Šta je novo?

QubitCoin [Q2C]

Hoćeš reći da si probio algoritam? :D

Meni radi naj normalnije jedino ako oces da placemo za cenom Qubita :)
P.s. vidim u twitovima da je nesto gasen sajt
Poloniex Exchange @Poloniex

Expect occasional blank pages or dialogue boxes for the next ten hours or so. Will be fixed then.

Verovatno si ovo iskusio?

Poslednja izmena:
ajde svi vi koji imate qubit novcice investirajte da probamo da ga ispumpamo na mintpal menjacnicu, kontam da sto ga na vise mesta ima, vece su nam neke sanse.... za obicnih 70 centi mozemo dobiti jos 20 glasova otprilike
nas 10 to je vec 200, plus regularno glasanje...

Ja te nisam bas razumeo kako da investiramo i gde da glasamo? Ja isto imam nesto u steku pa ne bih voleo da propadne... Mada ne znam koliko je ovaj mintpal koristan, ni na budjavi cryptsy nismo izasli...

na mintpalu možeš da kupiš glasove (i ne samo tamo), bagra korumpirana :)

I ja sam za investiranje ako mozemo ista da uradimo sa ovim coinom.

Ja sam isto za. Koliko glasova treba skupiti da bi usli na menjacnicu?

sta znam, mozda nisam u pravu, al moja logika je, na sto vise menjacnica, vise sansi da ga jos ljudi primete i pokupuje dok je ovako dzabe. a mintpal menjacnica koliko vidim dobija na popularnosti dosta ljudi trguje tamo. i gledao sam, ako su mogli da daju 3 btc-a za glupavi saturn coin, da ga izguraju na menjacnicu, a nas qubit je dosta visoko na listi bez ijedne pare ( dobro sad ima ono sto sam ja dao i ako je eventualno jos neko, nisam proveravao) onda ga valjda i mi mozemo pogurati sa kojim dolarcicem :)

Ma ok je sve to, nije problem ni da ga izguramo na jos poneku menjacnicu ali problem je sto ako smotanog krecu-a(koji mozda i nije tako smotan) nije briga za coin, bojim se da malo sta vise moze da se uradi.
Ako je ta ekipa od pocetka kopala gpu-ovima i vec odradila dump kad je ono bila kolko tolko normalna cena(a izgleda da jeste) onda nam dzaba i da se pojavi na huobiju, novcic je blazenopocivsi.

Poslednja izmena:
krecu je zavrsio posao sa qubitima....

aj što je on završio, nego gde da se izađe iz ovoga, na poloniexu stoji 'This market is frozen'?

Bogami ovim tempom glasanja qubit bi uskoro treba da dospe na mintpal( ako nas ne izbace zbog onog programcica za glasanje ). U svakom slucaju da sam na vasem mestu ko se dvoumi da li da prodaje ili ne,ja bih sacekao. I ja sam malo skeptik oko toga da li ce opstati coin,ali ipak je najbolje kad se ceka, bar da izadjemo na mintpal i jos jedno polovljenje bloka pa sta bude,bude. :)

Kakvim tempom, pa imamo malo javce od 20k glasova kao i juce, a prvi ima 67k nema sanse to stici...

Inace, nema preteranog smisla prodavati gomilu ovog coin-a za saku dolara... Bolje spakovati u wallet i sacekati sledeci mega pump kao u novembru pa ako bude vredeo nesto extra...

Kakvim tempom, pa imamo malo javce od 20k glasova kao i juce, a prvi ima 67k nema sanse to stici...

Inace, nema preteranog smisla prodavati gomilu ovog coin-a za saku dolara... Bolje spakovati u wallet i sacekati sledeci mega pump kao u novembru pa ako bude vredeo nesto extra...
Jutros je imalo izmedji 20 i 21k glasova slagacu te ne znam tacno,a sad ima 23904...ja mislim da je 3k glasova za dan sasvim solidno sa obzirom da niko ne daje btce za glasove. :)

S obzirom da planiras praviti website pretpostavljam da se razumes... Jesi skontao mozda na osnovu cega se pamte ova glasanja? Kolacica, ip-a ili kako? Pitam da mogu da zaobidjem :-D

