Šta je novo?

QubitCoin [Q2C]

hvala sunce86!
ali izgleda zabadava...ostadoh i ja bez par 'iljada novcica.

Update sa poola, renideksiraju se blokovi oko 80000, jos malo :)

Onih 25k sto su navodno otisli, nikad nisu dospeli na mrezu. Ostali su na pool-u zaglavljeni.

Onih 25k sto su navodno otisli, nikad nisu dospeli na mrezu. Ostali su na pool-u zaglavljeni.
ako nisu upali u fork, onda su i dalje tu, videcemo samo da se wallet sinhronizuje kako treba....

*** iskompajlirao sam novi wallet cim ga je izbacio, i kontao sam da ce on sam sihnhronizovati stvari, al eto... sad proverava blokove oko 100 000

Poslednja izmena:
da li neko moze da napise podesavanja za graficku...meni nesto nece da radi,a napravio sam bat file: sgminer -a qubit -o stratum+tcp://q2c.cpu-pool.net:3470 -u user.1 -p x

sgminer.exe --kernel qubitcoin -o mine-pool.net:3470 -u user.worker -p password -d 0 -I 15

Ovako je kod mene

sgminer.exe --kernel qubitcoin -o stratum+tcp://q2c.cpu-pool.net:3470 -u user.1 -p x -I 20

Samo sto cesto dobijem temp ban :( pa mora restart miner jjbg

Zbog grešaka?

7950 daje oko 3 Mh/s i to na 1150mhz sto je mnogo za grafiku, al sva sreca pa se ne greju kao sa skriptama. Jedva 43c da dotaknu.

sredio se wallet, al sad ima nepostojecih blokova....

Sta se desava sa Benchmark pulom? Imam 3000 Unconfirmed i samo se gomilaju a Confirmed za ce dan 51.

I Hashrate mi se stakuje :D Trenutno imam 83662.00 KH/s

Poslednja izmena:
ma neko je nesto exploitao koliko sam ja skontao krecua i sad smo forkovani, moram da nadjem koji su to nepostojeci blokovi

Nista odo na drugi pool privremeno. Nadam se da ces to resiti.

EDIT: Izgleda i mine-pool ima problema....

Poslednja izmena:
Q2C - QubitCoin (CPU ONLY)

ja gledam kad je doslo blizu 25k qubita da
podignem na 30k da se ne zagube kad krene automatska isplata qubita kad ono corak. nije moglo vise od 25k. a hteo sam da te cimam da podignes vrednost. Ali zakasnio sam.

Poslednja izmena:
Unable to login: Account locked. Please Check your Email for instructions to unlock.

E sad jos i ovo! :mad:

Izgleda si nasao te blokove, ode 3000 coina ;) Na mine-poolu isto 0 Confirmed.... Gde kopate i jel vam radi?

Ok, usao sam.
Nekako je nakupio 2.47 confirmed coina i probao sam manual cash out ali nista se ne desava, kad pokusam ponovo kaze da je jedan zahtev vec u toku...
Jel neko provalio kako da se podesi miner da ne lupa HW ko blesav??

Vrh Dno