Šta je novo?

QubitCoin [Q2C]

kako mozemo da vidimo koliko je acepted? hw greske vidim

Ok, usao sam.
Nekako je nakupio 2.47 confirmed coina i probao sam manual cash out ali nista se ne desava, kad pokusam ponovo kaze da je jedan zahtev vec u toku...
Jel neko provalio kako da se podesi miner da ne lupa HW ko blesav??

zbog sveg ovog ****** wallet je u minusu zato se jos nista ne desava....

treba nam 35K da vratimo wallet od poola na pocetno stanje

pa gde su nestali ti novcici?
pa kontam da nam se pool forkovao u jednom trenutku, i bio je jedan ceo period kad smo dobijali blok na blok, bukvalno redom ono 1,2,3,4,5,...... i pool je poslao neke automatske isplate koje su u medjuvremenu ili negde stigle
ili ostale negde u limbu, i kad smo sad reindeksirali blokove, kontam da su te pare oduzete iz walleta. i tako je stigao na minus stanje.....
vidim da se koriste grafike u kopanje :)

pa kontam da nam se pool forkovao u jednom trenutku, i bio je jedan ceo period kad smo dobijali blok na blok, bukvalno redom ono 1,2,3,4,5,...... i pool je poslao neke automatske isplate koje su u medjuvremenu ili negde stigle
ili ostale negde u limbu, i kad smo sad reindeksirali blokove, kontam da su te pare oduzete iz walleta. i tako je stigao na minus stanje.....
vidim da se koriste grafike u kopanje :)

ja sam moje qubite 2 dana pravio.

Nestali su, kao što su i meni nestali ovi:

24wsjzq.png

29p6a6t.png

da samo ne znam da vidim koliko je accepted, ovih hw errora pun Q

ja sam moje qubite 2 dana pravio.
ne znam sta da kazem, ja sam to veceras kad su rekli da ne idu transakcije probao sebi da posaljem 900 qubita, i stigli su, al kad sam reindeksirao blokove posto je isto zezao sa sinhronizacijom,
tih 900 je is confirmed preslo u unconfirmet i samo stoji tako sivo u walletu...

@vlax352 jel sada svako treba da popuni svoju rupu u svom novčaniku na pulu pa da ode u plus kako bi krenule isplate, ili svi zajedno treba da nakupimo tih 35k da bi krenule isplate?
Logično mi je ovo prvo, a još logičnije da napraviš novi pul, pa da krenemo od nule, jer se od novčića možemo oprostiti.

Poslednja izmena:
@vlax352 jel sada svako treba da popuni svoju rupu u svom novčaniku na pulu pa da ode u plus kako bi krenule isplate, ili svi zajedno treba da nakupimo tih 35k da bi krenule isplate?
minus se polako smanjuje kako valjda novi novcici pristizu, ako bi poslali pare na pool, brze bi islo verovatno.... evo ja cu poslati 10k
adresa za slanje je GWqrumaTgzb3Sjffq37qF2jJK1cByc1tfm

ako je samo 25k onda bi trebali brzo sa skupimo ja imam oko 1.5k unconf

Evo ja cu probati da posaljem 10k na ovu adresu...
Poslato... :)

Poslednja izmena:
HW error-i se samo gomilaju :) Neko rece da ce to sutra biti ispravljeno...

Može li pomoć, gde grešim? 7950 kartica

M:\Q2C\sgminer-4.1.0>sgminer.exe --kernel qubitcoin -o stratum+tcp://188.226.144.73:3333 -u user.xxxxx -p xxxxxx --shaders 1792
[10:24:14] sgminer.exe: --kernel: Invalid parameter to set_kernel

Meni nista nije stiglo sve do jutros i to neka sica koju bih normalno iskopao... sinoc mi je nestalo oko 5800 novcica, ali bas u trenucima kad je hashrate podivljao... tako da kod mene nisu zavrsili :p

EDIT: I meni radi ovo standardno podesavanje na 5xxx karticama...

Sad na minut stiže oko 24 novčića. Videću da li se isplati, nisam baš pratio ove noFce...

Meni je nestalo jedno 5K + novcica koje sa poola nisu stigli nigde.???

Vrh Dno