S obzirom da planiras praviti website pretpostavljam da se razumes... Jesi skontao mozda na osnovu cega se pamte ova glasanja? Kolacica, ip-a ili kako? Pitam da mogu da zaobidjem :-D
Kakav ja websajt...:D Instaliram wordpress,promenim header uredim malo i ti je to,nisam neki strucnjak. :p Izgledace slicno kao quarkov sajt. Uglavnom koliko mi je ovaj lik rekao na btctalku prate po ip adresi,on sad radi na novoj verziji koja baca random glasanje izmedju 60-120 min, a ova verzija baca na svakih 60ak min po 3 glasa..tako da sta znam...valjda nas nece provaliti. :D

ako hocete da glasate iznajmi se "socket" izglasaas pa iznajmis drugi i tako beskonacno u krug

kad ja kukam da se daju donacije za glasove za menjacnicu onda svi mrace i saranjuju qubit, a sad kad je pump, svi bacaju kezove ..... :)

pa no koj djavo, donacije treba da da onaj retardirani krecu jer se verovatno iznatovarivao sa njim, mi smo ovde sitni

pa no koj djavo, donacije treba da da onaj retardirani krecu jer se verovatno iznatovarivao sa njim, mi smo ovde sitni
da li se natrpao ili nije, ne znam zaista. da ga nema na bittalku nema ga, a zadnji put kad je postovao rekao je da ima nekih porodicnih problema, dal je istina isto ne znam....
al znam da ako budemo racunali na krecu-a da nam pomogne pogotovo ako se nafatirao kao sto su tvrdnje, onda sigurno od novcica nema nista. Ali ja mislim da se moze bar pokusati uraditi nesto, pa ako uspe
bar da se izvuce nesto od tih qubita..... a dolar-dva i vise je svako izgubio na berzama i za gluplje stvari, a nas 50x50 glasova , pa da vidis...

Pisali su da je krecu iz Ukrajne, a znamo kakva je situacija sad tamo...

Evo sad sam se registrovao na forum samo da kazem par sitnica. Vidim da se radujete za pump na PoloniEx e ajd sad SVI potrcite da prodate svoje novcice za 40-50$ i da sto pre vratite cenu na 0,000005, a kad se to desi svi ce izgubiti veru u novcic pa ce mo moci da ga bacimo u bunar. A tek ove teorije zavere da li se Krecu nahvatao i da li je od pocetka imao GPU miner... nemam reci, sve i da jeste imao neka je, on je osmislio novcic. Ako vam smeta osmislite svoj pa i vi izradite ljude, ja sam kopao od starta i nemam nameru da prodajem ovaj novcic jos uvek jer cena nije stabilna ni priblizna realnoj.

Trenutno na MintPal imamo 25000 gasova, sto je sasvim solidno a koliko vidim jedini je Vlax352 platio za glasove a svi ostali samo cekaju svoju saku dolara.... lepo od vas!

P.S Cast za par clanova koji su realni, prozvani u ovom postu ce se sami prepoznati i javiti.

Srdacan Pozdrav!

Slazem se sa covekom.

Buduci da je ovaj novcic ovde na forumu bio fino popularan, ne bi me cudilo da posedujemo 10-15% izrudarenog. Posto su moji novcici na flashu, posle podne cu skinuti wallet i neka budu u pripravnosti ako bude bio potreban neki pump. A svi kada bi malo dali, verovatno bi podigli novcic na 0.000005 minimum. :)

P.S Takodje cu donirati mintpalu barem 2000-3000 glasova. Mozemo mi napraviti stosta od njega, ne gubite nadu da ce propasti tek tako. ;)

A koja je realna cena? :p

U principu, sve dok ne uleti neki ozbiljniji igrac sa par desetina btc-a nema ovde leba.... Nisu ova glasanja i izlasci na menjacnice beznacajni ali bez ozbiljnijeg upliva btc-a nema cene nagore...

Bez 0,00002 ili ti 2000 satosija necu ni pocinjati, na toj ceni moza prodam 20% novcica
Stanje sigurno ide na bolje, u najbolja vremena za qubit je bio promet 4-5 BTC na 24 h
Danas za samo 12 sati 15 BTC volumen

Nazad
Vrh Dno