji zivi na Krimu. Znaci nema dalje.

A demios skoro napisa nesto u fazonu-mora da je dev Rumun.
Ispade da je jos i gora varijanta. :d

Ma ovo je propala valuta, razmisljam se da sve izdjoram na menjacnici i idem dalje.

Ja sam slicno razmisljanje imao i sa Quark-om i naravno sve prodao za dzabe.

Ovaj put necu istu gresku ponoviti, pa ovaj 1,5Mil ce cekati makar kraj godine ali doce maca na vratanca kad-tad.

ja isto tako razmisljam,bolje da mi propadne nego da prodam skoro dzabe pa posle da coin skoci pa da se kajem i nerviram

Za pocetak samo uhvatiti dobru menjacnicu. A s'obzirom da je ovo jos uvek mali i mlad novcic, mintpal bi mogao ispuniti sve zahteve za sada. Cisto da novcic bude vidjen i da se glavne trgovine prebace tamo.

Onda sacekati krecu-a i uliti dodatnu nadu comjunitiju. E onda ne sumnjam da nece naci nekog investitora i usmeriti novic u pravom smeru.

pravilo sa coin-ima je da pravila nema i nikad se ne moze znati sta ce da bude i koji ce lepo da skoci...trenutno je na 6-om mestu na mintpalu,mada je mala razlika izmedju 4-og,5-og i 6-og mesta

Poslednja izmena:
Cekali smo i druge novcice na Mintpalu, pa su ih samo dumpovali do smrti.

Zato sto su imali visoke cene i bili nad-isplativi.

Ovaj novcic tesko da mogu dumpovati pored ovakve cene jer su oni rudari sto odmah prodaju, veorvatno napustili jer su videli da im se ne isplati prodavati. Ostali su samo oni sto stekaju i nadaju se boljem.

Verovatno ste u pravu. Nek propadne pre nego da se ne isprati.

Rece covek koji je 3.3 miliona terracoina prodao za 6 btc :( i mislio da je napravio posao super :(

po sadasnjoj ceni terracoina to je blizu milion $

Poslednja izmena:
Vrh Dno