a ja se razmisljao dal da kopam darkcoin ili q2c

eto izabrah q2c i mislim da smo vecina nas pogresili al ajde sad je kasno za kajanje
I ja sam bio u identicnoj dilemi pre mesec dana, i to sam na dark koji sad ide to da moon naleteo sasvim slucajno, a qubitov dev je upravo u to vreme nervirao kopace odlaskom na "odmor". Bukvalno me klik delio od prelaska, vec se bio registrovao na pulove i podesio minere, vise se ni ne secam sto sam odustao.
Ma nije ovaj q2c tehnicki nista losiji novcic od darka, problem je, uslovno receno, sto je glavni i odgovorni, gosn krecu, narodski receno-malo zaguljen tip, ima neki idealisticki pristup ovoj problematici i koliko ga ja kapiram, vise mu je stalo da q2c ne lici na vecinu ostalih novcica, nego do neke profitabilnosti samog coina, tako mi se cini.
Doduse, gpuminer moze neko da iskonfigurise i bez znanja i dozvole krecu-a, ali za dz tesko da ce se neko patiti oko toga, a bez toga i bez neke kesovine ili bar vece kolicine novcica, tesko da ce ga pripustiti i na neku iole ozbiljniju berzu, pa makar na kraptsi.
Zna sve to i krecu, on i sam kaze "we only have a litle chance" u nekom od skorasnjih postova tamo, ali vredi nadati se, mozda kapne neka sica od ovoga, bilo bi steta, novcica radi i fine ekipe i energije tamo na btctalk-u, da skonca ne ugledavsi svetlo dana.