La.Prestige
Slavan
- Učlanjen(a)
- 18.11.2009
- Poena
- 455
Neznam sta da mislim - CPU - novcici polako ali sigurno umiru.Kad bi neko mogao da napravi algo da jednostavno nemoze nikako da se kopa sa GPU - taj bi napravio posao.
Ovako sve je ovo klasicna zezancija a kolko vidim tendencija je da ne samo ovaj nego mnogo ozbiljniji novcici propadaju.
Licno najveci mi je smor sto ispade da sam tri meseca kopao uzaludno krenuo sa SRC,FZ,Q2C i evo pre neki dan novi promasaj HVC i svi do jednog su pukli po savovima HVC jos i drzi neku cenu ali videcemo sta ce biti s obzirom da je GPU - mining moguc moze da skoci ili da se sroza skroz.
I da bi ispao jos pametniji nisam prodao ni jedan jedini novcic.
Sada mogu da se slikam sa svim novcicima nit da ih prodam nit da ih cuvam nemam pojma :wall::wall::wall:
Isto je i kod mene.
Doduse ja sam u februaru prodavao nesto novcica i otplatio maticne ploce i hladjenja, a procesore mogu prodati po istoj ceni tako da sam otprilike na nuli. Ali zato imam pune stekove Qbit-a, Heavy-a i Dark-a i to sam sve izrudario procesorima.
Posto mi nije nista hitno, Q2C i HVC su spakovani u novcanike i cekaju mega pump, pa makar bio i u 2014-oj. A ovaj black cu prodati cim ga malo napumpaju i sa 1,2 BTC-a cu otplatiti 4x4670k.
Ko je preziveo letos oni krizu, sada se ocelicio i ne odustaje tek tako od novcica.