dzojstik
Slavan
- Učlanjen(a)
- 27.11.2013
- Poena
- 200
Jel neko provalio kako da se podesi miner da ne lupa HW ko blesav??
Rekao je lek sa btctalk da će sutra to da sredi
Ok, usao sam.
Nekako je nakupio 2.47 confirmed coina i probao sam manual cash out ali nista se ne desava, kad pokusam ponovo kaze da je jedan zahtev vec u toku...
pa kontam da nam se pool forkovao u jednom trenutku, i bio je jedan ceo period kad smo dobijali blok na blok, bukvalno redom ono 1,2,3,4,5,...... i pool je poslao neke automatske isplate koje su u medjuvremenu ili negde stiglepa gde su nestali ti novcici?
pa kontam da nam se pool forkovao u jednom trenutku, i bio je jedan ceo period kad smo dobijali blok na blok, bukvalno redom ono 1,2,3,4,5,...... i pool je poslao neke automatske isplate koje su u medjuvremenu ili negde stigle
ili ostale negde u limbu, i kad smo sad reindeksirali blokove, kontam da su te pare oduzete iz walleta. i tako je stigao na minus stanje.....
vidim da se koriste grafike u kopanje![]()
ne znam sta da kazem, ja sam to veceras kad su rekli da ne idu transakcije probao sebi da posaljem 900 qubita, i stigli su, al kad sam reindeksirao blokove posto je isto zezao sa sinhronizacijom,ja sam moje qubite 2 dana pravio.
minus se polako smanjuje kako valjda novi novcici pristizu, ako bi poslali pare na pool, brze bi islo verovatno.... evo ja cu poslati 10k@vlax352 jel sada svako treba da popuni svoju rupu u svom novčaniku na pulu pa da ode u plus kako bi krenule isplate, ili svi zajedno treba da nakupimo tih 35k da bi krenule isplate?
prebacio sam 10, minus je spao na 19kako je samo 25k onda bi trebali brzo sa skupimo ja imam oko 1.5k unconf
Proveri sad...
Ja koristim ove parametrejel ima neko podesavanja za 280x?
Proveri sad...
Wallet Balance -3,617.83420000Wallet Balance -5,665.83420000
Wallet Balance -1,057.83410000Wallet Balance -3,617.83420000
Meni je nestalo jedno 5K + novcica koje sa poola nisu stigli nigde.???
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari